Te Jó Isten…!

Leslie Mandoki: „Ahogy Merkel áldás a németeknek, úgy Orbán áldás a magyaroknak”

„Ahogy Angela Merkel áldás a németeknek, úgy Orbán Viktor áldás a magyaroknak. Európa pedig jobban tenné, ha mindkettőjüket megpróbálná megérteni, hiszen mindketten a helyes utat járják” – teszi próbára az olvasóközönség barát–ellenség felismerő rendszerét friss nyilatkozatában Leslie Mandoki Németországban élő magyar zenész. Mandoki a Die Tageszeitung című német lapnak adott interjút.

A beszélgetés apropóját Mandoki új, harmincperces dokumentumfilmje, A szabadság vágya (Sehnsucht nach Freiheit) adta, mellyel a zenész az 1956-os forradalomnak állít emléket. Mandoki úgy látja, ’56 nélkül nem lett volna 1989 sem. A zenész azokkal a történészekkel ért egyet, akik szerint a magyarok ütötték ki az első téglát a berlini falból.
A magyarok általános toleranciáját firtató újságírói kérdésre Mandoki Kertész Imrét idézte, aki szerint Brüsszelben veszélyes fényes nappal kipában az utcán lenni, ellenben Budapesten ez minden napszakban biztonságos. „Magyarországon 26 év telt el a diktatúra vége óta. Mikor Nyugat-Németország volt 26 évvel a náci diktatúra után, vízágyúk voltak az utcákon, a Spiegel című lap főszerkesztőjét letartóztatták, és a Vörös Hadsereg Frakció nevű baloldali terrorszervezet szedte az áldozatait. Magyarországon a helyzet nem ez” – mondja Mandoki.
A zenész méltatja Orbán politikáját is: szerinte hat év alatt egy olyan országból, amely még a nyugdíjasokat és a hivatalnokokat sem tudta kifizetni, olyan ország lett, amelyben a legalacsonyabb a fiatalok munkanélkülisége Európában, adósságait pedig vissza tudta fizetni, Budapest pedig „nyitott, kozmopolita olvasztótégely”.
„Ahogy Angela Merkel áldás a németeknek, úgy Orbán Viktor áldás a magyaroknak. Európa pedig jobban tenné, ha mindkettőjüket megpróbálná megérteni, hiszen mindketten a helyes utat járják” – zárja a beszélgetést.
Leslie Mandoki Orbánnal és Merkellel is jó kapcsolatot ápol, utóbbinak még kampánydalt is írt. Ahogy a Heti Válasznak korábban elmondta: „Angela Merkel bölcs és szorgalmas politikus, aki megingathatatlan világnézettel, biztosan áll Európa közepén egy 82 milliós nemzet élén.”
(valasz)
Bal-Rad komm: Döbrögi udvari mulattatóját lihegésben fölülmúlni immáron lehetetlen. A teljes birkamenetes vezérkar csak kezdő, csetlő-botló ministrángyülekezet.
“…legalacsonyabb a fiatalok munkanélkülisége Európában, adósságait pedig vissza tudta fizetni, Budapest pedig „nyitott, kozmopolita olvasztótégely”.
-Ez az “olvasztótégely”-ahogy AZT Mándoki László egykori disszidens értelmezi-igaz! Mindent magába olvaszt.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Te Jó Isten…! bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Figyelj cigány a BTR 80 sokat gépágyuval ráküldted a Hévizi oroszokra.
  Azt mond meg hogy ezek után mi a kurva anyédar remélsz.

  Csak figyelj kőcsőg. De most jol nyisd ki azt a kibaszott szemed. 🙂

 2. Rettegett Iván szerint:

  Mándoki elment cigány faszt szopni.
  Te is voltál valaki dr doktorevics mán doki,azt mára csak egy cigo csicskája lettél.

 3. Galagonya szerint:

  Mi mást is lehet várni egy bevándorlótól?!Hát persze, hogy jó fej a Merkel mama.

 4. Rettegett Iván szerint:

  Mandoki Orban cigany felcsuti kishitlert dicseri. De nem tudja, hogy az orosz elvtarsak nem felejtik el az erofitogtatast a varosunkban Hevizen. Ott mi mar atvettuk az iranyitast, a vajdanak es tekes kutyainak nem osztottunk lapot.

  Mandoki ugy tudja, hogy Magyarorszag torlesztette hiteleit, nincs adossaga, nepe joletben es biztonsagban el. Foleg a zsidok. Tisztelt magyarok ez lesz a vesztetek, mert mar reg nem vagytok hun-szkita eros nep, Dzsingisz kan testvernepe, akkor nem hunyaszkodnatok meg egy Zionist (soros) elott. Szegyellhetitek magatokat!

 5. Smith szerint:

  „Ahogy Angela Merkel áldás a németeknek, úgy Orbán Viktor áldás a magyaroknak. Európa pedig jobban tenné, ha mindkettőjüket megpróbálná megérteni, hiszen mindketten a helyes utat járják”

  Na, erre szokták mondani, hogy ha hülye vagy, akkor inkább kussolj!

 6. Misa szerint:

  Ha áldás, egyik sem Isteni.

 7. Artur szerint:

  Mándoki művészúr tud valamit.Valóban,a mélyrétegek mögött,Orbán és Merkel ugyanazt a tervet és célt követi.Ebből Merkel tevékenysége kevésbé álságos,de egyaránt mindkettő nemzetellenes.A bukás akkor válik teljessé,amikor a káros és az előnyös folyamatok megkülönböztethetetlenül összekeverednek,és már nem lehet megnevezni őket.Mándoki sikerkovács úr,szimplán opportunista,és hitvány.Előnye ennek a számára az, hogy nem kell egyedül éreznie magát.

 8. bizony szerint:

  Ez a mostani Iván nem a régi Iván.

 9. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Ha Toni Curtis is feltámadna, beszállhatna a “Te-deum (hálaadó mise) celebrálásba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.