Sérti a hóhér fülét az áldozat jajgatása!

Lázárnak elege van a kádári nosztalgiából

rok

 

A félbehagyott rendszerváltást be kell fejezni, 56-ot győzelemre kell vinni, nemcsak a jogszabályokban, az emlékezetben, szobrok állításával, hanem a fejekben és a lelkekben is – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Szentesen az MTI összefoglalója szerint

Hatvan esztendeje tartozunk ezzel a pesti srácoknak és a szentesi hősöknek is – mondta Lázár János az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából állított emlékmű – Lantos Györgyi és Máté Hunor szobrászművészek alkotásának – avatásán. Hozzátette: itt az ideje, hogy törlesszük feléjük közös adósságunkat. A politikus a rendszerváltásra utalva úgy fogalmazott, a szuverenitásunkért, a magyaroknak kijáró tiszteletért még mindig, harminc évvel az elmaradt forradalom után is harcolnunk kell. Mai eszükkel talán már sokan máshogy csinálnák 89-et is: forradalmibban, megalkuvást nem ismerően, 56-os módra – hangoztatta Lázár János.
A békés hétköznapokban egy nép csak ritkán kap kezébe forradalmi erőt, a politikai kétharmad azonban ilyen erő. Ha ezekben az években sem sikerül egyszer és mindenkorra leszámolni a Kádár-rendszerrel és helyébe tisztán, megalkuvást nem ismerve 56 szellemi örökségét helyezni, akkor súlyos történelmi hibát követünk el – hangsúlyozta a miniszter.
A szabad Magyarországnak, amelyben nekünk élni adatott, 56 hősei az alapító atyái és anyái.
Képtalálat a következőre: „Lázár János-mém”
Nem lehet egyszerre megvallani őket azzal, hogy ma hálás szívvel emlékezünk rájuk és megtagadni azzal, hogy az internacionalizmus oltárán feláldozzuk a nemzeti érdek képviseletét, és lábhoz tett fegyverrel tűrjük a kádári nosztalgiát – közölte a politikus.
1989-90-ben sokan hitték, 56 győzedelmeskedik azzal, hogy az utolsó orosz katona is elhagyja Magyarország területét, hogy végre megadjuk a végtisztességet a mártíroknak, és forradalom kései győzelme az, hogy a szabad Magyar Köztársaságot október 23-án kiáltjuk ki – mondta Lázár János.
“De vajon beszélhetünk-e ’56 győzelméről akkor, amikor Kádár sok honfitársunk szerint még ma is az egyik legnagyobb államférfi, az egyik legnagyobb magyar politikus”. Ugyanaz a Kádár, aki az 56 utáni megtorlásokat kitervelte és végrehajtotta. Pedig a szovjetek behívása, a negyvenéves katonai megszállás megszervezése a nemzeti históriánk talán legsúlyosabb hazaárulása volt – jelentette ki a politikus.
Kádár János gyilkos, kollaboráns és hazaáruló volt – szögezte le a miniszter, hozzátéve: ezt még mindig fájóan sok honfitársunk nem tudja.
Az 56-osok mindenekelőtt szuverén Magyarországot akartak – mondta miniszter.
Magyarország a magyaroké, a sokszínű magyar népé – így az ország jövőjéről szóló döntés joga is kizárólag a magyar nép, a magyar nemzet tagjait illeti meg. Ez az egyszerű, de bátor program volt az, amellyel ’56 magyarjai magukra vonták Moszkva haragját – közölte a politikus.

