Izrael bánatos

Az orosz légvédelmi rakéták Szíriába telepítése korlátozhatja az izraeli hadsereg műveleti tevékenységét, és új politikai helyzet elé állítja a zsidó államot – állítja a Háárec című újság pénteki számában.

Képtalálat a következőre: „Sz-300-kép”

Az írást jegyző Ámosz Harel a The Washington Post című amerikai lapban közölt térképre hivatkozik, amely szerint az orosz Sz-300 és Sz-400 típusú légvédelmi rakétarendszer által lefedett terület nem csak Libanont és Törökország egy részét tartalmazza, de még az izraeli légierő repülőtereinek felét is.
Oroszország a múlt héten erősítette meg légvédelmi képességeit Szíriában; a Tartusz kikötőjében horgonyzó hajókon újabb rakétaelhárító egységeket kezdtek állomásoztatni, amelyek 380 kilométeres hatósugara lefedi a Földközi-tenger keleti vidékét Ciprusig, Irak nyugati csücskét és Izrael nagy részét is, egészen a Negev-sivatag északi részéig.

Képtalálat a következőre: „Sz-300-kép”

Ezentúl Szíriából minden Izraelből felszálló harci gépet nyomon követhetnek, akadályozva Izrael műveleti képességet a Hezbollah libanoni síita mozgalom elleni küzdelmében. A Háárec szerint a zsidó állam a jövőben nem tudja zavartalanul megakadályozni, hogy Irán fegyvereket szállítson a Hezbollahnak.
Izrael 1982-ben elpusztította Szíria légvédelmi rendszerét, és azóta teljes légi fölénye volt a térségben, de a cikk szerint ez a korszak a Tartuszba telepített légvédelmi rakétákkal gyakorlatilag véget ért.

Képtalálat a következőre: „Sz-300-kép”

Oroszország az izraeli–orosz incidensek elkerülése érdekében diplomáciai párbeszédet kezdeményezett, s ez ügyben Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök az elmúlt évben négyszer találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Oroszország azt követően erősítette meg szíriai légvédelmét, hogy Washington elítélte Aleppó bombázását, és Oroszország felkészült arra, hogy az Egyesült Államok katonai lépéseket tehet a Moszkva által támogatott Bassár el-Aszad szíriai elnök ellen.
(vs)
Bal-Rad komm: “…a zsidó állam a jövőben nem tudja zavartalanul…”
-Vége a wirschaftnak! Ezentúl ELŐSZÖR GONDOLKODNI lesz kénytelen a zsidó állam, és utána cselekedni!
Véget ért az a világ, amikor a sakál kijelöli a Medve fekhelyét. Mert a Medve úgy döntött, hogy ezentúl ő oda fekszik, ahol neki jólesik! A sakál meg-legfeljebb vonyíthat.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Izrael bánatos bejegyzéshez 32 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Miaz az izrael.
  Az egy izé
  Mi az

  • Balázs szerint:

   Izrael egy olyan 1948-ban létrejött államalakulat, amely a rotschild család lobby tevékenységének köszönheti létét. Faji és vallási alapon diszkriminál, a felsöbbrendüségi komplexus az ország ideológiai alapjának egyik pillére.
   Sokrétű történelem hamísítással próbálják igazolni Palesztína megszállását, a legordasabb hazugság talán az, hogy ők lennének az ókori zsidók leszármazottai.
   Ők a kazárok leszármazottjai, amely egy kaukázusi nép.
   I.sz. 850 körül vették fel a zsidó vallást Bulán kagán uralkodása idején…több kevesebb sikerrel.
   Az Ábrahámi vallasoknak az egy isten hit alaptétele. Furcsa mód ők tisztelik mammudot, jahvét….és lucifert is.

   dávidka…jöhet az ajvék.

 2. D vitamin szerint:

  Szerintem az orosz-izraeli kapcsolatok nem olyan rosszak. Izraelben nagyon sok az orosz származású zsidó, t.képpen Izraelben orosz nyelvtudással el lehet evickélni.
  Ezt a dolgot is megoldják majd valahogy.

