Bőnyi eset: Áder megszólalt

Az atv.hu megkereste a Köztársasági Elnöki Hivatalt, hogy sajtóhírek szerint Áder János rokoni kapcsolatban áll a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottjával.

bony

Mint ismeretes, életét vesztette egy rendőr, miután lövöldözés tört ki egy bőnyi házkutatás során. A gyanú szerint az elkövető a Magyar Nemzeti Arcvonal egyik vezetője. Az ügyészség sajtótájoztatón kijelentette, gépkarabéllyal adott le öt-hat lövést a 76 éves elkövető.
Ennek a történetnek a kapcsán kereste meg a csatorna Áder Jánost, mert szélsőjobboldali sajtótermékek mellett a Jobbik hivatalos hírportálja is arról számolt be “Áder János másodunokatestvére a rendőrgyilkos Győrkös” című cikkében (a hivatkozott oldal azóta elérhetetlen), hogy az elkövető rokoni kapcsolatban áll az államfővel. A Köztársasági Elnöki Hivatal Sajtóigazgatósága a következő közlemény küldte meg az ATV szerkesztőségének:
“a köztársasági elnök semmilyen rokoni kapcsolatban nem áll a nevezett személlyel. Minden ezzel ellentétes információ valótlanságon alapul.”

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bőnyi eset: Áder megszólalt bejegyzéshez 72 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Érthetetlen: Pedig a Hídfő.ru (MNA hírportál) is állította, hogy rokonok.
  Habár a Fidesztől már megszokhattuk, hogy Krisztust is letagadják a keresztfáról…

 2. Rettegett Iván szerint:

  A Cigo kiakarta nyirni Áder rokonát.
  A cigo őn és kőzveszélyes.

  Cigo a kurva anyádért kőlted be a Btr 80 kat az orosz turisták kőzé hévizre.
  Cigo miért akartad áder Unokatestvérét megőletni.

  A hülyeságnek is megvan a határa.

  Mész ám a zártosztályra hülye cigány.

 3. Rettegett Iván szerint:

  Akkor vegyük sorra kikell baszakszi a paranoid cigány.
  MNA demo video

 4. Rettegett Iván szerint:

  Hévizi Oroszok DEMO VIDEO

  • vitorla123 szerint:

   Csináltattam hasonlót.Csak…Csak a valóságban másként működik!”Százszor ütközni és százszor győzni nem a legfőbb jó a jók között!” (Szung-ce.)

 5. Rettegett Iván szerint:

  Siita DEMO Video

  • Rettegett Iván szerint:

   A cigány Katarnak 2010-ben rengetek fegyvert adott el.
   Ebből fegyverezték fel az Isist.

   A siiták kőszőnik a cigánynak,hogy tőbbszáezer siita tesvérők meghalt
   a vajda fegyver kereskedő fegyvereitől. IMF hitel ebből lett rendezve.

 6. bizony szerint:

  Egy fegyverbuzihoz kiküldenek két talpas rendőrt, a műanyag lézerpisztollyal bohóckodó egyetemistához pedig a kommandót.

  • vitorla123 szerint:

   Jogos! Nem tudták kivel van dolguk!Ha megkérdeztek volna megmondtam volna!

   • Rettegett Iván szerint:

    Tudják azt Vitorla.
    Konspirácio.
    De BTR80-nal nem jo Oroszokhoz provokálni menni Hévizre,mert a medve komolyan veszi a legyet azt oda csap.

    Attol,hogy 1 ország pici és szemtelen,nem jogositja fel,hogy ezzel a csekéjségével vissza éljen.
    Oda legyint a medve pestre,ott sokan beszarnak..

    Gyerekek Hévizre csak engedéllyel BTR80_nal, Tudjátok az Oroszfőderácio telefonszámát. Kis tiszteletett a büdőskurva Budapesti anyátokat.

