Árulók lettünk!

Fidesz: Aki nem szavazza meg az tákolmánymódosítást, Brüsszelt támogatja

Képtalálat a következőre: „Németh Szilárd-kép”

Egyetért a Fidesz az áprilisi Vona Gáborral, aki akkor még módosította volna az alkotmányt a migránskvóta kikerülése érdekében, most viszont hatalmi érdekeinek megfelelően havonta változtatja az álláspontját – közölte Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szombaton. Szerinte aki nem szavazza meg az alkotmánymódosítást, az Brüsszelt támogatja, és nem az emberek akaratát szeretné végrehajtani.

A Fidesz alelnöke szerint egyet tudnak érteni a Jobbik elnökének áprilisi kijelentésével, amely szerint hazaáruló, aki nem szavazza meg az alaptörvény módosítását, azt azonban elfogadhatatlannak tartják, hogy Vona Gábor havonta változtatja álláspontját, hatalmi érdekei függvényében. Németh Szilárd szombati sajtótájékoztatója után az MTI-nek azt mondta: a brüsszeli európai uniós csúcson egyértelművé vált, az Európai Bizottság és az elnöke továbbra sem tett le a migránskvótáról, ezért a kormány előtt még nagy küzdelem áll, hogy meg tudja akadályozni ezt. Minden ellenzéki pártnak látnia kell, hogy ez nagyon fontos nemzeti érdek, „a kultúránk, a gyerekeink jövőjének, Magyarország biztonsága” megvédésének záloga – hívta fel a figyelmet.
Emlékeztetett: az alkotmánymódosítás azon alapul, hogy az október 2-ai népszavazáson több mint 3,3 millió ember – nemcsak Fidesz-KDNP-s, hanem közöttük jobbikos és baloldali is – egy irányba szavazott. Németh Szilárd hangsúlyozta: aki az alaptörvény-módosítás ellen szavaz, az a migránsok betelepítése, Brüsszel politikája mellett voksol. Aki támogatja a módosítást, az az emberek akaratát szeretné végrehajtani, Brüsszelt megállítani – tette hozzá. Hamarosan minden képviselőnek színt kell vallania ebben a kérdésben – mondta.
A Fidesz alelnöke kiemelte, hogy sok nemzeti érzelmű jobbikos is a betelepítés ellen szavazott, mert figyelt pártja elnökére, „az áprilisi Vona Gáborra”. Akkor ugyanis a Jobbik elnöke a parlamentben azt mondta, hogy aki nem szavazza meg az alkotmánymódosítást, az hazaáruló. Ezért az áprilisi Vona Gáborral egyet tudnak érteni, de úgy látszik, ő havonta változtatja álláspontját, egyéni hatalmi érdekei szerint – jelentette ki Németh Szilárd.
(mandiner)
Bal-Rad komm: Kimondatott hát: az a bűnözői csoport amely Döbrögisztán tákolmányának hetedik átfabrikálását nem támogatja!-az áruló!
Áruló az is árulók egytől-egyig, akik csak egyszerű alattvalókként nem tekintik Szentírásnak Döbrögi tákolmánynak nevezett jogi fuserművét!
Aki nem hajlandó legitimálni ezt a fércművet-ÁRULÓ!
Márpedig az árulók mind-mind Brüsszel szekerét tolják!
KÖSZÖNJÜK SZILI! KÖSZÖNJÜK! MEGÉRDEMELJÜK A JELZŐT!
A Brüsszelből folyósított júdáspénzen hízó Új Nemmzetthy Elyth az Igazi Honerő!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Árulók lettünk! bejegyzéshez 39 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Most sírjunk,vagy röhögjünk!

 2. Sub Zero szerint:

  Lehet, hogy új kifejezéssel gazdagodik anyanyelvünk. Vona-kodik!

 3. Hun szerint:

  Szerintem jobb ha a fideszes hazaarulok meg sem szolalnak. Egyebkent meg ami a fideszt illeti bagoly mondja verebnek hogy nagyfeju

 4. Misa szerint:

  Akinek háza ég….