  • turzó istván szerint:

   “… megoldják valahogy.” Igen, majd megoldják … a nagy politikában nem számít, hogy hány ‘hazánk fia’ van ott! Ha eljön a pillanat, akkor … !!! Ami a “… nem rossz kapcsolatot” illeti … vigyorogni lehet egymásra – a háttérben lévő érdekek meg más kategória! Annak idején a németek meg az oroszok kifejezett ‘meg nem támadási szerződést’ kötöttek, aztán … !!! Bízni mindig lehet, de az élet tényei mutatják a haladási szándákot!

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Ezek szerint az Izraeli légi hegemóniának a vége van közeledőben, van kilátásban, de nem csak Izraelt, hanem az USA- át is, szerinten. megszünni látszik az Izraeliek és az amerikaiak basáskodása, megfélemlitése a közelkeleti Arab álamok felett. Végre életbe lép,és gyakorlatban is megvalósulni látszik az a mondás, hogy : EDIG ÉS NE TOVÁB !

  • turzó istván szerint:

   Kedves ‘Terminátor’!
   Imádkozzunk, hogy így legyen, mert a világ dolgai’ annyira előre fejlődtek, hogy … ! …és ez már nem olyan mint a … korábbiak voltak, vagyis … !!!
   http://www.3dikvilaghaboru.hu/konyv.php !!!

  • kekec szerint:

   Na,na, csak óvatosan ! Izrael kezdi megkapni az F-35 vadászbombázókat, ami új minőséget jelent a térségben. Ilyen gépe az orosz haderőnek – bevethető formában – évekig nem lesz. Ezeket a lopakodókat a hires Sz-400 rendszer is csak korlátozottan – talán 30-60 km távolságból észleli ! Földközelben még ennyiről sem……

   • Balázs szerint:

    Az F-35 nem változtat semmin, az csak egy pénz temető.

   • TERMIN8ATOR szerint:

    T. KEKEC ! Ahogy az Amcsik fejlesztik a hadiiparukat, illetve a gyilkos ketyeréiket,szerintem ugyanúgy fejlesztik az Orosok is a sajátjukat. Talán már megis van az olyan ketyere az Oroszoknak amivel “MÉG A FELSZÁLÁS ELŐTT MEGSEMISITHETIK A ÖN ÁLTAL nagyon PÁRTFOGOLT F-35-SÖKET”. Nem játékszerből voltak inditva PLESZECBŐL az ANGARA RAKÉTÁK. Onnan pedig “JÁTSZVA” elintézhetik ÚGY az F35-ösöket, mint az inditó központot.ÉS még megemliteném önnek,hogy el ne feledkezzék a 2014-es Fekete tengeri epizódot az SU24-es és az Amerikai DONALD COOK Amerikai romboló közözött, amikor a romboló, csak “BÉNÁN” hánykolódot a vizen, és a pereputyát, a frász kerülgette.

    • mantra szerint:

     Az Angara egy hordozó rakéta, úgyhogy az kb semmit nem semmisít meg. De valóban a Pleszecki űrrepülőtérről indították felfelé … az égbe 🙂

    • kekec szerint:

     Sok a mellébeszélés ! A Hibini rendszernek semmi köze az F-35-höz. Az F-22 pedig már régóta repül és bizony röhögve győzte le minden gyakorlaton az Eurofightereket, Szu-30-at, F-16 és F-18 gépeket is.
     Egy új minőség, nem véletlenül fejleszti a hasonlót Oroszország is. Igen, lesz nekik is de még NINCS, Izraelnek pedig már szállítottak pár darab F-35 gépet !
     Szóval csak óvatosan, egyébként nem pártolom az F-35 gépet. Évezredek igazsága: SOHA NE BECSÜLD LE ELLENFELEDET !!

     • Balázs szerint:

      Az F-22-t röhögve gyözték le a német Eurofighterek.
      Szu-30/F-22 gyakorlat még nem volt.
      Az F-35 meg még az F-16-ostól is kikapott.
      A többi stimmel.
      Olyan témában kekeckedj, amihez konyítassz is egy kicsit.

