Nemmzetthy az érdek

Sürgetjük a megállapodást – Szijjártó szerint óriási szükségünk lenne rá

A magyar gazdaság érdekeit szolgálná, ha végre aláírnák az EU-Kanada szabadkereskedelmi megállapodást.

Amint az tudott dolog, Vallóniában elbukott az unió és Kanada közötti szabadkereskedelmi megállapodás (CETA). Emiatt Donald Tusk egyenesen ultimátumot adott a belga kormánynak, hogy legkésőbb ma estig fogadják el a megállapodást. André Antoine, a vallon parlament elnöke azonban ezt visszautasította.
A téma az Első Pesti Majdan megmegünneplésére Montrealba utazott Legnagyobb Puritánunk tárgyalásán is felmerült. Ennek kapcsán Döbrögi keleti és déli nyitogatója elmondta: sürgeti a CETA aláírását, mivel ennek létrejötte a magyar érdekeket szolgálja. Értjük ugye? Szíjjártó szerint magyar érdek az aláírás! Egyenesen nemmzetthy érdek!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nemmzetthy az érdek bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. szemcsi szerint:

  Ezek a politikus urak abban hisznek, hogy nekik a számlát sohasem nyújtják be.

 2. vitorla123 szerint:

  Pont nem az ő érdekük!Csak nem tudják,hogy Kanada mindenkit kiszorít a magyar piacról.Őket meg sem az USA sem Kanada nem engedi be a saját piacára.Mert nem versenyképesek náluk,sőt nálunk se.Öngyilkosság!

 3. Smith szerint:

  És akkor ezek hazaárulózzák teli torokból Vona Gábort… Hadd ne írjam most le az őszinte véleményemet, mert csak az Adminnak adnék azzal plusz munkát, hogy a kommentemben cenzúrázhatná a még szerintem is vállalhatatlan kijelentéseimet!

 4. zombi szerint:

  Holokauszt ??ugye hogy ők ebböl nem kérnek ?

 5. turzó istván szerint:

  Könyörgöm … – ezt a ‘Szijj-ártót’ nem lehetne kerékbe törni? … már kurvára unjuk a mocskos áruló, korrupt pofáját! Már az apja is szar szijjakat csinált, ezért is ártó a neve! A ‘gyerek’ meg megakarja mutatni a világunknak, hogy ő a nagy fölvilágosult ‘modern’ eszmét sajátította el … – ahol is mindig az rúg labdába, aki többet fizet, de ha zsidó az illető, annak féláron is mehet a ‘dolog’! Már a megjelenése is egy negatívum … – legalább 2%-ot esik a tőzsde, meg az aktuális banki kamataink, amikor ez a ‘rakás-szerencsétlenség’ kinyitja a száját!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.