 5. János szerint:

  1990-ben véleményem szerint egy vegytiszta zsidó ellenforradalom győzött Magyarországon! Ez volt a taxisblokád! Persze ennek előfeltétele volt egy Gorbacsov nevű fasiszta ellenforradalmár disznó aknamunkája, aki a szocialista rendszert meggyengítette, majd megbuktatta egész Kelet-Európában. A szocialista Magyarország vezetői között egy ember sem volt, aki Kádár János ország építő munkáját folytatta volna, vagy legalább szót emelt volna érte. Sőt, kiválasztottak egy ostoba, hitvány de hiú semmirekellő, sehonnai, bitang embert, név szerint Antal Józsefet, aki elég gyenge volt ahhoz, hogy a taxisblokád néven végrehajtott zsidó ellenforradalomnak, hatalom átvételi pucskisérletnek behódoljon! Azóta a liberált fasiszták, és feminácik uralkodnak Magyarországon! Meg is látszik! Most éppen a magyar lakosság elüldözése és a lakosság csere van soron. Akkor hiszem el akár egyetlen munkahely teremtését is, ha majd magyar tervek alapján 100% magyar tulajdonú gyárban, magyar elemekből épülő Ikarusz buszokat fognak gyártani!

 6. mantra szerint:

  “A szocialista Magyarország vezetői között egy ember sem volt, aki Kádár János ország építő munkáját folytatta volna, vagy legalább szót emelt volna érte”

  Ezzel azt akarod mondani, hogy Kádár János országépítését rajtad, és talán rajta kívül senki nem is akarta folytatni?

  • vitorla123 szerint:

   Igen ez így van!Kiszolgáltatták az országot a monopóliumoknak.Lerombolták a gyárakat tönkretették a kíbuc rendszerű mezőgazdaságot ami világon az első volt.Mára kiszolgáltatottak vagyunk!

   • mantra szerint:

    vitorla

    De akkor az is lehetséges, hogy ezt a szocialista, kommunista akármit nem is akarja a többség, hanem csak Ti kisebbségben?

    Admin:

    Már elnézést hogy belepofázok Vitorlával való vitádba! MITŐL RETTEG LÁZÁR?

    -Kádár népszerűségétől. Ami egyre növekszik! Namármost: egyszerűsített a kérdésfelvetés. Kádár?-vagy…
    Ha úgy tennék fel a kérdést, hogy KÁDÁR ÉS A SZOCIALIZMUS!-az eredmény ugyanaz lenne!
    Biztos lehetsz benne, hogy az egyszerű emberek többsége “AZT” AKARJA!
    Lézerjani nem csak a hasára csapott, és úgy gondolta, hogy megijeszti egy kis kádározással a hordákat!

    EZEK KOMOLYAN AGGÓDNAK!

    Ha nem aggódnának, nem is foglalkoznának a témával.

 7. scout szerint:

  Érdekes egy ország ez.A fidesz látványosan fasisztoid vonal mentén “kormányoz”.A magát jobboldalinak valló pártvezér meg “pávatáncol”
  Végül is tökmindegy, mi vagyunk a birkák,mert engedjük.

  • mantra szerint:

   Én nem gondolom azt, magamról, hogy birka lennék. 🙂 Ti miért gondoljátok azt magatokról, vagy miért nem tesztek ellene? 🙂

   • petymeg szerint:

    Mert Te sem!

    • mantra szerint:

     Én miért tennék a birkázás ellen, ha nem gondolom magamról azt, hogy birka lennék ? 🙂 Tegyen ellene a mag érdekében az, aki azt gondolja magároó, nem? 🙂

     • mantra szerint:

      jav: tegyen ellene a maga érdekében az, aki azt gondolja magáról

    • Misa szerint:

     Ne várjátok egy narancsnyiktól, hogy ha összeomlik, tönkre is megy az ország, ők el fogják ismerni hibájukat. Szellemileg sem erkölcsileg alkalmatlan alkok elismerjék teljes haszontalanságuk, amikor folyamatosan az ő nem létező képességeikkel ámaszják alá önbecsülésük.
     Ők Pancross mester kategória, ez a világok legjobbika, mégha beledöglenek is, mer túl nagy ár lenne szembe nézni önmagukkal.

 8. zls-179 szerint:

  Nagyot tévedsz tisztelt Mantra! Vagy engedelmes fehér vagy,vagy engedetlen fekete,vagy egyik se!? Nos melyiket választod,ebből kettő a biztos halálba vezet!Vagy mégse?