     • mantra szerint:

      Ne már Balázs 🙂 Amiről Te beszélsz az a manőverező légiharc gyakorlat. De ma már nem a II. világháború korát éljük, hogy látótávolságból gépágyúval lövöldözzenek egymásra. Abban jobb volt ott és akkor az eurofighter és annak a pilótája. A Raptor “lopakodó felépítése” adja azt az előnyt, hogy jóval kevésbé észlelhető (mind a légvédelmi rakéta, mind az ellenséges repülő radarjain, mint az eurofighter vagy akár más orosz típusok), ezért észrevétlenebb maradhat, ráadásul a támadó (rakéta)fegyvereit is a radrja miatt már az előtt indíthatja, mielőtt jó eséllyel felfedeznék. Olyan összemérés volt az amit példának hozol, mint ha, 10 méterre állunk egymástól, te nálam egy kicsit jobb küzdő vagy, nekem viszont még egy pisztolyom is van, de nézzük meg úgy, hogy melyikünk a jobb, ha én nem használhatom a pisztolyt. 🙂 És utána azt mondod legyőztél. Ok, de ha élesben csináltuk volna, akkor jó eséllyel lelőlek, mielőtt a közelembe érsz.

     • mantra szerint:

      Balázs

      Még annyit, hogy lehet hogy rohadt drága, lehet hogy sokba kerül az üzemeltetése, de technikailag (mind a kialakított sárkány szerkezet, mind az azt bevonó speciális festék, a gépben lévő radarral és a hozzá rendszeresített légiharc rakétával együtt) az F-22 jelenleg technikailag a világ egyik legmodernebb vadászgépe. Az amerikaiak 10 éve már üzemeltetik, az oroszok a Pak-fa-val most kísérleteznek hasonlót. Propaganda ide vagy oda, de szerinted akkor ki van lemaradva kitől, vagy ebben a versenyben ki megy ki után?

     • Balázs szerint:

      Ezt a témát már legutóbb is érintettük és akkor kénytelen voltam igazat adni neked, azonban azóta utána néztem a láthatáron túlról indítható amerikai légiharc-rakéták találati mutatóinak.
      17%. (!!!)
      Tudod mit….én inkább egy Szu-30MK vagy egy Szu-35 pilótafülkéjében lennék. 😉
      A manöverezö képesség még mindig számít….amit az F-35 tud az fos, amit meg az F-22….az kevés a Szuhojokkal, Rafaelekkel, Eurofighterekkel szemben.

     • mantra szerint:

      linkeld már azt a cikket 🙂

      Ha visszanézed a II. vh utáni légiharc összecsapásokat ahol szovjet és nyugati vadászrepülő technika találkozott, akkor nagy részben mindig a nyugati technika jött ki belőle győztesen. Vajon miért? A tények mindig többet nyomnak latba, mint a vágyálmok.

      “Tudod mit….én inkább egy Szu-30MK vagy egy Szu-35 pilótafülkéjében lennék.”

      Felőlem 🙂 Ha nekem kéne egy vadászrepülő fülkéjébe üljek, akkor inkább azt kérném, hogy minél nagyobb rutinom/tapasztalatom legyen benne, mert ha téged bármelyikbe is beültetnének akkor max azt dönthetnéd el, hogy Szu-30 MK-ba vagy Szu 35-be zuhansz le 🙂

     • Balázs szerint:

      Igaz ez a videó a Su-35 és az F-35 közötti különbségeket emeli ki, de említés esik az F-22 ról is:
      https://youtu.be/0YDEhIp50go
      Veled azért ki mernék állni egy Szuhojjal….;-)

    • mantra szerint:

     Veled azért ki mernék állni egy Szuhojjal….;-)
     Balázs

     Kihívás elfogadva 🙂

     PC vagy XBOX 360 ? 🙂

     • mantra szerint:

      Bár, ha egy durva erős pentium 4-es a géped, akkor inkább maradok az xbox 360-as alap játékgépnél, hogy minél kiegyenlítettebbek legyen az esélyek 🙂

 4. .... szerint:

  Obama aláírta, a kongresszus megszavazta Izrael kap 38 milliárd dollár (10.500 milliárd Ft) katonai segélyt és még úgy is megkapja, ha saját izraeli cégek gyártják és nem amerikait vásárolnak. Ezt a pénzt nem kell visszafizetni.

