Nincs semmi titok!

Mészáros Lőrinc: ha az embernek van pénze, bármit megvehet

jlb

Futballról, pályázatokról, turizmusról és üzleti terveiről is beszélt a Hír TV stábjának a felcsúti polgármester.

Nem az eszéki klubjáé, hanem Mészáros Lőrincé, vagyis az egyik cégéé az a nyaraló, ahová Lionel Messit is várta a nyáron a felcsúti polgármester. „Ha nincs a futballhuligánokkal történt incidens, akkor a Messi is ott töltötte volna a hétvégét” – erősítette meg a Hír TV-nek.
Mészáros Lőrinc a beszélgetésben, amelynek egy részlete a Hír TV internetes oldalán is látható nem csak az argentin legendáról beszél a focival kapcsolatban. Kifejti azt is, hogy a tao – vagyis az, hogy a társasági adó egy részét látványsportok támogatására fordíthatják a cégek – szükséges ahhoz, hogy a magyar sport fejlődni tudjon.
Az interjú Mészáros felemelkedésével kapcsolatban is tartogat információt. Megtudhatjuk, hogy a nulláról kezdte, és támogatott hitelt soha nem vett és nem is vesz igénybe. Támogatást viszont kapott, de szerinte ezzel nincs probléma, hiszen “támogatást az nyer, aki pályázik”.
“Remélem, nem elcsépelt, amit mondok, de szerintem jobban élünk, és nem csak Mészáros él jobban, de az egész ország” – idézi fel a nemzet gázszerelőjét a kormány pár évvel ezelőtti kampányfordulatát. Szerinte ennek az egyik jele az is, hogy a magyarországi szálláshelyeken ma alig lehet szobát foglalni. Ezzel indokolja azt is, hogy az elmúlt időszakban több hotelt vásárolt fel.
Azzal kapcsolatban, hogy a gázszerelésen és a polgármesterkedésen kívül már kiterjedt építőipari cégcsaláddal, vagyonkezelő és agrárcégekkel is rendelkező üzletember milyen terepekre merészkedik még, annyit mond: ha az embernek van pénze, bármit megvehet.
Elutasítja azt is, hogy Orbán Viktor miniszterelnök strómanja lenne. Így: „Ez egy butaság. Nézze, amit elértem, azt magam tettem, magam dolgoztam, illetve a körülöttem lévő embereim, akik hosszú évek óta értem dolgoznak.”
A Hír TV megkérdezte arról is, megveszi-e a Népszabadságot is kiadó Mediaworksot, erre azonban már nem adott ennyire egyértelmű választ.
(HVG)
Bal-Rad komm: “…a körülöttem lévő embereim, akik hosszú évek óta értem dolgoznak…” és máris “…szerintem jobban élünk…”
-Csak PÁLYÁZNI KELL!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nincs semmi titok! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Rettegett Iván ( aktuális Sputnyik jelentés) szerint:

    Szolnokon Us army aktuivitást mérnek a sputnyikok.

    Tőled pár kmre admin.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.