Az asszisztencia fölkészült! Egyben a Tábor!

Büntetlenül nyomhatnak igent a tákolmány legitimizálására a jobbikosok

A Jobbik nyomására szüntetheti meg a Fidesz a letelepedési kötvényt annak fejében, hogy az ellenzéki párt támogatja a kvótanépszavazás nyomán kezdeményezett alaptörvény-módosítást.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke A nap híre című műsorban elmondta, a Fidesznek korábban esze ágában sem volt kivezetni a letelepedési kötvényt, szerinte a kormánypárt megint a Jobbik javaslatát szeretné véghez vinni. Z. Kárpát szerint a letelepedési kötvény megszüntetése nem gazdasági kérdés, mint mondta, Magyarországot nem csak a kerítésen átmászó menekültektől, hanem azoktól a nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő „gazdag migránsoktól” is meg kell védeni, akik a pénzükkel szereznének letelepedési engedélyt Magyarországon.
A Jobbik alelnöke azt is elmondta, hogy a jobbikos képviselők önként írták alá azt a nyilatkozatot, amely szerint nem támogatják a fideszes alaptörvény-módosítási javaslatot abban az esetben, ha a letelepedési kötvény nem kerül kivezetésre.
A frakcióból esetlegesen kiszavazó jobbikos képviselőkkel szemben ugyanakkor semmiféle szankcióról nem volt szó, állítja Z. Kárpát.

(Forrás: atv)
Bal-Rad komm: “A Jobbik nyomására szüntetheti meg a Fidesz…”
-Hááát…!-ezen akkor túl is vagyunk. Jöhet a tákolmány legitimizálása! AMELY NEM FOGJA TILTANI A BETELEPÍTÉST, csak éppen qrmány általi szervezésbe adja.
Az a tákolmány, ami amúgy alapvető szociális jogokat MEGTAGAD A MAGYAR NÉPTŐL!
Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Az asszisztencia fölkészült! Egyben a Tábor! bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Embereink jelentik West-Frenc kezd kitőrni az anarchia.

  Gyerekek ez nem játék,akinek nincs mit vesziteni,és elvesziti a célját pl GB uticél.
  Katona viselt ember,hadak utját megjárt.

  Bármelyik pillanatban gladios lehet,azt onnantol a jogszabályok megbaszhatják a franciák.

  Egy zárt kontrolált táborbol a szélrozsa irányába, melyik marha bürokrata parancsa volt.

 2. Kovács szerint:

  Ez a tákolmány éppen olyan tákolmány, mint volt a 45 utáni valamennyi.
  Csak emlékeztetőül egy sokkal jobb megoldásra ( ami nem alkotmány, csak a mogyoróhegyi 108 pont ) :

  21. A magyarság nemzettudata és értékösszessége sérthetetlen, elidegeníthetetlen.

  22. A magyar állam felségjogai részben sem ruházhatók át. (Megj.: Egy állam attól állam, hogy önálló (felség)területe van, fajtájában – nyelvében – erkölcsében egységes nemzet kezében van az állami főhatalom, a függetlenség pedig azt jelenti, hogy bármilyen idegen hatalom érvényesülése kizárt.
  A magyar állam, a magyar nemzet felségjogainak megsértésére, annak részbeni vagy teljes átruházására – nemzetközi szervezetekre vagy magánszemélyek csoportjaira, bármilyen jellegű katonai – politikai – pénzügyi hatalomra, – sem az országgyűlés, sem népszavazás történetileg nincsen felhatalmazva.
  A magyar államot, az országot, a Nemzetet nem számolhatja fel sem a mindenkori országgyűlés, sem az adott időszak szavazópolgárai. Lásd. NATO, Európai Unió, Nemzetközi Valutaalap, Világbank…)

  23. Magyarország területi épsége, (földje, légtere…) sérthetetlen, elidegeníthetetlen.

  24. Minden mai jog alapja ősjog. Az ősjogot bizonyító történelmi birtokperek olyan nemzetközi konferencián rendeztessenek, ahol a magyarokat magyarok, zsidókat zsidók, németeket németek, cigányokat cigányok… stb. képviseljenek.