rv

A hatvan évvel ezelőtti eseményeket – Lázár János megfogalmazása szerint – az kapcsolja össze a mai korral, hogy ugyanez a programja 2016 magyarjainak is. Elkeserítő és elgondolkodtató, hogy e program teljesüléséért még mindig küzdenünk kell. De különösen elkeserítő, hogy a magyar nemzeti szuverenitás programja még mindig kivívhatja valamely nagyhatalom haragját. Ráadásul egy olyan nagyhatalomét, amely elvileg nem az elnyomónk, hanem a szövetségesünk – mondta.
“Hogy lehet az, hogy a magyar szuverenitás képviseletére ismét a nagyhatalmi morgás, meg a szankciók kilátásba helyezése a válasz? Igaz, most nem orosz tankok, hanem brüsszeli határozatok és eljárások formájában” – hangsúlyozta Lázár János.
(index)
Bal-Rad komm: FENYÍTŐ FIGYELMERZTETÉS VOLT EZ RÓKAMOSOLYÚ FALKAFORRADALMÁRUNKTÓL!
“…A békés hétköznapokban egy nép csak ritkán kap kezébe forradalmi erőt, a politikai kétharmad azonban ilyen erő. Ha ezekben az években sem sikerül A békés hétköznapokban egy nép csak ritkán kap kezébe forradalmi erőt, a politikai kétharmad azonban ilyen erő. Ha ezekben az években sem sikerül egyszer és mindenkorra leszámolni a Kádár-rendszerrel és helyébe tisztán, megalkuvást nem ismerve 56 szellemi örökségét helyezni, akkor súlyos történelmi hibát követünk el …”-hirzsíkölt fenyegetően Mindenkiannyitéramennyijevan Jani!
Értjük ugye? “…EGYSZER ÉS MINDENKORRA LESZÁMOLNI…”
A falkaforradalmi kétharmad elszánta magát a leszámolásra! Miközben nyíltan bevallja, hogy az ’56-os fölforgatók céljait ŐK VALÓSÍTOTTÁK MEG! Mindahányan!
Nos hát Lézerjani tegnapi nyáladzós kaffogása egyre inkább a sarokba szorított, rettegő bulldog szűkölésére kezd hasonlítani! Amely érzi, hogy veszélyben a territóriuma, és a bunkó hamarosan koponyát-gerincet törő erővel fog rá lecsapni! Érzi, hogy közeledik a jó világ vége!
Még vicsorog! Hátha megretten fogai láttán a lecsapni készülő!
“…Magyarország a magyaroké, a sokszínű magyar népé – így az ország jövőjéről szóló döntés joga is kizárólag a magyar nép, a magyar nemzet tagjait illeti meg…”
-ÍGY IGAZ! NEM AZ ÚJ NEMMZETTHY ELYTH, HANEM A MAGYAR NÉP FOG DÖNTENI SAJÁT SORSÁRÓL!
Nem ti! Ez a nép súlyos történelmi hibát követne el, ha a döntés jogát kiadnáa kezéből! Egyszer már elkövette/elkövettük ezt a hibát!
MÁSODSZOR MÁR NEM FOGJA/FOGJUK!

kold

Rókamosolyú Lézer János tegnapi hőbörgése a hóhér fenyegetőzése! Aki panaszkodik áldozata fülét sértő jajveszékelése miatt! De még nem látja, hogy hamarosan az ő nyakára kerül a hurok! Még nem észleli a hamarosan bekövetkező szerepcserét!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Sérti a hóhér fülét az áldozat jajgatása! bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. cicvarek szerint:

  Egy retkes zsidrák ajvékolása.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Itt az számadás ideje.
  26 év vizsgája.

  Ulj le lázár fiam elégtelen.
  Mindig a szájkarate, jobb jobb még annál is jobb ezt tudjátok,pofázni blőfőlni.

  A nép nem hülye lázár.

  • Rettegett Iván szerint:

   Eljen KÁDÁR JÁNOS.
   Az őrdőg vigye akikszét lopták az álamot 1990-től.

   Ők csak sima kőztőrvényes tolvajok.

   Az eremény 2016 nyomor kivándorlás dőghalál.

  • Pál szerint:

   Minket és úgy általában a volt szocialista országokat (talán Csehország kivételével) a nyugat kizárta a mindenkire kölcsönösen előnyös gazdasági vérkeringésből. Erről is illene beszélni mert a munkaerő és a cégek nyugat felé áramlása nem pálya!!! Az agy- és erőforrás elszívást kellene végre megállítani…. De ezt csak normális és igazi integrálással és felzárkóztatással lehet (a gazdag nyugat európai országokhoz), a redszerváltáskor erre még könnyebb lehetőségünk lett volna mert megvolt a saját iparunk amire lehetett volna építeni (ha ugye nem herdálják el)……..

 3. Pál szerint:

  Ide is beírom mert ide is tartozik……….

  Akik elítélik a Kádár rendszert azok azt akarták (hagyjuk most a politikai és gazdasági nyerészkedőket, most az egyszerű állampolgár szintjén nézzük), hogy a kapitalizmus behozása révén minimum úgy éljünk mint derék sógoraink, az osztrákok!! Hát…..nem ez lett. De a többség ezt akarta azok közül, akik kapitalizmust akartak! Minket alaposan átvertek, ez a baj. Nem lett osztrák életnívó. De ez a “nyugat” bűne is. Második Marshall-segélyféle kellett volna, amiből tisztességes felzárkóztatást csináltak volna a nyugat-európai országokhoz. Ez még az EU tagságunk kezdete után sem történt meg. A nyugat bűne ez velünk szemben nem más. Ha annyira kellettünk nekik, akkor integráltak volna be minket a nyugat-európai gazdasági vérkeringésbe ahelyett, hogy elszívnak innen mindent értéket és csak az üveggyöngyöket szórják a lábaink elé! Mégegyszer mondom: a nyugat európai országok nem egymás kárán érvényesülnek, hanem van köztük egy kölcsönösen előnyös gazdasági vérkeringés (amiből minket kihagytak).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.