Napi robbantó: Bombák a pincében

Egyre meseszerűbbé kezd válni az abszolút profi-teljesen amatőr Teréz-körúti robbantóról szóló saga.

A nagy sietséggel megtartott sajtótájékoztató a lekapcsolásról, és a legújabb beszámolók a leletekről. Szögekről, facsavarokról, ÖSSZESZERELT BOMBÁKRÓL!
BESZÁMOLÓK! Ha csak azt mondják, hogy bombakészítéshez alkalmas holmikat leltek!-rendben van. ÖSSZESZERELT BOMBÁKAT EMLÍTENEK!
A rendőrségi összefoglalók NEM ILYENEK SZOKTAK LENNI! Még ha egy relikviagyűjtőt kapcsoltak is le, azonnal látványos bemutatót rendeztek a talált eszközökből!
A drogárusnak még a mérlegét is kiállítják mindenkor!
A ROBBANTÓNÁL TALÁLT BOMBÁKBÓL-EGYEBEKBŐL NINCS KIÁLLÍTÁS! Még egy nyomorult fénykép se! (Ezidáig!) Pedig biztosan fotóztak-videoztak bőven. Legalább egy-két bombáról-vagy annak látszó tárgyről-képeket mutathatnának! Föliratozva. Hogy “ez egy bomba”.
De bombát nem látunk!-csak halljuk hogy találtak azt is. Többet is!
A robbantó meg csak hallgat!

to

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Napi robbantó: Bombák a pincében bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Tisztelt magyarok nyomozok,és ügyészek,tekesek,kbhsok,alkotmány védelmisek.
  Itt vannak a speciális nyomozok.

  Ezektől a gyerekektől még a hátunk szőre is felál.

  Itt most nem meradnak titkok.

  • Realista szerint:

   “Tisztelt magyarok nyomozok,és ügyészek,tekesek,kbhsok,alkotmány védelmisek.”

   Főügyészség egyik ága a központi ügyészségek, aminek egyik szerve a központi nyomozó főügyészség. Rendőrséget kihagytad, azon belül a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az érintett. Kbh értelmezhetetlen 2012-ben megszűnt, Alkotmányvédelmi hivatal most irreleváns. Kihagytad a TIBEK-et Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ.

   Gondolom eszed ágában sincs utánanézni, ha már vetítesz, hogy legalább valós szervekkel, aktuális rövidítésekkel dolgozz. Ennyit a hozzáértésedről. Tavaly is lejárattad magad amikor fetrengtem a röhögéstől, hogy nem ismerted fel (te a nagy elhárító, hírszerző meg mit tudom én mi minden marhaságot magadról kitaláló) a belügyi államtitkárt, amikor publikus adatlapja, minden infó róla megtalálható. De te csak bajuszos úrnak mondtad, mert gőzöd nem volt a dolgokról mint most sem. Pedig a képkereső is segít ha elakadsz. 😀

   Szánalom vagy.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Hevizi-keszthelyi es karmacsi osszekotteteseink reven kozolhetjuk veletek magyarok, hogy mi tudjuk, kik kovettek el a robbantast. Nem azok, akiket a cigany vajdatok mond, a tekesek hiaba mutatnak erodemonstraciot.

  Az fszb rajta van az ugyon, sot erdeklodott a cia is, mert az USA minden terrorveszely miatt erdeklodik a vilagon. Mi segitunk minden titkosszolgalatnak, a mi halozatunk jobb, magasabb szintu informacioval birunk.

  Magyar emberek sajnalunk titeket. A hataroknal ott tolonganak a terroristak, magyarorszag veszelyben van!

  • 1tothgabor szerint:

   A terroristák a határon belül tolonganak…
   Parlament, Dohány ucca, stb…

   De azért örülök, hogy a moszad is ide fog irkálni általad.

   Ez a rengeteg titkos-szakszolgálat ihatna már egy pohár bort Badacsonyban…

   • Realista szerint:

    Részeg ez anélkül is 😀 Még, hogy titkosszolgálat 😀 Messziről sem látott ez még olyat, még a neten sem szokott utána nézni, csak ír ami jön belőle.

 3. Pozsony 907 szerint:

  Isten éltesse 56′ dicső hőseit, a fiúból fèrfivá érett corvin közi ifjakat , szegedi srácokat. DICSŐ LELKÜK AZ ÈGRE SZÁLLT!!! Találkozunk még!!!

 4. Fórizs Eszter szerint:

  Nincs éles fénykép a robbantóról, bár 3 napon keresztül sétált több tíz rendőrségi kamera, és száz magán kamera előtt a robbantó. Ennyi alkalommal lesütött fejjel sétált a kamerák előtt , mert mindről tudta, hova vannak szerelve, de 3 nap sétálgatás után beállt a CBA 10-12 kamerája elé, a Varrógép Centrum két kamerája elé, és a Varrógép Centrum melletti Szolárium kamerája elé robbantani! Nincs kép a robbanószerekről, amit a lakásán találtak! Furcsa dolgok ezek! Sajnos a rendőrség úgy tesz-vesz, hogy az állampolgárok kétkedését mindig csak fokozza!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.