Karmacs nagy napja

Karmacson-talán még emlékeznek olvasóink-tegnap esemény volt.

A bőven nyolcszázas lélekszám alatti kis zalai falut tegnap olyan fegyveres erő szállta meg, amire még a legvénebbek sem emlékeznek. Karmacsot még a front is elkerülte ’45-ben!
Tegnap aztán…! EGYETLEN EMBER elfogása miatt legalább kétszáz fegyveres rohanta le Karmacsot. “Tankokkal”, rendőrautókkal, mindenféle egyéb járművekkel. Ami tudott villódzani az villódzott. Kész diszkó volt. A levegőben drónok repkedtek. Nagy muri volt na!

Azóta másról sem beszélnek az emberek, mint a TEK erődemonstrációjáról. A ZAOL-nak úgy nyilatkozott az egyik helyi lakó, hogy: “nem annyira hisszük el, hogy akit elvittek, az tette. Én nem láttam mi történt, de tankokat meg TEK-eseket meg autókat láttak. Mit gondol valaki, ha tankot lát, ki ne ijedne meg? A gyerekek féltek, sírtak. Az én kis unokám is úgy sírt, hogy borzasztó.”
A boltos-mint a helyi hírek legfőbb tudója-is megszólalt a ZAOL-nak, és azt mondta, “én láttam, hogy nagyon sok civil autó jött, rengeteg volt, harminc-negyven biztos, meg a páncélos járművek. A hegybe mentek, találgatások vannak, hogy kihez. Ezen kívül nem tudunk semmit. Az idősek megijedtek, nem tudták, hogy mire véljék az egészet. Ilyen nem volt még Karmacson.”

De fogalmuk már lehet arról, hogy még mi lehet!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Karmacs nagy napja bejegyzéshez 26 hozzászólás

 1. Fórizs Eszter szerint:

  30-40 civil autó= legalább 60 ember? Az egész titkosszolgálat operatív része megjelent Karmacson? 3 páncélozott járművel? Meg drón? 1 ember miatt?

  Hát gyorsan összekapták magukat, pont aznap, mikor a Privát Kopó cikke megjelent, melyben az áll, hogy a magyar rendőrség fedett embere mutatta be a robbantót a Privát Kopó számára tegnap vagy tegnap előtt (?) bejelentést tevőnek. Minden esetre a cikk tegnap október 19-én 10 h 57-kor lett közzé téve a Privát Kopóban.

 2. Anonymous visszatér szerint:

  A tegnapi tekes bohócok erődemonstrációja egyértelműen a Magyarság megfélemlítését szolgálta! Bár ez azt is jelentheti, hogy a narancsos rezsim borzasztóan fél! Remélem azért a Medve sem fog mindent megengedni tébolyult orbánnak és narancsos bandájának, akik bármire képesek lehetnek és nemcsak saját néppükel szemben hanem az Oroszokkal szemben is. Ha pedig már terrorizmusról van szó akkor orbán és narancsos bandája megalapozottan vádolható terrorizmus támogatásával: http://alfahir.hu/a_szaudi_szomszedsag . Azt gondolom mindenki tudja, hogy az usan és törökországon kívül a Szaúdiak is az ISIS terroristák fő szponzorai közé tartoznak. És mondjuk mi van akkor ha orbán terrorista arab haverja innét fog támogatást nyújtani a narancsos rezsim közremüködésével olyan terroristáknak akiket mondjuk Orosz állampolgárok vagy “érdekek” elleni merényletekre képeztek ki?

  • Rettegett Iván szerint:

   Hévizen kifejezetten barátsággal fogadtuk a dolgokat.

   A magyar remek elháritás szakemberei berongyolnak Hévizre az oroszturisták kőzé. Kb ez annyi mint ha azt mondták volna,hogy az oroszoknak kőze van a robbantáshoz. Gépágyukkal tankokkal. Az orosz békés turistákat riogatják.

   Tisztelt magyar elháritás, nálatok hol vannak a szakemberek.
   Ki a felelős a tegnapi orosz turistákat ért atroticásért.

   Kurva gyorsan kész legyen a jelentés.

 3. Fórizs Eszter szerint:

  http://tvkeszthely.hu/hir_videok/new_videok/robbanto20161020.mp4

  Minek kellett este 21 óráig vizsgálni az autót délután 16 h 09 -től? 5 órán keresztül állt a gyanúsított a piros Hondája mellett bilincsben, két rendőr által közrefogottan, egy lezárt területen, ahová TV stáb se, meg senki nem mehetett be! És este jó sötétben, mikor már nem tudnak fényképet készíteni újságírók vagy civilek senkiről, indultak el vele a kisbusszal Budapestre. Arra nem adván esélyt, hogy bárki lefényképezze a gyanúsítottat! Mire Budapestre értek, már éjfél körül lehetett. Akkor már általában nem forgat senki! És persze az újságírók azt se tudták, hová hozzák Budapestre, azaz hol kell lesben állni, hogy fényképezhessenek. Tehát nullára csökkent így az esély arra, hogy a gyanúsítottról bárki is képet csinálhasson! Nincs más ok arra, hogy 5 órán keresztül álljon ott a gyanúsított a keszthelyi lezárt sétányon elszállítása előtt!

