Bolondok és bűnözők tobzódása

Wittner Mária: a gyerekeknek kell folytatni a harcot, mert a veszély nem múlt el

wm

A hódmezővásárhelyi Emlékpont által szervezett történelemversenyen a résztvevők Wittner Mária, ’56-os forradalmár segítségével oldottak meg feladatokat hétfőn – írja a promenad.hu.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójának ünneplésekor az Emlékpont hagyományos megszólítja az ifjabb generációkat, hogy egy történelemverseny formájában adjanak számot tudásukról. A 60. évforduló, illetve az a tény, hogy a közgyűjtemény immár 10. éve szervez hasonló versenyeket, adta az apropót, hogy az ideit még emlékezetesebbé tegyék. Ezért hívták meg Wittner Máriát, aki szóval és tettel is kivette a részét az ’56-os eseményekből.
A forradalmár végig jelen volt a feladatok megoldásakor, illetve a verseny egyik felét ő maga vezényelte le, segítette a diákokat. A legjobban szereplő csapatnak pedig egy lyukas zászlót is hozott jutalomként.
“Nagyon fontosnak tartom ezt a rendezvényt, hiszen nekünk át kell adni valakinek a megtörtént eseményeket, vagyis át kell adni valakinek a stafétabotot, vagy éppen a lyukas zászlót. 1956 a hazáról szólt. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek tudjanak ezekről a dolgokról. Mi ’56-ban fegyverrel harcoltunk, de nekik kell folytatni ezt a harcot szellemileg, mert a veszély nem múlt el.”
(sztarklikk)
Bal-Rad komm. HELYETT:
Béla Urbán ·

Tele van a padlás az ilyen és ehhez hasonló “szabadság harcosokkal”. Ezek sosem fogynak el?
Lazar Peter

A lényeg a szellemileg, smire e hölgy születése óta képtelen……
Rácz Imre Zoltán ·

Igen, folytatni kell a harcot, amíg ebből az orsazágból az ilyen gerinctelen seggnyalók ki nem pusztulnak.
Gyula Attila Németh ·

A járása, szemeinek állása……..
András János

Nem a pi….na, te hazug dög.
Károly Bérces ·

Fröccsös marcsa! Nem elég, hogy hülye vagy, de kurva ronda is vagy, na meg nagyon öreg! Mikor halsz meg? Megyek tapsolni a temetésedre!!!
Ibolya Decsiné

A saját gyermekének, akit a lelencbe adott, annak mi véleménye?????????? A többit hagyjuk… Ki a fideszhez áll, az ….
Lajos Tuboly ·

Ö NE BESZÉLJEN 56-RÓL MEG SZABADSÁGROL MIKOR A NÉPELNYOMÓ orbán SEGGÉT NYALJA.
Lenke Kiss ·

Egyszerűen bűn ezt a személyt gyerekek közelébe engedni!!!
Gertrúd Fületinczy

Pongrácz Gergely 56-os fröccsösribinek hívta, míg élt.
Gizi Majlingerné ·

Ez a ribi ne adjon tanácsokat ,főleg ne akarja a gyerekeket tanítani ! Ő a tapasztalait legfeljebb egy kupiban tudja tanítani ! Bableves Mariska ! A zászlóanya !A saját gyerekét lelencbe adta !
János Falus

A közelébe ne engedjék, a gyerekeket, mert a prostitúció tudományát, nem kéne tovább adnia. Méghogy forradalmár??? Szikadt vén ribanc.
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bolondok és bűnözők tobzódása bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  56 nem magyar ügy volt.A Szuezi kaland kisegítő hadműveleti iránya.Ehhez a Horthy tisztjei és az angolok diverzánsai + a KGVB Sztálintalanitási iránya teremtette meg a feltételeket.A tüntetést a Műegyetem Katonai Tanszéke szervezte.Miről beszélünk!

  • egy paraszt szerint:

   Mér a volt tiszteket- már amelyik nem oldott kereket – a népbíróság elítélte és kivégezték. Vagy akkor mégsem?
   És mért pont angol diverzánsok? Ennyire lerítt róluk a british akcentusuk?

 2. forradalom! szerint:

  Ez a mocskos prosti,akihez és dicső társnőihez jártak a gyilkolást kipihenni a “hős” forradalmárok,mer pofázni gyerekek előtt.Milyen szülő,aki ilyen elé engedi a gyerekét?
  Az anyja is prosti volt,apját sosem ismerte,mint ahogy az ő gyereke apját sem.De azért később megízlelte “a vér” ízét is,mert egy TV riportban azzal dicsekedett,hogy legalább 10 ártatlan embert megölt.
  Az, hogy olyan randa,hogy a fejét a földbe kellene ásni,az egy dolog.De a tettei !És még ő volt képviselő.A hozzá hasonló kurvákat képviselte éveken át?

 3. Smith szerint:

  Fellázadtak a legélhetőbb rendszer ellen. Hadd ne kelljen tisztelnem őket! ’89-ben megkaptuk a kapitalizmust, és mint kiderült keveseknek nagyon jó lett, a többségnek viszont nagyon rossz. Mondhatom ezért megérte fellázadni és értelmetlenül meghalni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.