A nyugdíj biztonságában!

Nem érdekes, hogy az unoka jövőtlenné lett téve! Hogy a gyereket a nyugdíjából kell kisegíteni!
A nyugdíj biztonsága MÉG MEGVAN! “MEGVÉDTE a Nemmzetth Szentje!”

Ha pedig a HELYZET ÚGY HOZZA!-ők a vérüket is…!-az életük árán is…!
HOVÁ JUTOTTÁL MAGYAR NÉP!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A nyugdíj biztonságában! bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. János szerint:

  Ugyan miért nem a zsinagógában fütyürésznek a rokonaiknak? Vagy a mecsetekben az unokatestvéreiknek? Az idegenek nem tisztelik a nemzeti ünnepeinket! Ők tették nemzeti ünnepé Október 23-at, most meg fütyülnek? Hé szemiták, megvóóóttt a napi öccöri ima, he? Mars vissza adonájozni!

  • V.kutya szerint:

   Igaza van János, a nemzeti hagyományokra tekintettel inkább tüzet kellett volna rakni a parlament nevű kuplerájban, mint 10 éve a tévé székházban. Így ünnepel egy magyar úr!

 2. V.kutya szerint:

  A “zsidó uralom” alatt nagyságrenddel jobban éltünk, mint most, a nagy szittya magyarságunkban! Főleg, mert olyan buta parasztok a magyar átlag, hogy egy rézgyűjtő zsivány cigány aranyerét nyaldossák, és megvédik !!!!!!! akár életük árán is!
  Apám, ez itt már Szomália!
  Dehogy, a nigger is elmenekül Angliába.

  • Balázs szerint:

   Igazi “zsidó” kazár uralom most van, illetve 56 elött volt.

  • cicvarek szerint:

   V.kutya, hol élsz?
   Sorold már fel a vezetésből azokat akik nem zsidrákok.
   Több van mint a Knessetben.

   • V.kutya szerint:

    Akkor még egyszer, kicsit lassabban, mert az átlag magyar (paraszt) nehezebben érti az írott szöveget:
    A számoknak nincs nemzetiségük: a számok (még ha arab számok is, vagy rómaiak) makacs dolgok, ugyanazt jelenti magyarul, mint “zsidóul”, vagy németül, örményül, csehül, románul stb.
    Tehát: ma kb. HÁROMSZOR, azaz 3x rosszabbul él egy átlag kisember, mint 30 éve, és legalább kétszer rosszabbul, mint 10 éve, amikor csatlakoztunk a “kazári”, vagy tudomisén hogy hívjákokhoz. Én zsidóknak nevezem őket, és kész, ez a tisztességes, és egyenes beszéd.
    Tehát:
    Magyarország az egyetlen a régióban, amely a folyamatos kőolajár csökkenés mellett emeli a benzinárakat, ami abszurdum! Ilyet csakis egy végsőkig lebutított néppel lehet megtenni. Azért, mert ez a nép (amely nem kazári nép) egy rézlopó cigány valagát nyaldossa, kezet csókol neki, misét mondat, és testével védi – hogy kitől, azt nem tudni.
    A mai vezetőink a legszélsőségesebb nemzeti retorikával takarják el az elnyomást, amelyben nagyon régen nem volt részünk.
    Ezt az elnyomást még meg is ünnepelteti veletek, a ti pénzetekből, ami a legnagyobb pofátlanság, még egy cigánytól is!
    (u.i.: az, hogy rezes cigány, nem biztos, lehet hogy kanalas, vagy rongyos cigány, nem tudom biztosan).

    • egy paraszt szerint:

     Bátyám a fogalmak egyetemesek, mert egy nép alkotta meg, annak ellenére, hogy Ön másképp próbálja a szavakat értelmezni, azok jelentése az, amire megalkották!

     A nép nem minden tagja lebutított, ezt azért nem illik általánosítani és akkor ezek szerint egyetérthetünk abban, hogy a szavazati jogot az intelligenciához kötnénk!

 3. .... szerint:

  A teljes politikai elitünk, az összes párt vezetése, a kultúra, a pénzrendszerek, a médiák szereplöi, vezetése, az államhatalom vezetése, a karhatalom vezetése, az egyetemek vezetősége és a karok szintén, az összes szóvivői hely, ahol nincsenek: a bánya mélye, a gépek kezelői helyei, a kézi munkák, a veszélyes helyek, az éjszakai munkahelyek, gépkocsivezetői helyek, a szalagok melletti helyek, a termőföldek, ahol kevés a pénz, stb.

