Napi robbantó: Lehet hogy…

Újabb for­du­lat a Teréz kör­úti rob­ban­tás ügyé­ben

pla

Egyre bonyolódik a múlt hét szerdán elfogott P. László ügye! Vannak, akik szentül hisznek ártatlanságában…
A különleges zárkában tartott gyanúsítottról szinte óránként jelennek meg új hírek, így szépen lassan az is kiderült, hogy gyerekkorában borzalmas traumák érték. Bár ő továbbra is mélyen hallgat arról, mi történt azon a szeptemberi éjszakán, a karmacsi polgármester és a gyanúsított nagyszülei most megtörték a csendet.
Ők egészen máshogy látják az esetet!
Bár az eddigi információk szerint több szöget, facsavarokat és robbanóanyagot is talált a hatóság a férfi karmacsi lakásán, a helyi polgármester cáfolta a híreket.
“Ez hazugság. Nemhogy bombát, de egy szöget, csavart sem foglaltak le. Kilenc órán át voltam hatósági tanú a házkutatásnál. A nyomozók semmilyen olyan eszközt nem találtak és foglaltak le, amely összefüggésbe hozható a robbantással. Csupán egy számítógépet, két mobiltelefont, nadrágot, cipőt és sapkát vittek el”- jelentette ki a politikus a Lokálnkak.
Ezzel szemben Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője korábban arra utalt, nem volt alaptalan a félelem, hogy a körúti robbantó újabb merényletre készül. Sajtóinformációk szerint ha kész robbanóeszközt nem is, de annak előállítására alkalmas eszközöket találtak a karmacsi házban.
A lap megkereste P. László Taksonyban élő nagyszüleit is, akiket rendkívül megviseltek a történtek és szentül hisznek unokájuk ártatlanságában.
“A rendőrség megtiltotta, hogy az üggyel kapcsolatban nyilatkozzunk, de pár napja olyan információk kerültek napvilágra, amelyek miatt hamarosan kiengedik az unokámat. Meggyőződésem, hogy Lacika ártatlan, nincs bizonyíték ellene, a rendőrség túlreagálta a dolgot. Nekünk is van szögünk, csavarunk, meg műtrágyánk is, de ennyi erővel minden kertes házban élő embert bevihettek volna” – magyarázta a gyanúsított nagyapja.
Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Lokálnak nem kívánta kommentálni a család információit. Annyi biztos, hogy a robbantó legfeljebb akkor szabadulhat, ha másodfokon helyt adnak a gyanúsított fellebbezésének, ami hetekig is eltarthat.
(ripost)
Bal-Rad komm: Mondjuk ki: az egész ügy eddigi menete is már túl sokat ártott a hatóságok eddig sem igazán jó hírnevének. Egy ESETLEGES melléfogás azon túl hogy végképp lejáratná és közröhej tárgyává tenné EZEKET A HATÓSÁGOKAT, nagyon komoly politikai következményekkel JÁRHAT(na)!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Napi robbantó: Lehet hogy… bejegyzéshez 21 hozzászólás

 1. dunai janos szerint:

  miert kellene barmit is talalni?nyomokat a hulye hagy.ott volt a helyszinen?otz volt.segitett a rendoroknek?nem,atlepte oket.mi kell meg?sima szarkavaras.felakasztani

  • Balázs szerint:

   A fotó alapján ö volt.
   Egy vizes telefonkönyv segítségével motiválni kéne az együttmüködésre.
   Valakik befolyásolták ezt a barmot, nehéz lenne elhinni, hogy csak magától ennyire hülye valaki 23 évesen.

  • akárki szerint:

   dunai : iszonyú hülye vagy.

  • id. Böhm Miklüs szerint:

   dunai jános….és ha mégsem ő volt a tettes? 50-50%. Én nem drukkolok egyik oldalra sem, de ha nem a tettest fogták el, az nagy balhé.