 9. mantra szerint:

  hm, szürkészöld vagyok. Kicsi szürkés ember, aki sokkal többet tud, mint Ti 🙂

  • cicvarek szerint:

   A mantrázás mögött tudás? 🙂

   • mantra szerint:

    Mindig van mit tanulni. Miután 1947-ben Roswell-ben lezuhantunk, néhány évig Einstein is hozzám járt korrepetálásra fizikából. 4-est adtam neki év végén 🙂

    • Sub Zero szerint:

     Bezzeg, ha csontot hozott volna a kutyádnak…

     • mantra szerint:

      Nem vagyok és sosem voltam párttag, úgyhogy akkor is csak 4-est kapott volna. 🙂

     • mantra szerint:

      Uhh, lebuktam. IP 150 vagyok. Jár a neked a keksz ! 🙂 Elárulom: A soros fizet és hozzászólásonként 100 eurót keresek. Érdekel egy jó fizető munkahely? 🙂

    • Realista szerint:

     “Miután 1947-ben Roswell-ben lezuhantunk” reszketeg iván 2.0 😀 Csillag születik 😀

     • mantra szerint:

      Nem nem, én nem az Iván vagyok. Figyeld milyen szavakat és összetételeket használok. Ha azt hiszed, hogy ez az Iváné, akkor nem árt elgondolkoznod azon, hogy vajon tévedsz-e vagy sem 🙂

     • mantra szerint:

      helyesebben: elgondolkodnod 🙂

     • Fergeteg11 szerint:

      Tipp: mantra valójában IP-150. “Szerény”, mert Q helyett P-t ír, de még mindig sok szmájlit használ. A stílus maga az ember.
      Taníts minket, mester!

     • mantra szerint:

      aham. Uhh, lebuktam. IP 150 vagyok. Jár a neked a keksz ! 🙂 Elárulom: A soros fizet és hozzászólásonként 100 eurót keresek. Érdekel egy jó fizető munkahely? 🙂

     • mantra szerint:

      A cuclizmusban csak 300 forintot kerestem besúgóként, most ennek a százszorosát keresem trollként, és még csak jelentenem sem kell senkiről. Hát nem nagyszerű a világ? 🙂

     • Fergeteg11 szerint:

      mantra
      Roppant érdekes. Mesélj egy kicsit magadról!

     • mantra szerint:

      Realista

      Szerintem Te jó fej vagy, okos, értelmes, úgyhogy köztünk a helyed. A fizu is jó, és gyuri is rendesebb, mint itt beállítják. 🙂

      https://www.youtube.com/watch?v=KnfuF0oYhAk

      🙂

     • mantra szerint:

      fergeteg

      Ez neked is szól

     • Fergeteg11 szerint:

      Igazán érdekfeszítő. Kérlek folytasd!

     • mantra szerint:

      Fergeteg11

      Megnézted egyáltalán a videot? Mert ha sanyarú az élet akkor itt egy lehetőség. Ha az nem jó, mondok mást 🙂

     • Fergeteg11 szerint:

      mantra
      Ez elképesztő, izgatottan várom a folytatást. Ne hagyd abba!

  • Misa szerint:

   Az idiótákból, sajnos tele a padlás, akik többet tudtak, mint bárki, mint mi, min Ti.
   1. Szólítsátok Napoleonnak vagy Ceazárnak.
   2.Tényleg több infóhoz jut, egy viszonylag csökkent képességű ebben a rendszerben. Hát rémisztő, hogy a nagy dolgok tudója, itt vasárnap du. üti agyon az időt, ez a leghasznosabb, mit a tudás birtokában az orságért tehet.
   Hát az egyik sem túl biztató.

 10. Szaszi szerint:

  Én tavaly márciusban futottam össze vele.

  “Tudjátok havi mennyi dollárt küld nekem a CIA azért mert itt trollkodom?
  Havi 3500 dollárt!És minden hónap első napján,a számlámon van a pénz!
  Ha tüntetni megyek,akkor tüntetésenként plusz 1500 dollárt utalnak!
  Hát persze hogy rájuk fogok szavazni jövőre is 🙂 ”

  Így ismerkedtünk meg,akkor is a rohadt vigyorikkal rakta tele a mondandóját.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.