Robbantós saga

Még ma is körözik a körúti robbantót

krb

Nem feledékenységből maradt kinn a rendőrség honlapján a Teréz körúti robbantó személyleírása és az elfogására kitűzött tízmilliós vérdíjra szóló felhívás. Egyelőre nem is szándékoznak visszavonni, így nehezen érthető, mi folyik a színfalak mögött. Az állítólagos gyanúsítottat ugyanis már a múlt héten előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság.

A rendőrség honlapján a mai napig olvasható ez a körözés: „a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt. Aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számot, de bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve bármelyik rendőri szervnél.”
Az országos főkapitány tízmillió forintos díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.
Megkérdeztük az ORFK-t, hogy egy héttel elfogása és több nappal előzetes letartóztatása után miért tartják érvényben a körözést, illetve a nyomravezetői díjat. A kommunikációs szolgálat válaszában Papp Károly altábornagy múlt heti sajtótájékoztatóján elmondott szavaira utalt. Eszerint amennyiben a főügyészség jelzi számára, hogy nem szükséges a nyomravezetői díj fenntartása, úgy azt visszavonják.
Megkerestük a nyomozást vezető ügyészséget is. Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője lapunkkal kedden délután azt közölte: „a 10 millió forintos nyomravezetői díj visszavonása érdekében a Központi Nyomozó Főügyészség ezidáig nem intézkedett”.
Továbbra sem tudni tehát, mi folyik a színfalak mögött, kit fogott el valójában a TEK és kit kereshetnek még.
(nepszava)
Bal-Rad komm: Önmagában véve az egész ügy már messze túlnőtt azokon a kereteken, amikor hitelt lehetett adni BÁRMIFÉLE HATÓSÁGI INFORMÁCIÓNAK!
Ez pedig a kezdetektől fogva igaz!
Egyre alaposabb a gyanú, hogy valami nagyon rosszul sült el egy fölöttébb mocskos ügyben. Így aztán semmi csodálni való nincs azon, hogy egyre több a kételkedés az elfogott “robbantó” személyét illetően.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Robbantós saga bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Nem kelett volna berongyolni Hévizre.
  Ezt felfoghatjuk provokácionak is.

  Most ugy beszartak az oroszok,hogy jobban már nem is. 🙂

  Tisztelt Budai kazárok ” no para”

  Kaptok ti olyan kazáriát europa kőzepén a picsátok a holdig repül

 2. Fórizs Eszter szerint:

  “Egyszemélyes cellában figyelik, miután egyáltalán nem működik együtt a hatóságokkal a robbantással gyanúsított P. Lászlót. A 23 éves férfit sokkolta a TEK elfogási akciója, lábra sem tudott állni a trauma következtében, a kommandósok vitték fel a Nemzeti Nyomozó Iroda emeleti kihallgatóhelyiségébe. Azóta sem kommunikál senkivel – írja a Magyar Idők.” A gyerekkel történtek a lényeg. Ha ártatlan, és át kell mennie mindezeken, mennyi pénz fogja kárpótolni, azért, amin átesett?

 3. Fergeteg11 szerint:

  Egyetértve azzal, hogy ez egy felettébb mocskos ügy, felvonultatva olyan elemeket is, amiről az embernek leginkább a “rajoskodás”, meg esetleg a “cigánykodás” szavak jutnak eszébe (vagy egy harmadik világbeli ország), azt gondolom, hogy a nyomozati szakasz lezárultáig még nem tartják feltétlenül szükségesnek levenni a kérést a honlapról.

 4. .... szerint:

  Egy magyart olaszban meggyanúsítottak, valami, de nem főben járó bünnel. 6 hónapig volt fogságban és Ő panaszt tett az eu emberjogi biróságnál. Megítéltek neki 250 millió forintot, persze euróban. Az olasz állam 10 napon belül átutalta neki. Aztán nem elengedték, hanem áthozták magyarba és itt került fogságba, úgy, hogy az olaszok megszüntették ellene az eljárásat. Egy évet volt itthon fogságban vád nélkül, gyanúsítás nélkül, – ezeket is bepanaszolta az eu bir.-nál. Megítéltek neki 4 millió Ft-t amit a következő egy évben sem utalták át neki. Azt mondta, nem a 4 millió érdekli, mert van negyedmilliárdja, de a magyar bármelyik eu-s államnál rosszabb.
  Vagy ott a két gyilkosságért már 8 évet ült cigó testvér, kiderült ártatlanok és 16 + 14 milliót adott nekik a Szegedi bir. kártérítésért, mondván cigónak ez is sok.
  Ott a Pécsi ügyvéd esete, sajtónak kimondta mennyire korrupt a magyar biróságok – esetekkel, és a válasz: azóta nem praktizálhat.

  • Rettegett Iván szerint:

   Uram figyeljen a kazár csak egyből tanul,legyen bárhol a főldőn.
   Alepobol,és a Donyecki repülőtérből.

   Kurva nehéz felfogásu nép.
   De tanithato, alepoban most tanul,és ez még csak a kezdet.

   • .... szerint:

    A jüde félős, lásd Gyurcsányt, mindig testörőkkel jár, vagy Orbánt aki egy egész TEK -ket hozott létre, hogy védjék Őt.
    És tévedés, nem tanul az ilyesmiből, de nagyon bosszúálló, kivéve, ha megéri, hogy ne az legyen.

    • Rettegett Iván szerint:

     Fog a kazár egy papirt rányomtat képeket ( pénz)
     Oda adja a zsoldosoknak,azok vehetnek rajta drogot,piát
     kurvát,autot,dohányt.

     Azt nézem a sziriai képeket,mikor a zsoldos tetemek
     fekszenek a romokkőzt.

     Tanulni fognak a hamis pénzt nyomtatok is,és a pénzért gyilkolok is. A halál nagy tanito mester.Alepo a tanulás kezdete.

  • Misa szerint:

   Ez az egyenlőbbek jogrendje.
   Ez a rendszer demokráciának csúfolt timokrácia.

  • vitorla123 szerint:

   Az a véleményem,hogy nem kizárt,hogy csak eljátszatták vele a tettest.Nyílt színen kamerák előtt!.A nyomozást meg zsákutcába vezetik.Ez már a XXI század bűnözése.Még a tettest is betálalják,hogy a Rendőrségnek legyen mivel,kivel foglalkozni.Még DNS nyom is van és lehetséges,hogy nem ő az elkövető.Az adatok ebbe az irányba mutatnak.Nagy bajba vagyunk valamennyien.A közbiztonságot lehetetlenítik el.

 5. Szaszi szerint:

  Most már Homokkomáromban élt,és repülőgép szerelőnek adta ki magát.
  A cikk végén nem találjátok ki,a hozzászóló nevét 🙂

  http://zaol.hu/hirek/a-tek-ellepte-a-falut-homokkomaromban-lakott-a-terez-koruti-robbanto-1797173

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.