    • Fórizs Eszter szerint:

     Iván! Nem az ország szemtelen, hanem a politikai vezetése. Akik jórészt nem igaz magyarok. A magyarok értelmes része jóban akar lenni az oroszokkal, és tudja, hogy a szovjet elnyomás az orosz népet is agyon gyötörte, a szovjet vezetők nagy része ugyan úgy nem volt valódi orosz, mint ahogy a mieink sem valódi magyarok.Sajnos az, hogy itt nálunk ekkora erkölcstelenség van, a kivonuló oroszoknak is köszönhető, mert itt hagyták az olajtárolókat tele jó sok olajjal. Úgy hogy kéretik az oroszoktól a helyzetünkön való segítést, kompenzálásul azért, hogy itt 1990 után hagyták és segítették a politikusi korrupciót elterebélyesedni. Az igaz magyarok elismerik Putyin úr igyekezetét a cionista hatalom háttérbe szorítása terén, és szimpátiával fordulnak az orosz nép felé. Ami nem egy és ugyanaz, mint a volt szovjet vezetői csapat. Mi segítségre szorulunk, és nem szabad minket azonosítani a magyar politikusi vezetői réteggel, mely minket magyarokat kiárusít, és nyomorba dönt.

     • vitorla123 szerint:

      Szerintem a három rendőr sérülése valahogy összefügg!DHa Györkös szervezte,nagyot hibázott!Ez munkásmozgalmi alapelv,hogy forradalmi helyzet nélkül,nem lehet rendszerváltó változást elérni.Felesleges áldozattal jár.A cionizmus ellen nemzetközi összefogás szükséges.Másként tönkreteszik a világ gazdasági életét.Ilyen pédáúl a devizahitelek ügye.Teljes gazdasági amnesztiára van szükség azt érintett családok részére..A bankok egyék meg amit főztek.Ha zsidók,ha nem.

     • Anonymous visszatér szerint:

      +1

   • Pozsony 907 szerint:

    Ezt te sem gondolod komolyan.
    Ideje lesz leszámolni a fasiszta táncosokkal, felmerült bennem soros.

   • V.kutya szerint:

    Bekattant az öreg “parancsnok”.
    De most komolyan: ki a jófene nem tudja, hogy kicsoda ő?
    Ha valaki rendőr, és nem tudja, hogy ki, akkor miért rendőr?
    És aki kiküldte a rendőröket, az mennyire felelős ezért az esetért?
    Szerintem itt valaki(k) piszkosul elbaltázták, meg lehetett volna akadályozni egy rendőrgyilkosságot, az öreg kapott volna pár év felfüggesztettet lőfegyverrel való visszaélés miatt, most ülhet majd rendőrgyilkosságért, valószínűleg életfogytit, már ha túléli.
    Szerintem itt eleve ez volt a szándék, hogy vér folyjon, Orbánnak vér kellett!

    • vitorla123 szerint:

     Ha viszonozta a tüzet,akkor megúszhatja.Például nem volt felszólítás,hogy,ITT!a Rendőrség! Feltartott kezekkel jöjjön ki!Fontos az alakiság!

     • V.kutya szerint:

      Hát tudod, ha valaki csak úgy visszalő, mert rálőttek éppen – ami egy átlag ember életében nem túl gyakori eset – az nagyon kevéssé életszerű, hogy éppen egy halálos fejlövéssel lőjön vissza!

 7. Vak Bottyán szerint:

  Kedves Eszter!
  Egyetértek a véleményével, az olajjal kapcsolatban írtak kivételével. Egyébként a “magyar” rendőrség 2006-ban bemutatta, hogyan szolgál és véd. Érthető, hogy a teljesen kiszolgáltatott és fegyvertelen lakosság egyes tagjai ezt nem szeretnék újra átélni. A rendőr elvtársak ma megtapasztalhatták, hogy a gyűlölet és a számonkérési szándék meg van a magyar társadalomban. Hány ember életét tették tönkre, hány fiatal életét törték derékba a koncepciós perekben ügyészi, bírói segédlettel? Túl nagy a mellény és csodálkoznak, ha a fagyi visszanyal.

