Napi robbantó: Dagad a bohózat

Vadászok segítségét kérik a Teréz körúti robbantó megtalálásához

bev

A Teréz körúti robbantás elkövetőjét még mindig nem találják a nyomozók, akik most azt szeretnék kideríteni, végzett-e próbarobbantást valahol az a férfi, aki szeptember 24-én megsebesített két rendőrt.

Ha volt próbarobbantás, akkor a helyszínén maradhattak bizonyítékok, nyomok. Az Index azt írja, hogy a rendőrök szerint a vadászok esetleg belefuthattak olyasmibe, amit korábban nem gondoltak fontosnak, de az lehet: például robbanás után maradt kráterbe, szögekbe, más maradványokba. A vadászokat arra kérik, hogy ha gyanús dolgot találnak, ne nyúljanak hozzá, hanem riasszák őket.
(Forrás: pestisracok)
Bal-Rad komm: Teljességgel hihetetlen, ahogy a rendőrség/nyomozati szervek önmagukból faragnak bohócot! Ahelyett hogy csendben nyomoznának, napi információkkal látják el az elkövetőt! Aki lehet hogy nem is itt él, aki lehet hogy nem is az akire tippelnek, aki lehet hogy…
Telelármáznak mindent a nyomozás ELAKADÁSÁRÓL! Bámulat. Ha a robbantásnak nem lett volna áldozata, most az egész ország a hasát fogná a röhögéstől!
A Bal-Rad tippje: LEHET HOGY NEM IS AKART SÉRÜLTEKET, CSAK ELKALKULÁLTA MAGÁT A ROBBANTÓ!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Napi robbantó: Dagad a bohózat bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Ez a legjobb kép eddig,amin nincsenek arcvonások!Nem is annyira nevetséges. Kiderült most már,hogy a mindenható kamerarendszer,hatástalan.E már korábban is ismert volt,de most már társadalmi méretekben is az.A vagyonőrök egyszerűen nélkülözhetetlenek.Robotokkal is nehezen helyettesíthetik őket a harácsolók!Tény kérdése.

 2. egy paraszt szerint:

  Pedig mennyi munka lehetett a még értékelhető információt jégre tenni!

  Egy újabb X akta, csak a polc bírja még a terhelést.
  Legföljebb, ha minden kötél szakad megpróbálják Budaházy nyakába varrni ezt is!
  Az a lényeg, hogy szavazásra meg lehetett mozdítani ezzel is egy pár százezer elkényelmesedett ülepet!

 3. Fergeteg11 szerint:

  Na és mi van azokkal, akiknek van egy kis földje valahol távol a lakott területektől? Megvár egy vihart, és próbál – senkinek sem tűnik fel, a nyomokat pedig eltünteti a saját területéről.

 4. Kósa Lajos szerint:

  Bezzeg,,,-ha “focihuligán” lenne!!!? Már rég lakat alatt lenne!

 5. Rettegett Iván szerint:

  Akkor barkopázunk Oroszországbol Izraelbe települt szülőkhőz kőze van
  az egyik elkővetőnek.

  Hideg
  langyos
  meleg

  Mindenap egyre melegebb kérdést teszünk fel.

 6. petymeg szerint:

  A horgászokat nem kérdezik?
  Amugy ugyanugy fog járni az ügy mint a hercegnő telefón nyomozása.

  • vitorla123 szerint:

   A nyomozók elszabták!Legalább az egyiknek üldöznie kellet volna..Nem volt 2 percnél több előnye.Nem értem,hogy az ügyelet vezető miért nem adott rá parancsot.% percen túl már értelmetlen lett volna.A mocsoknak óriási szerencséje volt.Nem hozzám jártak a nyomozók rendőrtiszthelyettes iskolába.

 7. Fórizs Eszter szerint:

  forró

 8. Fórizs Eszter szerint:

  Ebben a közértben, ahol vásárol, 10 kamera van legalább. Nem tud végig úgy járni, hogy sose emelje fel a fejét kicsit magasabbra. Itt ugye pont úgy mutatják, hogy a szeme nem látszik. Én a felrobbantott rendőrök helyében egy jó ügyvédet keresnék, és kikéretném az összes kamera felvételt az ügyvéd által. Magam nyomoznék ha már felrobbantottak, és rendőr vagyok. Minek rendőr valaki, ha nem néz utána maga annak, mi történt. Mint sértettnek joga van minden felvételt kikérni. Van vér az ereikben? A nő feje megsérült, mély altatásban volt, lehet hogy most nem képes harcolni. De a férfi rendőr csak a lábán sérült meg.

  • vitorla123 szerint:

   Így van.Ráadásul nyomravezető díj is van.Nem tilos a Rendőrség munkáját segíteni.Akkor is ha rossz néven veszik,mint az én esetemben több alkalommal.Nehéz segíteni ott aki nem hagyja.

   • egy paraszt szerint:

    Azt hiszem rendünk védelmezőitől nem fussa többre.
    Már így is túlontúl megdolgoztak a fizetésükért.

    Személyes tapasztalat, amikor irodai rablás után az elkövetőről 3 méterről minden irányban készült beltéri kamerakép, még felülről is, az épületen kívüli kamera meg azt is felvette melyik autóba szállt be az elkövető, éppen a rendszám minden jele nem volt jól tisztán látható, na mi lett a nyomozás vége?

