“…a rendőrség miért nem használt éles lőfegyvert a tömegoszlatásnál…”

Az ATV “Nap híre” című tegnap esti adásában El Qro szóvivője-Gréczy-a 10 évvel ezelőtti pesti fölfordulás kapcsá a következőket mondta:

“…szerinte Orbán Viktornak kellene bocsánatot kérnie a 10 évvel ezelőtt történtek miatt. A DK szóvivője szerint a Fidesz felelőssége, hogy rászerveztek a békés megemlékezésre, ráadásul mint az egy parlamenti jegyzőkönyvből is kiderült, a Fidesz szeretett volna éles lőszerrel a tömegbe lövetni.
A fideszes Nyitrai András legalábbis annak idején a jegyzőkönyv szerint azt tette szóvá, hogy a rendőrség miért nem használt éles lőfegyvert a tömegoszlatásnál– emlékeztetett Gréczy, aki azt is elmondta, a rendőrség által elkövetett szakmai hibákért az akkori kormány nem tehető felelőssé, Gergényi Pétert pedig a történtek után ugyancsak a Fidesz miatt kellett kitüntetni, méghozzá azért, mert a kitüntetést a Fővárosi Közgyűlés fideszes képviselői is megszavazták.
Arra a kérdésre, hogy az akkori kormányból miért nem tiltakozott senki a budapesti rendőr-főkapitány kitüntetése ellen, érdemi válasz nem érkezett, a „rendőrszakmai hibák” indoklásaként csupán annyit tudhattunk meg, hogy a rendőrség ilyen típusú agresszióra nem volt felkészülve.

(atv)
Bal-Rad komm: AKI EGYSZER ÉLES LŐSZERT KÖVETELT, AZ HA MÓDJÁBAN ÁLL-ALKALMAZNI FOGJA!
A döbrögista horda fölkészültségével pedig semmi baj!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“…a rendőrség miért nem használt éles lőfegyvert a tömegoszlatásnál…” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Gyilkosok ezek mind
  Egy az alom, egy a zászló és egy a gazda is.

  • Smith szerint:

   +1
   A Fidesz a szélsőségesen magyargyűlölő SZDSZ ifjúsági szervezeteként kezdte, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy a f*szán csimpaszkodott fel. A neoliberális-kozmopolita világnézetet a Soros-féle agymosodákban sajátították el. Ha nem így lenne, akkor most nem támogatnák ilyen gyomorforgatóan szolgai módon a szabadkereskedelmi megállapodást. Nem beszélve arról a tényről, hogy a szabadkereskedelmi megállapodások mögött többek között az a Soros György is ott áll, akit az összes közpénzből etetett médiában a patás ördögnek neveznek (Ebben amúgy igazuk van.). Viszont mi, a tisztábban látók, pontosan tudjuk, hogy amit mondanak és csinálnak, az ritkán szokott egyezni.

  • Pozsony 907 szerint:

   +1

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  Szerintem, ha lőfegyvert használt volna a tüntetésekkor a rendőrség, Magyarországon talán a mai napig tartó POLGÁR HÁBORU LETT VOLNA. Szerintem, nem csak a rendőrségnél volt fegyver,hanem a tüntetőknél is, ha megnem, nem tartott volna sok időbe, lefegyverezték volna a rendőrséget, igaz lettek volna halottak a rendőrök között is,nem is kevés. Szerintem csak egy hajszálnyi MEGGONDOLATLANSÁGON múlot az egész.

 3. Fergeteg11 szerint:

  Egy dolgot el lehet ismerni a DK-nak: remek ütéseket visznek be a Vajdának.

 4. Fórizs Eszter szerint:

  Éles fegyvert használni saját lakosságra, aki elégedetlen, mert a köztelevizó nem csak hogy nem közvetít, tájékoztat, tehát nem csak eltussol, hanem hazudik is, az háborús bűntett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.