Donbassz

“Már mindenünktől megfosztottak! Már nem tudunk mosni, fürödni! Ez népirtás!”
“Csak a fűtésre kell fizetnem háromszáz grivenyt. Amikor a nyugdíjam kétezer!”
“Az IMF az egy nemzetközi rablő! Majd három évvel a Majdan után kéne már végre egy tisztességes kormány!”

Ilyen és ehhez hasonló dolgokat mondanak a kijeviek a november elsejével életbe lépő új, “tarifarendszerről”! Ami sokkolta a kievi udvar alattvalóit. És ez még csak a Grojszman kabinet tarifákat érintő “rendezési” elhatározása! ÖTVEN SZÁZALÉKKAL EMELKEDIK pl. a lakossági földgáz fogysztói ára. De amiből pénzt lehet még kicsavarni-kicsavarják.
A motorüzemanyagok ára, a jövedéki termékek ára, a közszolgáltatások ára ismét drasztikusan növekedni fognak Maradék-Ukrajnában.
Kell a pénz! Rengeteg pénz kell a Donbassz elleni háborúhoz. Mert annak zajlania kell továbbra is.
Zajlik is! Bár tegnap szombat volt!-nyoma sem volt hétvégi lankadalomnak. Valcman latortüzérsége eregette rendesen az alattvalók pénzéből vásárolt gránátokat Donbasszra rendesen.

22

Mára virradóan csak Jaszinovatajára több mint 250-et. És Jaszinovataja csak egy volt a sok donbasszi célterületeik között.

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. zls-179 szerint:

    A pénz olyan mint a folyam előbb vagy utóbb elfolyik ,mint ahogyan az alattvalók türelme is!

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwiVr8T0wvHPAhUDJcAKHdT1BqUQFggkMAE&url=https%3A%2F%2Flife.ru%2Ft%2F%25D0%25BD%25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25BE%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B8%2F921044%2Fnovyi_komandir_sparty_prodolzhim_ighrat_po_pravilam_motoroly&usg=AFQjCNH2Nqe1ss-aTzD8yfTNxS4SL3pH2A Új parancsnoka lett a “Szparta” hadtestnek Motorolla megölése után. A DNR nemzeti milícia, egy 23 éves Vlagyimir Zsoga nevü “Boxa” (Voha), becenevü kapitány. Mint kijelentette, semilyen reformot nincs széndékában végrehajtani a hadtestben, folytatni kivánja a Motorola által a hadtestben alkalmazott szabályokat. Alexander Zacharcsenko megnevezte Motorola gyilkosait. Motorola meggyilkolása mögöt az SZ. B. U Szluzsba Bezopasznosztyi Ukraini- ál, egyértelmüen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.