  • Rettegett Iván szerint:

   Miaz a T 1 000
   Egy kitalácio a fantázia szülőtje, de ha megjelenik jobb tisztelni.

   Kicsit tultolták a biciglit Hévizen, utána meg beszartak. 🙂

 4. Misa szerint:

  Bűn és bűntelenség nemzeti maffia rendszerében, csodálkoznék ha a valós elkövetőt kapták volna el.

  • Fórizs Eszter szerint:

   Szerintem a közértben készült képen szélesebb a robbantó arca, és teltebb. Szerintem nem egyforma két arc. De mondjuk lefogyhatott 1 hónap alatt. Viszont akkor a teste is fogyott volna, azon a részén meg vastagabbnak tűnik a most elfogott P. László. Ezért elképesztő, hogy nem adnak közzé éles képet a kamerák felvételeiről. Mondom, csak a CBA-ban 10-12 kamera van!

 5. Fórizs Eszter szerint:

  Miért pont aznap fogták el az elkövetőt, amikor a Privát Kopó lehozta, hogy egy rendőrséghez közel álló ember a robbantó? Ez az időbeli egyezés nagyon felkelti az ember figyelmét!10 h 57 -kor megjelenik a cikk a Privát Kopón, és már indul is le a TEK Balaton mellé elfogni egy nem szerb állampolgár robbantót.

 6. Fórizs Eszter szerint:

  Egyébként Papp László, a volt polgármester ( akinek a fia szintén Papp László), ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Így a fia furikázhatott ingatlanokat bemutatni a potenciális vevőknek a térségben, hogy segítse apja munkáját.

 7. Fórizs Eszter szerint:

  2. frissítés: kihallgatták a Privátkopó főszerkesztőjét Mint ismeretes, a Privátkopó bűnügyi portálnál jelentkezett egy egykori bűnöző, aki korábban évekig fegyver- és robbanóanyag-csempészettel foglalkozott. Azt állította, hogy találkozott már a robbantóval, a férfit a rendőrség egyik fedett nyomozója mutatta be neki. “Jóval többet mondtam el a tanúkihallgatásomon, mint amit nyilvánosságra hoztunk” – mondta a Magyar Időknek Valencsik Ferenc, a bűnügyi magazin főszerkesztője, miután szerdán délután fél háromkor befejeződött a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál (NVSZ) a háromórás tanúkénti kihallgatása. Azért az NVSZ hallgatta ki az újságírót, mert a portál informátorának – annak elmondása szerint – az állítólagos robbantót egy rendőrségi fedett nyomozó mutatta be. A főszerkesztő azt mondta, azért tette közzé a szerb állampolgárságú, magyarul jól beszélő Teréz körúti robbantóról a cikket, mert a nyilvánosság az ő biztosítéka és védelme. – Ki véd meg engem, ha titokban átadom a befutott információkat, és aztán azok a nevemmel együtt a rossz fiúknál landolnak? Tudunk nem egy ilyen esetről. Az NVSZ nyomozói egyébként korrektek és udvariasak voltak, érdekelte őket, amit mondtam. Többet nem tehetek közzé az ügyről – tette hozzá a főszerkesztő. Az újságíró kihallgatásán a KNYF nyomozó ügyészei is részt vettek, és láthatóan felvillanyozták őket az ott hallottak. A lapnak egyébként többen is úgy értékelték, hogy a szerb „kölyökarcú” vélt robbantó biztosan nincs Magyarországon. Még a merénylet éjszakáján távozott, a Népligetnél várhatta a társa, vagy egy fekete fuvarral a buszállomás mellől az M5-ösön hazatért a “Vajdaságba”.
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/165150/

  • Rettegett Iván szerint:

   Plussz elvittek egy opelcorsát a magyar pancserek.

   Hadkérdezük meg alap feltétel,hogy hülye legyen valaki
   ha magyarban nyomozo akar lenni.

   Nagyon fullba nyomják a kretént,és az baj hogy zsigerből.

   • Fórizs Eszter szerint:

    Te Iván! Szerinted itt tisztességes emberből lehet magas rangú nyomozó? Nem. Ez a válaszom. Ha túl tehetséges, és ha tisztességes, akkor meg is ölik. Ennek az országnak a rendőri vezetése háttérhatalmi irányítás alatt áll.

   • Fórizs Eszter szerint:

    Milyen Opel Corsát vittek el? Kié?

  • Szaszi szerint:

   Eszter,a dr-t nem használod?

