Donbassz

Tarasz Csjornovol kijevi “elemző” szerint Maradék-Ukrajna hadserege nem a Donyecki és Luganszki Népköztársaságok, hanem az Orosz Föderáció ellen harcol!

gyp

Ennek a háborúnak a során a valcmani birodalom-Csjornovol kalkulációi szerint-mintegy kétmillió alattvalót minden bizonnyal elveszít majd, de a végső győzelem a lényeg!-nem az áldozat. A végső győzelemben pedig Tarasz Csjornovol rendületlenül hisz! Olyannyira, hogy már a Győzelmi Parádét szervezgeti! (Dolfi bácsi is tervezgetett! Volt is Győzelmi Parádé Moszkvában. Az idén már a 71.Nem teljesen olyan mint amit Dolfi bácsi tervezgetett…-de volt! Vélhetőleg lesz is még. Sok! Legfeljebb több lesz a ledobált zászló!)

gyd

Tekintettel arra, hogy a “neves elemző” alombélinek számít a kijevi kotorékban, valamit tudhat a Valcman-Grojszman-NATO-elgondolásokról. A jövőt illetően.
Donbassz egyébként ma újabb “lágyítási” ajánlatokat tett Kijevnek. Újabb néhy helyszínt. Igaz, hogy az előző három közül is csak egy helyen sikerült “lágyítani, de Donyeck és Luganszk töretlenül optimista.
Az újabb ajánlatot tartalmazó SMS még tán célba sem ért, amikor megérkezett Kijev válasza! Szlavjanoszerbszk Szeverszkij Donyec kompátkelőjéhez. Aknavetőgránát formájában. Egy civil életveszélyesen megsebesült, két civil autó elpusztult.
Szlavjanoszerbszk lett fölajánlva egyik “lágyítási” helyszínként. Luganszki részről.
Donyeck “Trudovszka” bányatelepének két lakója sebesült meg súlyosan az éjszakai latortüzérségi ostrom során.
Mára virradóan egyébként “meglepően visszafogott” volt Valcman latorhada. “Mindössze” alig valamivel több mint 250 gránátot lőttek ki a DNR-területére. A helyiek már kezdenek aggódni.
Sirokino és Szahanka környéke viszont “nyugodt” lehet. Náluk a szokásos gránátmennyiség lehullott.

Az 57. orosz “gumkonvoj” 27 kamionja már Rosztov-megyében jár. Holnapután-azaz 27-én fognak belépni Donbasszba.

guk

Washingtonban pedig kezd csúcsra járni a rettegés az orosz titkosszolgálatok miatt. Amelyek fölkészültek az elnökválasztás döntő befolyásolására.

ot

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&ved=0ahUKEwjN3sHZnvbPAhXsBcAKHbEdBDwQFgg9MAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.nakanune.ru%2Fnews%2F2016%2F10%2F25%2F22451042&usg=AFQjCNHjGnNxy45_dodQ54dd8LoVP2C-Fw A kijeviek elterjeszteték azt a hamis hiresztelést,hogy a “SZOMALI” parancsnoka, Mihail Tolsztich el akarja hagyni a csapatát és Poddnyeszterbe akar menni. Ezt a marhaságot “GIVI” kategorikusan cáfolja.

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwjbnMmSo_bPAhXDBsAKHcG0ClEQFggcMAA&url=https%3A%2F%2Flenta.ru%2Fnews%2F2016%2F10%2F25%2Fmoto_pravila%2F&usg=AFQjCNFH0S2T-J-XInEvuHvWpjdAnAMdRQ Az ukrán politikai információs minisztérium MEGTILTOTTA, hogy Motorola meggyilkolásáról híreket, közöljenek, vagy egyáltalán irjanak róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.