Qrva nagy szerencsénk van!

Tízezer migránst akartak visszaküldeni Magyarországra, 248-at sikerült

mgri

Németországból az idén szeptember végéig 10 082 menedékkérőt akartak visszaküldeni Magyarországra az uniós menekültügyi szabályok alapján, és 248 esetben volt sikeres az eljárás – írta pénteken a Die Welt című német lap a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) kimutatása alapján.

A BAMF januártól szeptember végéig pontosan 40 ezer menedékkérő visszaküldését kezdeményezte a dublini rendelet alapján, amely főszabályként előírja, hogy abban a tagállamban kell lefolytatni a menekültügyi eljárást, amelyben regisztrálták a kérelmező belépését az EU területére.
A 40 ezer ember közül 2860-at sikerült visszaküldeni az illetékes tagállamba, ami azt jelenti, hogy 7,15 százalékban vezetett eredményre az igen hosszadalmas eljárás. A legtöbb embert Magyarországra próbálták visszaküldeni, a sikeres eljárások aránya 2,45 százalék.
A BAMF kiemelte, hogy többnyire nem az adott tagállam ellenállása miatt bukik el a kezdeményezés, ugyanis sok menedékkérő megtámadja az átadásról szóló határozatot bíróságon, amely felfüggesztheti vagy meg is szüntetheti az eljárást. Sokan pedig eltűnnek a hatóságok elől, ami azért gond, mert féléves – egyes esetekben másfél éves – németországi tartózkodás után automatikusan Németországra száll a kérelem megvizsgálásának felelőssége, vagyis már nem lehet visszaküldeni őket abba a tagországba, ahol az EU területére léptek.
Más tagállamok az idén szeptember végéig 24 435 menedékkérő Németországba küldését kezdeményezték, és 9688-at sikerült is átadni, ami csaknem 40 százalékos arányt jelent. A legtöbb ember – 4351 menedékkérő – átadását Svédország kezdeményezte, közülük 3254 vissza is került Németországba.
A BAMF rámutatott: idén fordul elő első alkalommal, hogy a társországok több menedékkérőt küldenek vissza Németországba, mint Németország más uniós tagállamokba.
(MTI)
Bal-Rad komm: “…nem az adott tagállam ellenállása miatt bukik el a kezdeményezés…”
-Szerencsénkre a migránsok amint megorrintják hogy Döbrögisztán!-inkább kiugrálnak a sokadik emeletről, vagy magukra gyújtják a hajlékokat. Esetleg világgá futnak!
Hát itt-Döbrögisztánon-keresztül vándoroltak! Látták amit láttak! Mazochistáknak való egy hely ez! Márpedig ők pedig nem mazochisták!
Döbrögisztántól irtóznak! Nézzük a dolgok jó oldalát!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Qrva nagy szerencsénk van! bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Berta Péter szerint:

  1. Ha heroin finomítással foglalkozol, de morálisan kifogásolod az alkoholt. – akkor muszlim vagy.
  2. Ha van egy 3.000 dolláros géppuskád meg egy 5.000 dolláros vállról indítható rakétád, de cipőd az nincs. – akkor muszlim vagy.
  3. Ha több feleséged van, mint fogad – akkor muszlim vagy.
  4. Ha a seggedet a puszta kezeddel törlöd ki, de a szalonnát tisztátalannak gondolod. – akkor muszlim vagy.
  5. Ha azt hiszed, hogy mellény csak két fajtában készül: golyóálló és öngyilkosban. – akkor muszlim vagy.
  6. Ha senki nem jut az eszedbe, aki ellen még nem indítottál dzsihádot. – akkor muszlim vagy.
  7. Ha úgy gondolod, hogy a televízió veszélyes, de rendszeresen cipelsz robbanóanyagot a ruhádban. – akkor muszlim vagy.
  8. Ha nagyon belecsodálkoztál, hogy a mobiltelefonnak más funkciója is lehet, mint útmenti bombát robbantani.- akkor muszlim vagy.
  9. Ha semmi kifogásod sincs a nők ellen és úgy gondolod, hogy minden férfinek legalább négyet kell vásárolnia magának. – akkor muszlim vagy.
  10. Ha távoli rokonod az USA elnöke. – akkor muszlim vagy.
  11. Ha úgy gondolod ez a lista rasszista és nem továbbítod. – akkor muszlim vagy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.