 8. Fórizs Eszter szerint:

  Te Iván! Itt már a civileknek kell nyomozni, ha valamit ki akarnak deríteni. Volt jó ismerősöm, aki addig nyomozgatott, míg a végén Oroszországhoz kellett fordulnia politikai menedékjogot kérni. Meg is kapta. De végül is nem élt vele, visszahúzódott, elment világgá.Meg se mer nyikkanni, mert akkor mehet Oroszországba, hagyhatja itt a családját. EZ VAN!

 9. Fórizs Eszter szerint:

  Papp László
  Zala Ingatlanközvetítő Mobil Iroda
  A hirdetés azonosítója:
  költözzbe 7456764
  06-70 324-7271

 10. Fórizs Eszter szerint:

  Ahhoz képest, hogy tegnap még a sajtó szerint a hátizsákon maradt DNS alapján azonosították, ez új fejlemény. És ezt miért nem mondhatta el a sajtótájékoztatón dr. Keresztes Imre?Délelőtt 11-kor miért volt titkos, hogy mi az új azonosítási verziójuk?
  ” A Tények azt is megtudta, hogy a robbantót végül az emailcíme buktatta le, mert az internetről rendelte meg a bomba vevőjében található áramkört. Kiderült, hogy összesen egy ember vett ilyet, már csak meg kellett találni, hogy ki, és megvárni, amíg belép az emailfiókjába. ” A BOMBA VEVŐJÉBEN LÉVŐ ÁRAMKÖR!
  ” Az Origo szerint amúgy a gyanúsított édesanyjától „csellel” vettek először DNS-mintát egy közúti ellenőrzésnek álcázva, szondát fújattak vele, és a minta nagy fokú egyezést mutatott a robbantás helyszínén, a hátizsákon talált mintával.” Innen: http://www.origo.hu/itthon/20161019-a-terez-koruti-robbantot-fogtak-el-de-a-ferfi-nem-egyuttmukodo.html TEGNAP ÍRTAM HOGY DNS-t A FELROBBANTOTT HÁTIZSÁKRÓL NEM LEHET VENNI, MERT A HÁTIZSÁK MISZLITEKRE ESETT SZÉT FELROBBANÁSA SORÁN, IGEN NAGY HŐ HATÁSA ALATT, MELY MEGÉGETI A DNS-t. No lám no lám, most már a BOMBA VEVŐJÉBEN LÉVŐ ÁRAMKÖR BUKTATTA LE!De erről az ügyészség nem beszélt.

  • Fergeteg11 szerint:

   Kedves Eszter, azt is mondták, hogy hibák láncolata vezetett a lebukásához. Ne várjuk, hogy mindet elárulják! Ez csak az egyik lehetett. Ha az ELFOGVA! c. cikk hozzzászólásait elolvassa, látni fogja, hogy ez a lehetőség is felvetésre került, bár akkor ezt még mi, olvasók nem tudtuk. Azért vetettem fel, mert lehetett tudni, milyen távirányítót használt (a maradványokból rekonstruálták), és ez egy nagyon jellegzetes lépés, amit mindig megtesznek, ha szükséges. Egyébként ha már a DNS-minta hamisítása került szóba, nem árt tudni azt sem, hogy robbanás után sem feltétlenül vész el az azonosítás lehetősége:
   http://www.fsigeneticssup.com/article/S1875-1768%2811%2900236-8/abstract
   Ez két igen alacsony valószínűségű helyzet hazánkban. Célszerű Occam borotváját használni, és “leborotválni” mindegyiket. Hátizsákkal kapcsolatnam még ajánlom a 149900-as kommentet.
   De végül is mindegy, mert ez az eset úgyis mítosszá válik. Az embereknél természetes, hiszen elég sokáig húzta a körúti róka, és erős ellenfélnek okozott veszteséget, akit nem mindenki szeret. A rendőrségnek sem feltétlenül baj, az elkövetőt elkapták, és a dolog maximum filmbe illő magyarázatokkal térhet csak el a hivatalostól. Addig sem a valódi nyomozási módszereik forognak közszájon, amíg a nép összeesküvés-elméleteken rágódik. Mindenki jól jár.

 11. forradalom! szerint:

  Ennyi marhaságot összehordani erről a megrendezett robbantásról!
  De a tek demonstrál egyre több helyen a hatalom védelme érdekében.

  • Rettegett Iván szerint:

   Kőnyőrgőm de ne Hévizen.
   A medvét baszogatni.
   Margit noooooormális.

   • Realista szerint:

    Karmacs te idióta nem Hévíz. Amúgy meg a kutya sem baszogatja a medvét. Sőt. Inkább nagyon is jó a munkakapcsolat komám 😉 De ezt te honnan is sejthetnéd. Közöd nincs a dolgokhoz agyatlan. Sväjci, német, orosz, rákos beteg hazugságaiddal hiteltelenített oláh troll. Kezeltesd magad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.