  • cicvarek szerint:

   Az összes parazitának van hivatalosan fegyvere. Bírák, ügyészek, ügyvédek, polgármesterek, politikusok……………………….az összes zsidráknak.

  • vitorla123 szerint:

   A Magyar Rendőrségnek a Devizahitelek ügyében csalás miatt régen el kellett volna járni a folyósító bankokkal szemben.”Aki mást évedésbe ejt és tévedésben tart ezzel kárt okoz!” törvényi tényállás miatt!Mindegy,hogy a bank milyen nemzetiségű.Ha német,ha Amerikai,ha Német.Nem számít az etnikum.A feladatuk a magyar kisemberek és családok védelme lenne.Persze a kormánynak is.

   • egy paraszt szerint:

    Devizahitelekhez, hogy az erdőt is lássuk!

    A bankok mindig a fennálló törvények, pénzügyi törvények mentén, jogszerűen járnak el. Mivel jog szerint nem is tudják megvádolni őket!
    Ha pénzügyi-törvényt sértenek, a regnáló hatalomnak kell lecsapnia és a törvénysértést megszüntetni, megbüntetni, sőt lehetőségét megelőzni!

    Ha a pénzügyi törvények-szabályozók rosszak és kiskaput nyitnak, akkor a felelősöket, a törvény megalkotóit és a törvényt megszavazókat kellene megbüntetni, a teljes kárt velük kifizettetni!

    Ja önmaguk zsebébe nem tudnak nyúlni döntést hozóink, csak a mienkben kotorásznak!

    • vitorla123 szerint:

     Orbán:”‘A devizahitel rossz minőségű termék forgalomba hozatala!”Akkor miért nem így járnak el?

     • egy paraszt szerint:

      Eső után köpönyeg.

      Útólag minden elmebeteg tud kritizálni, csak azt már führerünk elfelejtette, hogy éppen ők vezették be ezt a rossz minőségű terméket 2001-ben.

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1. Ez egy nagyon korrekt hozzászólás!

  • Öcsi szerint:

   Néró és bandája elkezdték a tisztogatást , hogy maguktól vagy kenyéradójuk megbízásából az egy rejtély. Egy biztos a jobbik a letelepedési botránnyal belesz…t a Fidesz ventillátorba . A rendőrség mindennapi akciózása méla undort vált ki sok jó érzésű emberből. Megfélemlíteni félelemben tartani , a nap 24 órájában hazudni . Folyamatos győzelmi jelentések a nagy semmiről . Kommunikációjuk a Nép felé egy hányinger ! FIDESZ DEMOKRÁCIA- egyenként levadászni és bebörtönözni a másképpgondolkodókat. Aki a hazáját szereti és tenni akar érte azt lecsőcselékezik , fasisztázzák, kommunistázzák ,csőcselékezik , mikőzben a szar fent úszik a víz tetején . Ezek már az intimszféránkat sem tisztelik , bemásznak a telefonjainkba a számítógépeinkre láthatatlan kémprogramokat telepítenek (nem fantazmagória) tudtunk nélkűl és folyamatosan megfigyelnek. Ha jól hallottam a Fogarasi úton van a központjuk ahol a nap 24 órájában rögzítenek minden sms telefon ki és bemenő hivást és 5 évig megőrzik . Ez nem demokrácia, ez a hatalom félelme !
   Szakértői háttérkormánynak már rég létre kellet volna jönnie és ezeket a parazitákat mindenünnét kipenderíteni székestől.
   26 évet a 26 évért !

