“Jantar”-frász a Pentagonban

Van az orosz hadiflottának egy hajója. A “Jantar”! Ha ezt a hajónevet meghallják a Pentagonban, a pulzusszám megnövekszik, a levegővétel kapkodóvá válik, a homlokokon pedig a hideg verejték üt ki.

A “Jantar” egy “különleges rendeltetésű oceanográfiai hajó”. Az orosz HM-szerint. Alapvetően ezt nem is vitatja a Pentagon. Csak éppen qrva rossz emlékeik fűződnek LEHET hogy a “Jantar”-hoz. Még tavaly tavaszról.
Akkor történt, hogy egy kicsit meg akarták rakétázni Szíriát a Földközi-tengerről. Csakhogy a rakéták azok sorra potyogtak bele a vízbe. Miközben a földi figyelők epedezve várták a becsapódásokat a célba. Mindhiába!
Kis idő elteltével az amerikai “csapásmérő” hajók személyzete arra a megállapításra jutott, hogy “valami van!” Érzékeltek ők egy bóbitákkal rendesen ellátott orosz hajót a környéken, de rá se hederítettek. Viszont ahogy a rakétáik nem akartak repülni, úgy vélték, hogy az orosz hajónak némi közel lehet a kudarchoz. Az újrapróbálkozások is ugyanolyan balul ütöttek ki. Jól megszórták a tengert méregdrága rakétákkal, aztán rájöttek hogy fölösleges az igyekezet. Hajóik ebben a formában legfeljebb csak pecázásra alkalmasak. Ha pedig valamiben kárt akarnak tenni, az csakis vízi alkalmatosság lehet. Abban is csak úgy tehetnek kárt, hogy nekimennek! De az kétesélyes móka.
Így aztán föl is adták a próbálkozást, és az idegesítően drága rakétafregattjaikkal dolguk végezetlen visszaúsztak a kikötőbe. De előtte megnézték maguknak az orosz hajót. Megállapították, hogy a neve “Jantar”.
Később az amerikai hírszerzés is tudakolódott a “Jantar” után! Intenzíven. Amikor pedig rákattintottak az orosz HM honlapjára-szörnyű titok tárult eléjük: a “Jantar” egy “különleges rendeltetésű oceanográfiai hajó”! Minitengeralattjárókkal (mindjárt kettővel is) merthogy mindenféle víz alatti “kábelhibák” megjavítására IS alkalmas. Ebből aztán a Pentagon szakértői arra a következtetésre jutottak, hogy a “Jantar” kommunikációval IS foglalkozhat. Erre következtette a bóbitáiról is. Ha pedig a kommunikációval IS foglalkozhat és a közelben tanyázott a nagy rakétalehullás idején-hát azért ütötte fel fejét a fejetlenség, mert a Medve keze betette a lábát!
Így aztán amikor néhány hónappal később a “Jantar” az USA partvidékénél tűnt fel az Atlanti-óceánon-mondani sem kell-már szorongásos állapotba került Amerika politikai elitje. Már látták lelki szemeikkel, hogy legfeljebb futárokon keresztül tudnak majd kommunikálni mindazokkal, akik az óceán túlpartján várják a híreket, PARANCSOKAT!
De a “Jantar” akkor nem egészen egy napig időzött a környéken, és galibát sem okozva-eltűnt. (A Nagy Rakétapotyogás oka egyébként máig tisztázatlan!)
Hanem most megint izgalom van Pentagonéknál.
A “Jantar” ismét fölbukkant! A Fekete-tenger felől úszott a Boszporuszon át a Földközi-tenger felé.

A másik irányból meg az “Admiral Kuznyecov” vezette orosz flottaegység iparkodik a Földközi-tenger keleti medencéjébe. Komoly csapásmérő erőként.
A Pentagon matekja szerint pedig sok jót az álmoskönyvek szerint nem jelent szíriai kitartottjaik-és általában politikájukra-nézvést, ha ez az orosz csapásmérő flottaegység meg a “Jantar” egymás közelébe kerülnek! OTT AKKOR VALAMI LESZ! (Vagy párszáz kilométerre tőlük!)
Egyes pentagonisták már a keresztet hányják Aleppo martalócaira, és a vég közeledtét emlegetik. Mások idegeskednek, és rémeket látnak.
Ebből megint Sojgunak lesz baja!-már látni. Várhatja ismét a bírósági idézést! Izgatásért megint föl fogják jelenteni.
Persze akkor lenne csak nagy izgalom, ha megjelenne a washingtoni kerületi bíróságon-a KELLÉKEIVEL együtt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Jantar”-frász a Pentagonban bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Ezt a számot küldik a muszka gyerekek a jenkiknek szeretettel.
  Plussz egy RRRRRRRRRRR betüt.
  Nálatok lesz előszőr élesben kiprobálva Usa felett

 2. Rettegett Iván szerint:

  Nem hallom fiatalok.
  Kiaz aki legyőzte a Muszkákat
  Talán Napoleon
  Neeeeeeeeem
  Talán Hitler
  Neeeeeem

  Hát akkor ki győz
  Mindig a Muszka

 3. Szaszi szerint:

  Júniusban ettől kaptak agyf..t.

 4. scout szerint:

  Iván fejezd már be,mindig a hülyeség.Szerinted valaki kíváncsi rád?

 5. zls-179 szerint:

  Iván nem rossz gyerek, csak kevesebbet kéne a gép előtt ülnie hogy a valóságról is szerezzen némi tapasztalatot!

 6. Regős Judit szerint:

  Éljen PUTYIN !!!!!!
  SZERETÜNK !!!!

 7. TERMIN8ATOR szerint:

  Jantár, magyarul BOROSTYÁNT JELENT. Tudom hogy nem a forditásra -ról szól a cikk.

 8. farnadi àron szerint:

  Hogy lehet ekkora hülyeséget elhinni!!Hazugsàg az egész,tipikus orosz propaganda!!Ez hajó messze nem tud annyit mint a cikkben van!!https://sputniknews.com/russia/201505231022493017/

  Admin:

  Ha rávilágítanál a hazugságra…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.