 3. Rettegett Iván szerint:

  A vajdatok megvedett titeket a mozlim hordaktol, magyarok! De leginkabb a cionista kazarokat, akik holobizniszpenzert rettegnek nalatok. Merkel orszagaban is megelegeltek a mozlimokat, a banya hozzatok akar visszatoloncolni tízezret. Csak ugy ne jarjatok magyarok, mint a franciak!

  Mi tudjuk Moszkvabol, hogy Calében a rendorok konnygazgranatokkal probaljak visszaszoritani a taborba a kepzett glagios muzlimokat. Azok meg kovekkel dobaljak meg a Gendarmeie es Gardien de la paix tagjait. A deli orszagresz felfordult, a kozbiztonsag felbomlott. Ha majd konyorognek Moszkvanak a gallok, hogy segitsunk, akkor rendteremtesul oda is dobunk egy ket atomot, hogy rend legyen.

 4. Istvan szerint:

  Kovács!A legrételmesebb alkotmány az 1949 évi XX. törvény,azaz a “sztalini” alkotmány!
  Mit hadoválsz itt valami horthy-ista förmedvényről!?

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Ásd ki magadnak Sztálnit aztán csókold meg…

   • Misa szerint:

    Ásásban, önök nagyok, szentté avatták, a nagy zsidó fajvédő horthy-t is.
    Nézzen utána, közeli baráti körének, a kátyapartnereinek.

 5. "Szélsőjobb" :D szerint:

  “Pontosítás” Admin. 🙂

  Volner: a Jobbik nem hajlandó biankó csekket kitölteni

  A Jobbik frakcióvezetője megerősítette, hogy csak a letelepedési kötvények kivezetése esetén járulnak hozzá az alaptörvény módosításához. Volner János a szerdai frakcióközi egyeztetés után kijelentette: biankó csekket nem töltenek ki.

  Az ellenzéki politikus budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a tárgyaláson eddigi álláspontjukat képviselték, azaz hogy a kötvényeken keresztül gazdag bevándorlókat se lehessen betelepíteni és számoljanak fel egy olyan “korrupciós mechanizmust”, amelynek szálai a Fidesz vezető politikusaihoz és háttérembereihez kötődnek.

  “Enélkül nem lesz alaptörvény-módosítás” – közölte.

  Értékelése szerint a kormány eleinte még próbált taktikázni, de most meghátrálni látszik és úgy néz ki, hajlandó kivezetni ezeket a kötvényeket a rendszerből és törvényes garanciát adni, hogy nem is vezetik azokat vissza. Hozzátette: ezt kívánja a választói akarat is.

  Volner János kérdésre azt is elmondta, hogy a módosítás szövege kezd összeállni, azt el tudnák fogadni.

  A KDNP a dolgozóknak garantált két szabad vasárnapos felvetésére azt válaszolta, hogy még tárgyalniuk kell erről.

  Megkérdezték arról is, hogy véleménye szerint kormányközeli lesz-e a Népszabadság a tulajdonosváltással. Volner János azt mondta: biztos abban, hogy így lesz. Szerinte a kormány tudatos offenzívát folytat a médiával szemben, a hozzá köthető sajtót viszont támogatja. A népszavazási kampány becsült 15 milliárd forintos költségét érzékeltetve azt mondta: “ez körülbelül akkora összeg, amennyiből durván egy évszázadig a Jobbik-közeli Alfahírt és N1 tévét el lehetne tartani”. Egyúttal bírálta, hogy a közmédiában “véleményterror” valósul meg, mert oda hónapok óta egyetlen jobbikos politikust sem hívnak be.

  A frakcióvezetőt kérdezték arról is, hogy sajtóhírek szerint a bőnyi lövöldözésben érintett a Jobbikhoz köthető Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője. “Most ezt nem gondolja komolyan ezt a kérdést?” – kérdezett vissza Volner János, aki szerint a riporter “fideszes pletykaportálokra hivatkozik”. “Ezek penetráns hazugságok” – fogalmazott.

  • Misa szerint:

   Ember, ön, hogy élte meg a felnőtt kort, ilyen szellemi hátránnyal?
   De biztos csak viccel, ez nem lehet komoly és nem a Vonarancs társaságról írogat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.