  • Fórizs Eszter szerint:

   Az oroszok nem akarták teljesen elveszíteni a befolyásukat közép-Európában, ami az ő szemszögükből érthető. Így hagyták, hogy olyan helyzet alakuljon ki, hogy a politikusok korrumpálódjanak, és ezen keresztül lehessen őket fogni. De ezzel nagyon rosszat tettek a magyar népnek, mert a nyakunkra ültették a korrupciót. Úgy hogy most e miatt segíteni kötelességük, és egyébként érdekük is.

 8. forradalom! szerint:

  Impotens a magyar.Nekünk meg van ásónk,csákányunk,baltánk,kapánk.és mi vagyunk sokan.Amíg akad fegyver,ez is megtenné.

  • vitorla123 szerint:

   Hát az kevés.De van Munkáspártunk és orosz barát vezetésünk!Nem kéne a hatékonyságát kipróbálni.Jó lesz,ha a pénzvilág vigyáz a bőrére.A pénz és a fegyver konfliktusából mindig a fegyver kerül ki győztesen.Ezt Putyin mondta.

   • mantra szerint:

    “A pénz és a fegyver konfliktusából mindig a fegyver kerül ki győztesen.Ezt Putyin mondta.”

    Ördögi a kör, mivel a fegyverek mögött is pénzvilág áll, és ha az “én” fegyvereim győznek, akkor a mögöttem álló pénzvilágnak nem fogok nekimenni, tehát a győztes az én fegyvereim és a mögöttem álló pénzvilág 🙂

   • Anonymous visszatér szerint:

    +1

    • vitorla123 szerint:

     A tank tornya körbe forog!

     • mantra szerint:

      Azt a kezet nem harapod meg, ami enni ad, max csak akkor, ha már ott egy másik kéz amiből az előző helyett majd csipegethetsz. A tankos hasonlatra, valóban a tank csöve képes körbe fordulni, de a benne ülő kezelő az, aki ilyen-olyan irányba forgathatja. Sajátra pedig nem csak hogy nem szép, de hülyeség is lőni 🙂

 9. vitorla123 szerint:

  Nem írtam,hogy sajátra kell lőni!.Györkös papa mért lőtt a rendőrre?Érthetetlen.

  • fatum szerint:

   Én egy kicsit furcsának találom a sorrendiséget, Orbán tárgyal a latrokkal Aztán bejelentik, hogy mi támogatjuk a CETA-t. Lázár szidja a Kádárt. Gyilkosnak nevezi. Amerikai nagybefektetésekről dumálnak. Orbán 56-os beszéde is lógó nyelv a nyugat felé.

   • vitorla123 szerint:

    Annak idején részt vettem az alap vitában!Györkös most megfizeti az árát a tévedésének!Nekem nem uj a probléma.Ezt nem lehet fegyverrel megoldani.Legalább is Magyarországon nem.De a Bal-Rad részben ezért jött létre.

    • Szaszi szerint:

     Mi volt Györkös tévedése?
     A fenti oldalon úgy tűnt,épp mellé áll,t.Vitorla,ami nagyon szimpatikus,főleg az oldal véleményét ismerve,erről az esetről.
     A két párt/mozgalom, ugyanazt sugallja,mi az,amiért nem találnak egymásra hasonló beállítottságú,gondolkodású vezetők?

     • Fergeteg11 szerint:

      Megkockáztatom, az is egy probléma lehetett, hogy honnan érkezett. Erősen jobbról. Ez egyesekben vészcsengőket kapcsolt be, lévén baloldaliak.
      A Bal-Rad egy sokkal nyitottabb hely ebből a szempontból.

     • Szaszi szerint:

      Vagy még valami más is.
      Mondjuk azt a propagandát nem bírnám,főleg a párt fóbiámmal nem.

     • mantra szerint:

      Fergeteg11

      Úgy tudom zsidó is. A kalasnyikovot meg belerakták a kezébe, de nem akarta megfogni a fegyvert, akkor sült el véletlen. Ő mondta.

