Donbassz

Kijev szíves invitálására Donbassz ikrán megszállás alatt lévő részébe érkezett Őfelsége II. Erzsébet brit uralkodó parlamentjének delegációja. Nyalókakirály Radája beleunt ugyanis, hogy mindenféle-fajta delegációk az ő beleegyezésük nélkül kószálnak a latorhaduk ostromolta területeken, és kellően el nem itélhető módon a kijevi udvar hírverőinek szavahihetőségét kérdőjelezik meg hazatérvén. A helyben tapasztaltak alapján.

Érkezett is a Sir Crispin Blunt vezette Külügyi Bizottság delegációja! Egyenesen Londonból.
El is óvakodtak egészen Zajcevoig. Annak is az ukránok megszállta rész kezdetéig. El is határozták ott helyben és menten, hogy itt bizony orosz agresszió zajlik, ami nem maradhat szó és megtorlás nélkül. SZANKCIÓK KELLENEK! MÉG TÖBB!
Meg is igérték az őket a helyszínre elkísérő, és a velük a helyzetet teljes mélységében ismertető ukrán helyi katonai adminisztráció fejének Pavel Zsebrinszkijnek, hogy már Kijevbe visszatévén nekifognak a javaslatuk megszövegezéséhez! Hogy Londonba érve az már készen legyen! Alapja a javaslatuknak: “Oroszország a civilizáció ellen visel háborút!” Hallották a saját füleikkel.
Arra az újságírói kérdésre, hogy a “túloldalon jártak-e-a minek mentünk volna oda?”-kérdéssel válaszolt a derék ször! Végülis igaza van. Valcmanék nem azért hívták őket, hogy lássák a valóságot!
Közben azért Donbasszban meglehetősen sok a helyiek tennivalója. A “Motorola” elleni merénylet és a harctéri események eléggé lekötik a figyelmet.

lista

Tegnap kiderült: Zaharcsenko ellen is hasonló merényletet kíséreltek volna meg a közelmúltban mint Motorola ellen. Ám a szerkezetet időben felfedezték.
Mihail Tolsztoj (“Givi”) a “Szomali” zászlóalj parancsnoka-nem mellesleg az orvul meggyilkolt Arszenyij Pavlov (“Motorola”) kollégája és jó barátja-bosszút forral.
“Motorola meggyilkolásáért nagyon drágán fognak megfizetni mindazok, akik bármilyen módon is szerepet játszottak a merényletben. Lehetnek bárhol.”

Aztán ugy tegnap is ott volt a Mariupol irányából a déli végeket ért ukrán támadás. Amit sikerrel vertek vissza a népköztársaságiak ismét, de azért a csata végére egy harcost a DNR is veszített. A becsült latorveszteség nyolc egyed, kettő tank és egy BMP, valamint 13 sebesült. Becsült csak, mert Kijev hallgat. Szerintük nem is volt semmi!
De hát a DNR déli frontszakasza az csak egy kis része az északon Izvarinoig húzódó frontnak. Márpedig mindenfelén nagy volt a harci zajongás. Az LNR-szakaszon különösen Sztanyica Luganszkánál és Pervomajsztknál. Kalinovo és Marjevka is kapott rendesen latortüzérségi gránátokat.
Nagyjából este hét órakor kezdődött Zajcevo népköztársasági részéne aknavetőzése, és Gorlovka ágyúzása. Jaszinovataja és Makejevka is szórás alá került.
Avgyejevkában egész éjjel “állt a bál”, de Marinykában sem volt éjszakai csend.
A Donyecki repülőtér és környke önmagában legkevesebb négyszáz latorgránátot kapott.
Alig egy hét szünet után Dokucsajevszkbe is elkezdtek beaknavetőzni a valcmanisták.
Készül a látnivaló! Merthogy a jövés-menés Donbasszban tovább folytatódik. A jövő héten egy négytagú francia, és egy hét fős finn delegáció fog érkezni Donbasszba. Igaz ezeket nem Kijev invitálta, és ezek a küldöttségek kíváncsiak a donbasszi részekre is.

ci

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. zls-179 szerint:

  Sok sikert kívánok Givinek a férgek, és megbízóik levadászásához,legyenek bárhol és legyenek bárkik.Sehonnai bitangok a harchoz gyávák,orvul meggyilkolni egy katonát, az meg megy mint az egyszeregy!

 2. öreg kun szerint:

  A cél Oroszország sajnos.

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Nos tisztelt balrad olvasók, egy találós kérdés:. A fentebi dátumokat összehasonlitva, MIKORTÓL IS VANNAK EBESZ “MEGFIGYELŐK” DONBASZ, DONYECK TERÜLETÉN ??? Nem mondanak maguknak ezek a dátumok semi összefüggést a fentebbi EBESZ jelenlét és a fentebi személyek ellen elkövetett “sikeres” merényletek DÁTUMAIVAL !?

 4. Rettegett Iván szerint:

  Akkor kezdődjék-

  Kazár vadász kommandosok.Isten rátok bizta sátán népének sorsát.

  Készen álltok kazárok

  Féstu fész, jobbak vagytok tietek a globus

 5. .... szerint:

  Putyint Berlinbe rendelték, holnap már utazik is. Az Usa-ból telefonáltak rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.