A technika kiválóan működik!

“Magukból kivetkőző asszonyok szimpatikus fiatalokat vernek”

mka

Ez a címe annak a képnek, amit megfestője tavaly ki is állított, a Deák Erika Galériában.

Kissé szürrealisztikusnak tűnHETETT 2015-ben, ahogyan a döbrögista matrónák-A SKYPE-NAGYMAMÁK-a jövőtlenné tett fiatalokat ütik-vágják!
Ma már a vasárnapi össznépi acsarkodás videofelvételeit elnézve NAGYON IS SZOMORÚ VALÓSÁG!
Azok, akiknek a szocializmus adott létbiztonságot, és amelynek eredményeiből ma LEGALÁBB MÉG VISZONYLAGOS LÉTBIZTONSÁGBAN ÉLHETNEK-a kapitalizmus legfőbb kárvallottjai, a fiatalok ellen fordulnak!
A legnagyobb tragédia mindebben az, hogy sem az ütöttek, sem az ütők nem fogják fel: UGYANAZON OK MOZGATJA ŐKET!
Németh Miklóstól Döbrögi II.-ig MIND UGYANANNAK A FOLYAMATNAK A KÁRVALLOTTJAI! A KAPITALIZMUSNAK! AMIT A RENDSZERVÁLTÁSSAL SZABADÍTOTTAK/UNK RÁNK/MAGUNKRA!
DÜHÜK MÉGSEM AZ OK ELLEN FORDUL!
A rendszer stabil! Az emberek egymással foglalkoznak! A technika kiválóan működik!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A technika kiválóan működik! bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Nem semmi

  Azért ezt übereli, amikor az izraeli “művész” porcelántányérokon elhelyezett műszart rakott ki damaszt abroszon teríttékként.
  Vagy amikor egy keresztre feszített Jézust dobált meg szarral és húggyal.

 2. erzsi szerint:

  Ez tévedés. Már rég nincsenek a Kádár rendszerből tartalékok. 26 év telt el, egy egész generáció nőt fel. És a Kádár rendszerben is volt munkanélküliség, és voltak hajléktalanok, koldusok, mert voltak éhbérért dolgozók is. A fiatalok akkor sem voltak jó helyzetben, ha lakásról, autóról, távolabbi turizmusról van szó. 3 gyermeket neveltem fel és tanulni is jórészt már ebben a rendszerben tanultak felső szinteken. Ők sokkal hamarabb jutottak anyagilag arra a szintre, mint a Kádár idején jutottak volna. (lakás, autó, külföldi nyaralások évente, anyagi tartalék szükség esetére,….). Persze ez nem mindenkinek van így, de Ők befektettek a tudásukba, tanultak keményen, és nem dorbézoltak, spóroltak.

  Admin:

  Az nem lehetséges, hogy a szülők a Kádár-rendszerben összegyűjtött tartalékaiból?

  Elárulnám neked: én ’54-es születésű vagyok! Van némi élettapasztalatom AKKORRÓL és MOSTANRÓL! Korántsem a tiéddel egyező! A három gyerek stimm! (Mind külföldön!)

  • Kovács szerint:

   +1
   Egyébként sosem voltak a kádári rendszernek tartalékai. Ami nem azt jelenti, hogy 45 vagy 56 után nem fejlődött volna a rendszer, hanem azt, hogy az igények és vágyak annál sokkalta gyorsabban fejlődtek. Vagyis a relatív hiány csak nőtt és nőtt, még talán ha a 68-as reformot hagyják kibontakozni az elvtársak vagy netán Liska Tibor koncepciót ( Liskáék azok akik számon kérik a szocialista gazdasági gyakorlattól a hatékonyságot, a bürokrácia kiküszöbölését, bírálják a teljesítmény visszatartást, hiányolják a
   teljesítményekhez igazodó jövedelem elosztását) egyáltalán képesek lettek volna felérni ésszel, akkor talán más lett volna a helyzet.
   De a kádári paternalista diktatúra a felelősség csökkenéséhez vezetett, emiatt szükségszerűen kellett buknia azzal a rendszerrel szemben, amely viszont nagyobb felelősséget és gazdasági szabadságot biztosított.
   A balrad komcsijait megtéveszti az, hogy a kádári paternializmus egy hatalmas tömegű felelőtlen embert hagyott hátra, akik nem képesek boldogulni, akikért sírnak és könnyeznek, meg sem említve, hogy mi a jelenség oka.

   • akárki szerint:

    kovács :ba….meg.

   • Misa szerint:

    Sokat olvasgatott kapitalista filozófiát pl. közgazdaságtan, politológia vagy győztes írt történelem könyveket.

   • Fergeteg11 szerint:

    Egyébként voltak, de mára nagyjából kimerültek a rendszerváltás utáni időszaknak a tartalékai. Ami nem azt jelenti, hogy ’90 vagy 2004 után nem fejlődött volna a rendszer, hanem azt, hogy az igények és vágyak annál sokkal gyorsabban fejlődtek. Vagyis a tartalék csak csökkent és csökkent, még talán ha Orbánékat nem hagyják kibontakozni a NER-társak, vagy ha a szavazók egyáltalán képesek lettek volna felérni ésszel, hogy a “plebejusok” vagy az “európaiak” megválasztása mit jelent, akkor talán más lett volna a helyzet.
    De az országot a nemzetközi nagytőkének kiszolgáltató “rendszerváltás”, majd “európai integráció” a “versenyképesség” fenntartásához vezetett, emiatt szükségszerűen kell veszítenie olyan rendszerekkel szemben, amelyek viszont kiszámíthatóbb jövőt és jobb egyéni boldogulást biztosítanak.
    A Bal-Rad komcsizóit megtéveszti az, hogy a rendszerváltás utáni felelőtlenség egy hatalmas tömegű, “európai” életszínvonalra vágyakozó embert hagyott hátra, akik elsősorban a saját boldogulásukat keresik, akik miatt sírnak és könnyeznek, ha a megszokott harácsolás, könyöklés helyett némi összefogás lenne szükséges, meg sem említve, hogy mi a jelenség oka.

 3. Kovács szerint:

  A témához pedig : bizony ráférne a söpredék fiatalabb generációjára egy kis nevelés, hogy ne csak az internet szolgáltató cégek megadóztatása ellen emeljék már fel a seggüket, hanem pl. a devizaadósok érdekében, az adósok kiköltöztetése ellen is !

  • fatum szerint:

   Főleg mikor miattuk verték adósságba magukat a szüleik . A szülők házán volt a jelzálog.
   Admin.
   Nem igaz hogy az idősebbek jobban élnek, mint a fiatalok. Az elmúlt 10 év alatt két nyugdíjas emberről tudok aki éhen halt. És a fleto idejében egy 54 éves nő a munkahelyén halt éhen. Agyon lett hallgatva.
   Jó lenne nem uszítani az idős nőkre az embereket. Azok a nők csak biztonságot akarnak. Orbán jelenleg az invázó ellen van. Ezt védik.

 4. zls-179 szerint:

  Az úgynevezett Kádár rendszer tartalékai abból adódtak hogy az embereket nem engedte eszetlen módon eladósodni!!!Az adósságokat pedig ideig óráig, baráti és családi kapcsolatokból fizetni! MINT MA DIVATOS! A tartozások persze soha nem kerülnek rendezésre az érintettek felé,tisztelet a kivételnek! De a rendszer felé igen, mert a rendszer nem tűri sem az adósokat, sem az adósságot!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.