     • vitorla123 szerint:

      Az alap az anticionizmus lett volna.Nem értette meg!Sztálin anticionista volt.Meg persze ant fasiszta.De létre hozta a Molotov-Rirtremprot? paktumot!.Kitűnő együttműködést tett volna lehetővé!Nem került volna bajba!Az,hogy véletlenűl keveredett tűzharcba mese.Működött az önvédelmi reflesze.Szakszerűtlen volt a rendőri intézkedés.Beidézik és bemegy az ügyvédjável együtt.Mindjárt más a helyzet.

     • Fergeteg11 szerint:

      Vitorlának
      Igen, kedves Vitorla, valami ilyesmire gondoltam én is, amikor (rendszer)hibákról, hiányosságokról, és itt-ott a fejlődés gátjaként fellépő konzervativizmusról írtam korábban. A szigorú jobboldali rendszereknek vannak előnyei, de egyik nagy hátrányuk, hogy a mi és az ők viszonylatában megnő a távolság, ami a radikális baloldali szemléleteknek – egy-egy egyenlősítő forradalom után – éppen az ellentéte. És ha mindegyik fél felsőbbrendűnek érzi magát, az együttműködés legfeljebb ideiglenes lehet, már ha van érdekegyezés. De az ritka. A sors furcsa fintora, hogy egyes radikális jobboldali áramlatok magukévá tették a zsidó törvényeket, amikor arról van szó, ki a zsidó. Sőt ezt még ki is egészítették. Nem nehéz rájönni, hogy ebben a versenyben, a mai kevert világban mindig alul fognak maradni, sikereik csak ideiglenesek lehetnek, és önmaguknak is hazudniuk kell saját “faji tisztaságukról”. Szóval ha a “zsidó vér” helyett inkább az identitásra koncentrálnának, előrébb lennének. Annak idején a hellenizálás, romanizálás stb. egy-egy olyan alternatívát nyújtott többek közt zsidóknak is, aminek az értéke sokak szemében magasabb volt, mint ami korábban nekik jutott. Ehhez erő kellett, és annak akár több évszázados hatása (mára ez lerövidült). Manapság is ugyanúgy, mint régen, aki hatalmat birtokol, az terjeszti a saját értékrendszerét. Ezek között a hatalmat birtokló emberek között pedig, másokkal érdekszövetségben, jelen vannak “kedvenceink” is, cionisták éppúgy, mint anticionisták. Soros például anticionista. Tehát ez sem elegendő, mert nyitva hagyja a lehetőséget a legdurvább baloldali szélsőségeknek, pl. olyannak, mint aminek az egyik nagy alakja Herbert Marcuse volt. Ezt józan ésszel senki sem akarhatja.
      Egy kicsit vissza a vérhez! Ha a vér számítana, minden európai ember mondhatná, hogy a cro-magnonitól a mediterránon át, a nyugat-ázsiai földművelőkön keresztül az indoeurópaiakig, sőt az újabb kori hullámokig ő valamelyik önkényesen kiválasztott típusnak a képviselője, mivel ezek valamilyen mértékben már jelen vannak minden európai leszármazási vonalában, kivétel nélkül. Erre egyeseknél rákerült még egy európai-közel-keleti keverék, amelyet kezdetben összefogott a vallás, aztán sokan közülük kiléptek ebből a körből, és egy másik identitás alatt szaporodtak tovább. Engem a dolog nem érint, de szép számú embert igen. Ha őket mind elutasítják, maguknak kreálnak ellenségeket.
      Szumma szummárum, ha büszkék vagyunk a soha nem létezett “faji” tisztaságunkra, és utálunk egy csoportot, ami ebből a szempontból megengedőbb (bár sok szempontból ugyanolyan szélsőséges), s mindemellett átvesszük a szabályait annak megítélésében, hogy ki tartozik az “utált” csoporthoz, hosszú távon veszíteni fogunk. Ha túlnyújtózunk a takarónkon, és nem tudunk olyan erőt felmutatni, ami tömegek identitását változtatná meg a javunkra, hosszú távon veszíteni fogunk. Ha csak az anticionizmusra koncentrálunk, miközben nyitva hagyjuk a lehetőséget a szélsőbaloldali eszmék megerősödése előtt, szélsőjobboldali szövetségeseket hiába keresünk. Nagyjából így látom a kérdést.