  • cicvarek szerint:

   10 évre lebontva, így már gatyafing. Kikötve, hogy nincs több ajvék, ezen felül már nem etetik a rákot. 🙂
   Majd [email protected] ezt is, mint a vaskupolát, ami inkább kupolda.
   A zsidráknak csak az a lényeges, hogy nem kell visszafizetni. 🙂

  • turzó istván szerint:

   Hát … igen, most már nem burkoltan, ha nem nyíltan pénzelik a katonai végrehajtó hatalmat, akinek majd … kell!!! Mint ahogy az összes ‘fronton’ amerika szégyen nélkül – nyíltan – támogat mindenkit, aki az ő hatalmi, hódító, erőszakos érdekeit szolgálja! Kerül, amibe kerül! A nagy kérdés, hogy kik állnak a háttérben … – mert hogy ez az amerikai népnek sem érdeke, csak egy tolakodó, korrupt, pénzes csoport érdeke, akik a befolyásuk alá vonták az amerikai vezetőséget a szintén korrupt európai parlamentekkel – köztük a magyar áruló parlamenttel is! A háború, és a világ átrendezése mindig is nagy üzlet volt ‘valakiknek’!

 5. turzó istván szerint:

  Na, csak azért még ne nagyon örvendjünk, mert … Izraelnek egy jóval korábbi, óvatos becslés szerint is legalább 200 atom rakétája van, ami eléggé ‘haragosan’ hangzik! Azóta meg már kitudja mi van ott – mivel hogy neki ‘nem kell’ beengednie az ‘ellenség’ atom ellenőreit – csak a keleti országoknak! Megjegyzem a németek – csak puszta szimpátiából – legalább! három modern tengeralattjárót adtak nekik – valamiért! Azóta meg már …! A kérdés, hogy minek egy ilyen kis, ‘ártatlan’ – szárazföldi országnak ekkora tengeri ütőerő … vagy talán még nagyobb … kik állnak a háttérben, és mit akarnak ezzel?

  • cicvarek szerint:

   A németek jóvátételből adták a tengeralattjárókat, meg mást is. A paraziták a mai napig kapják pénzben is a “jóvátételt” a németektől, USA-tól a segélyt. A bevételek 60-70%-a ebből van. Enélkül éhen dögölnének.
   1-2 rakéta az atomerőműveiknek és cumi. Úgy mint ők tették az osiraki atomerőművel.

   • turzó istván szerint:

    Kedves ‘cicvarek’!
    Én úgy gondolom, hogy … – jóvátétel fejében lehetne éppen adni békés célú dolgokat is, mint pl. öntöző berendezéseket, modern gyárakat, stb, … – nem pedig hódító, gyilkoló eszközöket! … ez is mutatja, hogy a német parlamentet is már ‘kik’ vezetik! Sok jóra ne számítsunk, a harmadik világháború már elkezdődött, már csak ‘hónapok’ kérdése a végkifejlet – aki tud, az meneküljön!

    • cicvarek szerint:

     Én nem látom jogosultságát a kárpótlásnak. Az állam illetve zsidó szervezetek kapják, olyanok adójából akiknek semmi közük hozzá, nem is éltek még akkor. Izrael pedig egy terror-állam. Az alapítói, Nobel-békedíjas miniszterei bizonyítottan terroristák voltak, Irgun, Hagana stb. tömeggyilkosok.

 6. Misa szerint:

  Nem Izrael és egyéb országok határai fontosak, hanem a tőke és érdekszférái adják a valós és lényeges határokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.