Szégyen

Soros György most tartott beszédet Budapesten

igso

Magyarországra érkezett Soros György, amerikai milliárdos. Az üzletember a Közép-európai Egyetem új rektorának beiktatásán vett részt és beszédet is mondott.

Soros György magyar származású amerikai milliárdos Budapestre érkezett, hogy részt vegyen az általa alapított Közép-európai Egyetem (CEU) ötödik rektorának beiktatásán. Az üzletember egyetemi talárban vonult fel a katedrára a többi előadóval együtt. Az eseményen jelent volt Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete is.
Soros csak egy rövid beszédet tartott, azt is ülve. Ebben az új rektort, Michael Ignatieffet méltatta, világszerte ismert munkásságáról beszélt, szerinte éppen egy ilyen emberre van szüksége most az egyetemnek Magyarországon.
Soros az elmúlt években a Fidesz-kormány kedvenc pofozózsákja volt. Neve körbejárt az összes prominens kormányzati szereplő sajtótájékoztatóin, mint az Európába tartó menekültáradat legfőbb felelőse. Lázár János egy május kormányinfón arról beszélt, Soros György és Barack Obama amerikai elnök együtt akarnak muszlimokat telepíteni Magyarországra. Később azt is mondta, hogy Soros György aktívan is kész fellépni az egyik legveszélyesebbnek tekintett európai politikai ellenfele, az Orbán-kormány ellen.
Az új rektor beiktatása előtt egy magyar diák József Attila A Dunánál című versét szavalta el, majd sor került a beiktatási szertartásra. Az új rektor magyarországi élményeiről beszélt és ezt a verset nevezte a kedvenc magyar versének, annak egyik sorát pedig ars poeticájának nevezte: “s rendezni végre közös dolgainkat, ez a mi munkánk; és nem is kevés”. Beszélt arról is, hogy nagyon kevés demokrácia van ma jó formában, akár a régióban, akár máshol. Az autoriter törekvéseket pedig túlságosan közelinek és valósnak ítélte.
Az orosz származású kanadai állampolgár Michael Ignatieff, a Harvard Egyetem Kennedy Kormányzástudományi Iskolájának professzora, jelenkori demokráciával, emberi jogokkal és kormányzással kapcsolatos kérdéseinek nemzetközi szakértője. A Közép-európai Egyetem (CEU) szenátusa és kuratóriuma egyhangúan választotta az Egyetem ötödik elnök-rektorává. Soros György korábban így nyilatkozott róla: “Michael Ignatieff tudós, de jártas a politika világában is, ezért ideális választás a CEU vezetésére ezekben a kihívásokkal teli időkben”.
Az eddigi rektor, John Shattuck 7 évig vezette az egyetemet, tavaly szeptemberben jelentette be, hogy idén július végével távozik posztjáról.
(HVG)
Bal-Rad komm: Aligha véletlen, hogy a Vezérhiéna pontosan most-az ’56-os pesti majdankisérlet évfordulója előtt két nappal szemléli meg a tetthelyet. Aligha véletlen, hogy a hiénaképző élére állított új megbízott egy Mihail Ignatyef.
Aligha véletlen hogy ez a CEU-nak nevezett hiénaképző Pesten vert tanyát.
ITT BIZTONSÁGOS, PUHA-MELEG KOTORÉKBAN NEVELKEDHET AZ ALOM! ITT SEMMI NEM VESZÉLYEZTETI A HIÉNAKLÁN UTÓDAINAK FÖLNEVELKEDÉSÉT! ITT GYAKOROLHATNAK-ÜGYESEDHETNEK! ITT BIZTONSÁGBAN VANNAK! AZ EGYKORI TANÍTVÁNYOK VIGYÁZZÁK-ÓVJÁK-GARANTÁLJÁK A KOTORÉK HÁBORÍTHATATLANSÁGÁT!
SZÉGYEN!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szégyen bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Gyuri tudod van egy idázásed az Orosz biroság elé.
  Gyere őnként,te is jobban jársz.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Admin Budapest biztonságos.
  Szerintunk meg pont johelyen vannak pont Budapesten

  Tisztelt magyarok Budapest nagyon szar helyen van.
  Amenyiben a kőzeljővő tőrténelmi eseményeit elszeretné kerülni,
  és lehetősége van, kérjuk saját és családja érdekében kerulje a Kievi Budapesti tartozkodást.