  • csubi szerint:

   …. Nagyon jól összefoglaltad.Én még megtoldanám:Sportvilág,különösen a forma1,tenisz,úszás,vízilabda.

  • V.kutya szerint:

   Nem ez a fő baj.
   A létezett szocializmusban is így volt, mégis megéltünk.
   A horthy-korszakban volt egy definíció, hogy minél magasabb posztot tölt be az illető, annál biztosabbra vezető, hogy zsidó származású. Na most, ez nem vallási, nem felekezeti, nem nemzetiségi kérdés, ez egyszerűen polgári hagyomány kérdése, a zsidók nem hagyják magukat elenyészni, beolvadni a lumpen tömegekbe. A gyermekeiket nadrágszíjjal verték, ha rossz jegyet kapott (apám mondta mindig kis koromban, hogy a szomszéd fiút szíjjal verte az apja, mert 7-est vitt haza, és persze az 1-es volt a legjobb jegy, ezen módfelett elcsodálkoztam. Azt is mondta, hogy az öreg zsidó károgott, hogy “a magyart akarod szolgálni?” – hát igen, a magyar ember soká fogja ugyanezt tenni, hogy megveri a fiát, amiért rossz jegyet hozott haza. Örök lenini igazság: tanulni, tanulni, tanulni, és úgy kerülhetsz csak ki a zsidók besorolásából, amelyet rád kényszerítenek, kvázi: te is lehetsz zsidó, ha akarsz, nem kötelező szalagon robotolni!

   • Sub Zero szerint:

    Lenin mondta: tanulni, tanulni, tanulni. Csak az a baj, hogy azt is megmondta, hogy mit!
    Milyen lumpen tömegekbe nem akartak beolvadni? Csak így summásan jellemezni a magyart?!
    Egyszerűen a gojokkal nem akartak keveredni.
    Náluk nagyobb rasszista nem kell! Izraelben törvény tiltja a vegyes házasságot! Őket miért nem fasisztázod? Inkább magasztalod.

    • V.kutya szerint:

     Mikor magasztaltam?

    • V.kutya szerint:

     Ne haragudj, de ez egy tipikus jobbik-fidesz közös logika: ha nem velünk vagy, akkor büdös-rohadt-zsidó-gyurcsányista-ajvékoló-kazári-migránsmosdató stb. stb..
     Képzeld, már vagy 5 éve leírtam a kommunista.neten, hogy a zsidók kb. 5-ször rasszistábbak, mint egy átlag magyar, hisz a goj azt jelenti: “nem zsidó”, vagyis nem ember. A cigányok ugyanígy: Roma = ember, gádzsó = nem roma, vagyis nem ember!

 4. csubi szerint:

  Csodálom hogy V.kutya nem hozakodott elő a mindent ütő kártyával:a NOBEL díjjal!!!Huáá.Mintha én alapítanék egy csubi imádó díjat=Pajtikáim,aki elismeri hogy fajtámbéli,annak adok máris egy csubi díjat.Attól még hogy intelligensebbek az átlagos homo sapienstől,embernek annál szarabbak.Amúgy egyetértek a tanulni,tanulni,tanulni igazságtartalmával,nagyapám így lett parasztgyerekből földművelésügyi miniszter.

 5. .... szerint:

  Igen ez a : a zsidó okos, inteligens, stb
  Az az MDF-s akit megöltek a saját lakásában, aki azt írta, minden magyar egy szerelvénnyel indul az eu-ba, de a magyarokat ne marhavagonba tegyék, ők is pulmann kocsiban legyenek.
  Nos Ő mondta: ha a zsidók olyan okosak lennének, amilyennek látszani akarnak, Izraelben csupa Nobel dijas, feltaláló élne. De nem így van, sőt az eu-s átlagtól kevesebb a feltaláló, a tudós, akik ott is élnek. Az Izraeli börtönökben aki arab az politikai fogoly, aki köztörvényes, azok zsidók. A raboknak majd fele a politikai fogoly.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.