    30 nap után lezárták az aktát, az elkövető ismeretlen!

    Hát így dolgoznak a “tisztelt” hatóság emberei!
    Várhatunk-e mást is tőlük? Majd ha piros hó esik!

 9. Fórizs Eszter szerint:

  Borzasztó, hogy senki nem megy végig a terepen, és senki nem csinál alternatív információ gyűjtést. Meg kéne kérni azokat, akik a rendőrségnek átadtak fényképeket, filmeket,osszák meg az alternatív nyomozó csoporttal. Kéne csinálni egy honlapot, ahová feltölthetnék a videóikat, képeiket. A rendőrség láthatóan semmit nem talált ennyi idő alatt. Kérték már a horgászokat, vadászokat, mindenkit felszólítanak, ez azt mutatja, hogy nulla tudásuk van arról, ki lehet az elkövető.100 rendőr nem talált semmi konkrétumot. És múlik az idő! Egy alternatív nyomozó brigád létrehozására úgy látom, megérett a helyzet. Én nem vagyok rendőr, nem az én dolgom ez. Szerintem a lakosság segítene, mert mindenki unja ezt a tehetetlenséget!

 10. Fórizs Eszter szerint:

  Aki ebbe a közértbe belép, már a belépéskor látja szembe magával az őt vevő kamerát. Utána mikor a magára közért részre lép, a feje felett láthatja a kamerákat! A közérten belül van vagy 6 kamera, a pénztárnál meg 3.
  Önök szerint minek megy be a robbantás előtt vásárolni közel a robbantás helyszínéhez egy olyan közértbe, amelyik tele van kamerákkal??? Nem vásárolhatott volna egészen távol, előző nap, ÉS MÁS RUHÁBAN valahol, és hozta volna a kis batyujában a titkossá tett elemózsiát? (A kosarat úgy mutatják, nem tudhatjuk meg, mi van benne.! Ez is titkossá lett téve.) Nem úgy néz ki, mintha DIREKT MEGMUTATNÁ MAGÁT A ROBBANTÁS ELŐTT?

  • mantra szerint:

   “Aki ebbe a közértbe belép, már a belépéskor látja szembe magával az őt vevő kamerát. Utána mikor a magára közért részre lép, a feje felett láthatja a kamerákat! A közérten belül van vagy 6 kamera, a pénztárnál meg 3.
   Önök szerint minek megy be a robbantás előtt vásárolni közel a robbantás helyszínéhez egy olyan közértbe, amelyik tele van kamerákkal???”

   Én pl. nem mindig szoktam figyelni ahová belépek, hogy mennyi kamera van és milyen szögből vesz. Amúgy ezek a kamera képek megvannak valahol?

   “Nem vásárolhatott volna egészen távol, előző nap, ÉS MÁS RUHÁBAN valahol, és hozta volna a kis batyujában a titkossá tett elemózsiát?”

   De akár vásárolhatott volna máshol is, éppen úgy, mint ott.

   ” (A kosarat úgy mutatják, nem tudhatjuk meg, mi van benne.! Ez is titkossá lett téve.)”

   Fél liter tej, 3 kifli meg 15 dkg párizsi volt benne. Most hogy tudjuk, előrébb vagyunk? 🙂

 11. Fórizs Eszter szerint:

  Mantra!
  Ha tudnánk mi van a kosarában, tudnánk melyik kamera előtt időzött hosszabban a közértben, és azt megnézhetnénk tüzetesebben.
  A kamerák képei megnézhetők a google. map-en. De oda is lehet sétálni. Nem egy bonyolult dolog ellépkedni a Teréz Krt. Podmaniczky utca sarokig. De megtekinthetők itt is: https://www.facebook.com/events/297265723994193/

 12. Fórizs Eszter szerint:
 13. forradalom! szerint:

  Az óvodákban még nem érdeklődtek sündöreink?Lehet,hogy nagy hiba.Amúgy műbalhé az egész.Aki csinálta,jó helyen van,nem kell keresni.

 14. juhasz istvan szerint:

  Admin. Ön azt gondolja hogy kettő a munkáját végző ember felrobbantása utáni nyomozás az egy bohózat? Az ön álltal magasztólt oldal az egyszerűbben megoldotta ugye? Attól függetlenül hogy volt e közük a dolgokhoz. Egyszerűen addíg verték a pacienst, a kijelőlt személyeet amíg el nem ismerték azt is amihez az ég egy adta világon semmi közük sem volt! Hátrább azért az agarakkal! Ne essünk túlzásokba, és leginkább ne próbáljunk úgy tenni mint ha az előző pártállami rendőrség olyan magas színvonalon végezte volna szakmailag a munkáját. Próbálnak a rohadéknak minden eszközzel a nyomára bukkani, és ezt a szemétládát meg is fogják előbb- utobb fogni. Idő kérdése!

  • petymeg szerint:

   Tisztelt Úram!
   Ön hány rendőrségi kihallgatáson vett rész az emlegetett rendszerben?
   Csak sacc/kb.

 15. Vak Bottyán szerint:

  Ez az ország Disneyland lenne, ha nem lopnák el naponta kétszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.