Dübörgünk Medve!

A Külgazdasági és Külügyminisztériumba (KKM) kérették Oroszország budapesti nagykövetét. A találkozón a tárca világossá fogja tenni: senkitől sem viseljük el, hogy megalázó módon beszéljen az 1956-os forradalomról és annak hőseiről – közölte a minisztérium.

Képtalálat a következőre: „Dmitrij Kiszeljov-kép”

Az LMP a nap folyamán szorgalmazta, hogy a külügyi tárca hívja be az orosz nagykövetet, mert az orosz állami televízióban pogromnak nevezték az 1956-os forradalmat. Dmitrij Kiszeljov, az orosz állami média igazgatóhelyettese pedig – idézték fel – az állami orosz televízió egy műsorában az első “színes forradalomnak” nevezte 1956-ot és azt sejttette, hogy nyugati hatalmak, vagyis az Egyesült Államok állt a forradalom mögött. A műsorban azt is állították – írta az LMP -, hogy ezrével engedtek el nácikat a börtönökből.
(vg.hu)
Bal-Rad komm: Vajon MELYIK ÁLLÍTÁSÁT kérdőjelezi meg az újeszdéesz és a Legnagyobb Puritán minisztériuma Dmitrij Kiszeljov-az OROSZ ÁLLAMI MÉDIA IGAZGATÓHELYETTESÉNEK? (Akiről “azt terjesztik, hogy a KREML MEGMONDÓEMBERE”!)
-Hiába no! A “magyar” qrmány napi aktuálpolitikai ténykedését teljesen a tákolmány átfabrikálásának és legitimizálásának törekvése határozza meg! Mindent ennek a Nagy Célnak rendelnek alá! Újraindul a “putyinpincsizés”?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Dübörgünk Medve! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Gyozo53 szerint:

  Oroszország24 Tv hírcsatorna az elmúlt napokban két éjjeli adásában vetített 56 ról műsort melynek az elején 56 kialakulása, okok voltak láthatók. Ebben a részben voltak dokumentumok bemutatva. Maga a film egy értékes kordokumentum. Nézze meg a filmet mindenki ki a Kuruc infón vagy itt kommentálni akar a filmről. ( Szerintem az LMP sek lehet hogy nem is látták miről beszélnek csak próbálkoznak képbe kerülni )

 2. Gyozo53 szerint:

  Dmitry Konstantinovich Kiselyov újságíró-műsorvezető az egyik legnagyobb zseni a maga területén. Szakmai munkáját nem illik összekeverni a 888 hu tevékenységével

 3. aaa szerint:

  Mit csinált a SZER, Amerika Hangja, BBC, Szabadság rádió, ha nem uszított ?
  A 70 -es évek végén – katonaként- dolgoztunk együtt a szovjet megszállókkal mezőgazdasági munkán. Többet és jobban dolgoztak mint mi ! Vajon a NATO kivezényelné – e a katonáit a sáros földekre cukorrépát szedni ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.