Új történelem a’ la Kijev

A 2014-es februári kijevi majdan győzelme után sok olyan dolog történt északkeleti szomszédunkban, amire még a szöletett kopaszok is bátran elszörnyedhetnek: EZ HAJMERESZTŐ!

Ám a ’89-’90-ben rendszertváltott közép-kelet-európai egykori szocialista országokban azóta véghezvitt történelemátértékelések hülyeségein megedződöttek is levegő után kapkodhatnak a valcmani hűbérbirtokról érkező hírek hallatán.
A kijevi Rada szentesítette Ukrajna II. világháborús ÚJ TÖRTÉNELEMFELFOGÁSÁT! A II. világháborút eszerint az Orosz Szovjet Szövetségi Köztársaság robbantotta ki!
Amelynek értelemszerűen nem a Szovjetunió volt a neve. Következésképpen Ukrajna, Belorusszia, és a Baltikum sem tartozott a Szovjetunióhoz, hanem azok bizony független államok voltak!
Ennek az őj történelemtanításnak a szellemében aztán meg is született a nemmzetthy konszenzus a Radában:
1941 június 22-én hajnali négy órakor Kijevet orosz bombatámadás érte! Mint ahogyan Belorussziát, a Baltikumot, és Lengyelországot is! Így kezdődött a II. világháború!

tort

Kijevben a Rada ezt kora délután megállapította, törvénybe is foglalta azonnal, néhány órával később pedig Nyalókakirály alattvalói már értesülhettek is a megtanulandóról. Merthogy a kijevi udvar propagandgépezete már a témában fölkészülten vártak. Kora este pedig a kijevi продемонстрировал украинский телеканал “1+1” csatornán le is ment az első történelemóra. Minden fontos új tudnivalóval.
Úgyhogy nyugodtan el lehet felejteni eddigi ezirányú történelmi ismereteinket.

Döbrögisztán történelemtanítási törekvéseinek ismeretében pedig biztosak vagyunk abban, hogy határainkon belül is hamarosan meg fog történni az ezirányú korrekció!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Új történelem a’ la Kijev bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  A Sztálini demokrácia óriási teljesítménye!Az internacionalista nemzeti kommunizmus megismételhetetlen győzelme.Filozófusok elkezdhetik kutatni az okokat.

  • mantra szerint:

   Hát, ezt nem tudom, de úgy néz ki, hogy sok ukrán utálja a ruszkikat, mint a szart… pedig sokáig velük éltek egy “háztatásban”. Ki érti ezt?

   • petymeg szerint:

    Nagyon rossz irányból nézed,azért mert fél véleményt nyílvánitani nem jelenti,hogy utlják az oroszokat!

 2. zls-179 szerint:

  Feszítsd a húrt Ukrajna,hisz még nem elég feszes.Ha pedig ott tartunk ahol, illene tudnotok hogy azon a bizonyos tanúköveken ami a föld bolygó 500,000,000 millió lakosát vetíti előre, Ukrán felirat nem szerepel!OROSZ VISZONT IGEN!!!
  Soha ne valósuljon meg ez prognózis,ÉLJEN MINDEN NEMZET BÉKÉBEN, ÉS JÓLÉTBEN!!!

 3. János szerint:

  Kijevben, a szokásos USA terror demokrácia export segítségével 2014-ben „győzött” a zsidó ellenforradalom! Rákosi Mátyás még a táskáját sem vihetné ennek a Valcmann rabbinak, ha élne. Nálunk ez 1990-ben történt, ennyivel közelebb vagyunk mi már a kőkorszakhoz! A Libériai életszínvonalhoz! Tényleg ti Pető Iván, Rajk László, Magyar Bálint, Pardavi Márta, Demszki Gábor, Fodor Gábor félék, ti liberálfasiszta disznók, mondjátok már meg, hogy Libériában, ahol ugye, totálisan győztetek, ott mennyi az egy főre jutó „bruttó hazai termék”? Hányszor látogat oda Soros György évente, hiszen ott már győzött!

 4. scout szerint:

  Ez valami uj divat lehet.Mostanában elég sok helyen írják ujra a történelmet.Usa,anglia,israel,hollandia,belgium. Mind csináltak népirtást,szarházi banda.

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  Őrült lyukból, őrült szél fuj !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.