FOGYÓZUNK!

Megdöbbentő: a magyarok negyede éhezik!

ehezes

A teljes magyar lakosság 23,8 százaléka tartósan nélkülöz élelmiszert, közel egyharmad pedig nem jut hozzá rendszeresen minden szükséges ételhez.

Magyarországon csaknem minden negyedik ember, a teljes lakosság 23,8 százaléka tartozik a tartósan élelmiszert nélkülözők közé. A világon ma minden kilencedik ember éhezik, hazánkban pedig még ennél is drasztikusabb a helyzet – gyűjtötte össze az adatokat az Élelmiszerbank.
Eközben az Európai Bizottság becslése szerint csak hazánkban évente kétmillió tonna még fogyasztható élelmiszerhulladék keletkezik, világszerte pedig a megtermelt ehető élelmiszer egyharmada, 1,3 milliárd tonna végzi hulladékként. Egy OECD-felmérés szerint itthon öt év alatt szinte duplájára -17,4 százalékról 30,6 százalékra – nőtt azoknak a száma, akik ételt nélkülöznek, az ő háromnegyedük tartósan nélkülöző.
(vg.hu)
Bal-Rad komm: Döbrögisztánban “…a teljes lakosság 23,8 százaléka tartozik a tartósan élelmiszert nélkülözők közé…” Ezzel szemben “…A világon ma minden kilencedik ember éhezik…”
-Vagyis ÁTLAGOLVA Döbrögisztán lakói közül HÁROMSZOR ANNYIAN ÉHEZNEK, mint a világban!
Csendben tesszük hozzá: mindez az egykori “keleti tábor legvidámabb barakkjában” történik! Az egykori Magyar Népköztársaság romjain!

Képtalálat a következőre: „Éhezés-kép”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

FOGYÓZUNK! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Admin! Azt azért nem hinném, hogy Magyarországon arányaiban 3x annyian éheznek, mint a világon. Egyáltalán nem vagyok “éhezésszakértő”, de ha valaki képes volt egy ilyen statisztikát felállítani, az azt jelenti, hogy kell lennie éhezésfokozatoknak, amit egyáltalán nem vett figyelembe. Úgy gondolom, szándékosan. Ez egy újabb hamis lejáratókampány Magyarország ellen. Természetesen nem vagyok vak. Létezik nálunk az alultápláltság sajnos. Ez azért még nem éhezés.

  • Misa szerint:

   Nem éhezés a narancs birtokokon, az elefántcsont tornyok távlatából. Persze egy közmunkás család, mondjuk két gyerekkel, havi össz. 60-80e-ből, miután kifizette a rezsit, fűtést havi 40e-ből nem éhezik. Ők 3-500e-n vannak, persze nem narancsnyik szomszédok.

  • V.kutya szerint:

   Üdvözöllek egy másik Magyarországon – több is van, sajnos, én eddig reméltem, hogy max. kettő van belőlünk, de látom, hogy épp a harmadik Trianont éljük meg. Volt már három részre szakadva ez az ország, de ma ennél is rosszabb a helyzet, mert a maradék Hazánkban is több alternatív valóság létezik. Egyik valóság nem vesz tudomást a másikról, nincs átjárás, vannak tehát országok az országon belül. Bizony hogy van, és nem csak gazdasági, anyagi alapon, hanem egyéb más szempontok szerint is.
   Nem egy országban élünk, a ma uralkodó trend, és az ezeket tápláló hatalmi berendezkedés még csak nem is titkolja, hogy ők NEM A 10 MILLIÓ MAGYART KÉPVISELIK, csakis a saját kemény magját, akiktől a lét várják, hisz még a legfőbb szavazóbázisukat, a középosztályt is megsemmisítik, erre még nem volt példa a világháború óta. Itt már csak urak, hűbéresek, és szolgák vannak-lesznek, ez eddig min. 3 Magyarország. Aztán persze jönnek a pénzért betelepített migránsok – http://kettosmerce.blog.hu/2016/10/19/gyarapodnak_a_titkok_a_18_ezer_bevandorlo_korul_akik_letelepedesi_kotvenyt_vettek_magyarorszagon -, akik létrehozzák az országon belüli újabb államot, amelybe mi, egyszerű, itthon született halandók a lábunkat sem tehetjük majd be, mert lelőnek, mint az a bizonyos vadász a háziebet, akit a gazdája póráz nélkül sétáltatott – ilyen ország vagyunk már most, úgyhogy kérlek, Zéró, ne áhítatoskodj, ne álszenteskedj! Ez egy ilyen kib.szott ország, amelyet egy fajgyűlölő cigány slep vezet, és bizony kevesebbet adnak megélhetésre, mint ami elégséges, kvázi Magyarország LEGALÁBB EGYHARMADA EGY KÉNYSZERMUNKATÁBOR, EGY MEGSEMMISÍTŐ LÁGER, KERÍTÉSEK NÉLKÜL!

 2. Gonda István szerint:

  A képen látható kislány kifejezetten jól táplált, jól ápolt, jól öltözött. Az apukája szintén, és Adidasban jár.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.