 2. Istvan szerint:

  Aha!Alakul ez kérem!A nép Kádárt sírja vissza 56 cseppet sem szép ünnepén,plakáton hirdetik,hogy “ruszkik vissza”,aztán ott van ez a robbantás,aminek már jóval nagyobb a füstje,mint a lángja volt,ráadásul a robbantó nem is robbantó,hanem egy szerencsétlen balek,akinek szüleiről,nagyszüleiről kiderül,hogy a Kádár-korban szocializálódtak,tehát van okuk a robbantó védelmére,mert Orbán rendszere,na…..stb…stb…!Ráadásul a hatalom retteg,már kamerákat akar cseréltetni(vagy egyes helyeken megszüntetni,hátha olyasmiket rögzítenek,amik ,ugye,….) hát van ok a rendkívüli állapot bevezetésére,meg ki tudja,még milyen aljasságok elkövetésére!?

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1

  • Misa szerint:

   Aki narancs közé keveredik….
   Bűnöző, népet rabszolga zsellérségbe lökő, eddig csak hazudozó narancs disznóknak nem hiszek, szégyeljem magam?
   Nem támogatom az engem kifosztókat és jogfosztóimat, nahát.
   Olvasgasson vajna médiát és helyreáll a lelki békéje.

 3. Sub Zero szerint:

  Egyáltalán lehet valaki hatósági tanú a közvetlen hozzátartozója házkutatásánál?

  • Anonymous visszatér szerint:

   Nem tudom hogy honnét veszed, hogy a hozzátartozója hatósági tanú volt a házkutatásnál. Tudtommal a feltételezett elkövető apja régebben volt Karmacs polgármestere nem pedig most. Tehát a mostani polgármester nincs semmilyen rokonságban a feltételezett elkövetővel. Szerintem.

   • Sub Zero szerint:

    Így már értem. Átsiklottam azon, hogy régebben volt az apja a polgármester. Kösz a segítséget!

  • id. Böhm Miklüs szerint:

   A polgármester gondolom nem volt, nem van közvetlen hozzátartozó….

 4. akárki szerint:

  ha mégis a szolgálat irányítaná ezt az oldalt akkor ,nyazsgem.

 5. Kósa Lajos szerint:

  Na most aztán jól lebuktam(én is)..Szögem, csavarom is komoly mennyiségben van itthon..Akkor most én is? Ne mááár… Ezek olyan hülyék, ha baromságukat magasságban mérnék, a nyomingerek ülve nyalnák a holdat!

 6. erzsi szerint:

  Nekem van fűtrágyám, olyan kis gömböcskék, és volt férjemtől egy csomó szeg, egy része görbe, meg csavarok is. Most dobjam ki ?

 7. Fórizs Eszter szerint:

  Az elfogott férfi, P. László, 185 cm magas. A robbantó meg 170 cm körüli. Így is volt a körözési szöveg. Szóval?????

  • Fergeteg11 szerint:

   Ember legyen a talpán, aki azokból a szögekből pontos testmagasságot állapít meg. Egyébként korábban igyekeztem utalni rá, hogy alapos megtévesztő hadművelet áldozatai lettünk. A médiában megjelenő információk egy része arra szolgált, hogy az elkövető tájékozódását a hírekből megnehezítsék, “altassák” őt. Azon paraméterek alapján, amiket megadtak, egy pillanatig sem gondolhatták komolyan, hogy szemtanúkon kívül bárki is érdemben segíthet.
   Szép munka volt, de legközelebb, ha véletlenül savanyú lesz a tej…

 8. Fórizs Eszter szerint:

  “Az ismeretlen férfi körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli, aki az elkövetéskor világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt.” Innen: http://nepszava.hu/cikk/1107085-ez-a-ferfi-robbantott-a-koruton—video-a-detonaciorol-18

 9. Botond szerint:

  A nagy kérdés, hogy P. László (vagy az apja) melyik xarházinak lépett a lábára, hogy ekkora cirkuszt csapnak körülöttük? Ugyanis a médiában mutogatott felvételeken 3 különböző embert láthatunk. A hatóságok szerint ezek mind valójában egy személy
  voltak, csak mesterien álcázták magukat … ja … amúgy egy egyszerű arcfelismerő program alkalmazásával rájöhettek volna, hogy a 3 nem 1 … hanem valóban 3 … Nem hinném, hogy a hatóságok nem rendelkeznek ilyennel (amúgy egész olcsóm be lehet
  szerezni).

 10. Misa szerint:

  Akik elveszik jogaimat, azok jogszolgáltatásában nem hiszek.
  Egy olajos pintér nekem hiteltelen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.