Jelentés a Pesti Cirkuszpalotából

Vona nekirontott a Fidesznek, Kádár Jánossal vágtak neki vissza

gab

A Jobbik elnöke keddi parlamenti felszólalásában kiosztotta a Fidesz-közeli sajtót és a párt politikusait is. Ismert, hogy Vona nemrég találkozott Orbán Viktorral a november 8-i alkotmánymódosítás ügyében és elmondta, csak akkor támogatja a Fidesz módosítóját, ha a letelepedési kötvényeket kivezetik.

Vona most Kósa Lajosnak azt mondta, nem ő hazaáruló, hanem az, aki ezeket a kötvényeket árulja, vagyis a hazát.
Na, de a nagy kedvence mégiscsak Németh Szilárd. Aki “azt mondta, hogy az áprilisi Vona Gáborral egyetért, az októberivel nem. Na most én áprilisban ugyanazt mondtam, mint most, de lehet, hogy csak most esett le neki, amit áprilisban mondtam. Ebben az esetben lehet, hogy amit mondok most, azt február környékére megérti.”
Dömötör Csaba államtitkár válaszolt. Idézte Vona egyik keddi lapinterjúját, amiben azt mondta, hogy aki nincs ellene, az vele van.
Az államtitkár nem tudja, kinek a tanácsára és miért vett olyan irányt a korábbi nemzeti Jobbik, hogy vezetője már Kádárt idéz.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Hogy pontosak legyünk, Kádár János EZT mondta: “Aki nincs ELLENÜNK, az VELÜNK van!” Így mondta! Nem egyes szám első személyben, hanem többesszámban!
Ha Gabriella “azt” mondta, akkor csak félig plagizált!
Azt meg végképp tagadta, hogy Farkasbarát lenne!
Rezsiszili pedig még mindig magán kívül van a borzadálytól, hogy Döbrögit NEM MINDENKI IMÁDJA! Ha még azt is megtudná, hogy valójában mennyien útálják?-bánatában Dunának menne.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Jelentés a Pesti Cirkuszpalotából bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. DUNAI JÁNOS szerint:

    A JOBBIK KIVÉTEL NÉLKÜL ZSIDÓ.TUDOM A TÖBBI IS DE EZERT NEM SZAVAZHATUNK PÁRTOKRA.CSAK UJ TIPUSÚ KÖZVETLEN ELSÖ EMBER VALASZTASAT AKIT MI A NÉP FOLYAMATOSAN ELLENÖRZUNK A RABLÓ -MIND ZSIDÓ-PARLAMENT HELYETT MASODPERC ALAPÚ NÉPSZAVIS RENDSZERBEN.EZERT MAGYAROK ZSIDÓK AKIMÉG NEM ZSIDÓ HIDRA ES BASSZUK SZET AZ OLAT.LEZARNI MINDENT MINDENHOL.UJ VALASZTASI TÖRVENYT AMIT AZ ÁTMENETI IDEIGLENESMUNKASKORMÁNY-TANÁCS-NEM BANKSZTER- MEGSZERVES KIIRASTÓL A LEBONYOLITASIG NEMZETKÖZI MEGFIGYELÖKKEL SZAKEMBEREKKEL.OROSZ KINAI PL.

  2. petymeg szerint:

    Miért kiabálsz?

  3. fatum szerint:

    Kisért a parlamentben Kádár szelleme. Ezek tudják hogy a cipősarkáig sem érnek fel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.