 3. Galagonya szerint:

  Megjött a felforgató, hogy b….. meg az a…..!!! Ha Clintonné nyerni fog, nekünk befellegzett.

 4. cicvarek szerint:

  Zsidrák a zsidrákkal parolázik.

 5. Rettegett Iván szerint:

  Kedves magyarok, nektek vegetek. A nagy Zionist osszeeskuvo ratok feni a fogat. Budapest mar megy a levesbe, mert Orban diktator ellen a magyarok nem vedekeztek.

  A mi kis figyelo csapatunk most Moszkvabol figyeli mit csinaltok es uzenjuk, hogy minket a felcsuti torpe nem fog atverni. Jol tudjuk politikai trukkozeseit es ismerjuk a magyar nep ellen elkovetett buneit is.

  Idehaza mar regen felszamoltak a nagy Zionist alapitvanyait és hozza kotheto egyesuleteit, a torpe vezeretek meg bratyizik vele. Elnokunk elfogatoparancsot adott ki ellene, hatarainkat nem lepheti at. Ugy latszik magyarok, hogy Kiev utjat akarjatok jarni, de erre ra fogtok fazni, erre szavamat adom Zurichben es Moszkvaban.

 6. Smith szerint:

  Simon Peres is megmondta, hogy felvásárolták a zsidók Magyarországot. Most pedig a saját képükre formálják. Kinevelik a neoliberális, kozmopolita értelmiséget. És akik nem akarnak tanulni, azok alacsony műveltségű szakmunkások lesznek. Az előbbi csoport a zsidók politikai nézetét vallják, az utóbbi pedig – mivel műveletlenek – könnyen irányíthatók és befolyásolhatók.

  • Misa szerint:

   Neoliberális, kozmopolita és értelmiség nem létezik.
   Értelmiség körébe bele tartozik erkölcsi, érzelmi , szociális intelligencia is. Ez a neoliberális felfogással nem egyeztetthető.
   Tehát ez a mondat oximoron.
   Ez olyan vicces mondat, mint társadalmilag igzságos kapitalizmus vagy kapitalizmus és népuralom (demokrácia).

   • Sub Zero szerint:

    Dehogynem létezik! Az más kérdés, hogy csak Ők képzelik magukat értelmiségnek. Egymástól idézgetnek, egymás eszmefuttatásait tromfolgatják.Az egyéb véleményeket legyintéssel elintézik, megpróbálják lejáratni. Sajnos léteznek és kinevelésük folyamatosan tart.

 7. V.kutya szerint:

  Tisztázzunk gyorsan valamit:
  Soros nem lop tőletek sem pénzt, sem szabadságot!
  Soros pénzt ad azoknak, akiktől Orbán lopott!

  • Sub Zero szerint:

   Soros maga a Megváltó!

   • V.kutya szerint:

    Akkor a fideszeseknek külön, még egyszer:

    Soros nem lop tőletek sem pénzt, sem szabadságot!
    Soros pénzt ad azoknak, akiktől Orbán lopott!

    • Sub Zero szerint:

     Na, akkor egy kicsit világosabban.
     Soros mindenkitől lop, mert hatalmas tőkéjével trendeket fordít a tőzsdén ezzel hatalmas pénzeket nyer. Soros mindenkitől lop, mert tőkéjét arra használja, hogy hogy befolyásoljon gazdasági politikai eseményeket, amiket aztán ugyancsak a tőzsdén kamatoztat. Országok és nemzeti bankok ellen spekulál, ezzel az ország népét károsítja. Soros nem a korunk Robin Hoodja, aki amit a gaz Orbán ellopott azt vissza adja a szegényeknek. Soros befektet a felforgatókba, mert a zavarosban még több pénzt zsebel be. Nem értelek V.kutya! Annyira utálod Orbánt, hogy már Soros is megdicsőült?

    • Fergeteg11 szerint:

     A nemes filantróp sohasem lop:
     http://www.reuters.com/article/hungary-soros-idUSLDE63M0Q620100423
     Az állam a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. révén volt érdekelt a bankban.

 8. okoska szerint:

  Soros Klón György most tartott beszédet Budapesten.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.