 10. Szaszi szerint:

  Van már – neszesemmi- video is

 11. Fórizs Eszter szerint:

  17:33-kor a válasz: Igen. Visznek! Itt a közleményem: Hazafiak, honleányok, magyar testvéreim! A Fővárosi Ítélőtábla Lassó Gábor, Fatalin Judit és Újvári Ákos összetételű tanácsa elvitetett a börtönbe, hogy legyek csak újra előzetes letartóztatásban. Sokan szeretnék beírni a nevüket a történelem lapjaira, ők így. A lényeg, hogy nem adom fel, próbálom majd bent az egészségemet és erőlétemet is fenntartani, ahogy lehet. Nem leszek öngyilkos sem soha. Szóval akármit is hazudnának esetleg rólam, hogy ez vagy az történt velem bent, ezeket tartsátok szem előtt, és csak nekem vagy hozzátartozómnak higgyetek el bármit is. Mindenkinél szigorítanak “A Budaházy-ügy vádlottjainál szigorították a kényszerintézkedést, Gyurit most vitték be! A házi őrizeteseket beviszik, a lakhelyelhagyásisok házi őrizetet kapnak, akik szabadlábon lehettek, lakhelyelhagyásit kapnak” – írja egy másik érintett hozzátartozója. Korábban (2016. október 27-én 6:58-kor) írtuk: Budaházy: “nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon” Hazafiak, honleányok, magyar testvéreim! Tegnap, október 26-án a rendőrség az ügyünkben lakhelyelhagyási tilalommal sújtott vádlott társainknál járt, hogy tájékozódjon a nyomkövető eszköz beüzemelésének lehetőségéről a háziőrizet helyén, mert a Fővárosi Ítélőtábla – ahová az ügyünk felkerült – erre utasította őket. Ebből az következtethető ki, hogy szigorítani akarnak a velünk szemben érvényben lévő kényszerintézkedésen, holott erre semmi okot nem szolgáltattunk, senki nem szegte meg a szabályokat, nem tűnt el vagy ilyesmi.
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/165421/

 12. Fórizs Eszter szerint:

  : Címzett: Dr. —————————————————részére
  Tárgy: Welsz Tamás él és hazajött a MNB-alapítványok pénzét eltüntetni
  Dátum: 2016-10-20
  Tisztelt———————-!
  Alulírott Orbán Tamás Péter az október 17.-ei levelem elolvasást ajánlom Önnek mindjárt az elején. Ekkor egy átfogó képet fog kapni, amivel már lehet értelmezni e levél többi pontját is.
  Kronológiai sorrend
  2010-től kezdve elkezd beérkezni az UniCredit Bankba az amerikai AIG Biztosítótól azon fedezeti (swap) ügyleteknek az ellenértéke, amelyeket azért kötöttek a devizahitelezésben érintett magyar bankok, hogy ha elmozdul az árfolyam, akkor a veszteségeiket kompenzálják. 700 milliárd Ft érkezett a Patai Mihály Bankszövetségi Elnök vezette UniCreditbe, ahol tanácsadója 2010 áprilisáig Matolcsy György úr volt. Nyilván ő is tudott a pénz érkezéséről, és tudta, hogy rövidesen miniszter, majd pedig jegybankelnök lesz belőle, ahogy ezt a sajtó akkoriban már előre jelezte is. Matolcsy György tehát elment NGM-ba, majd 2013-től az MNB Elnöke lett. Ekkor megalakulnak a jegybanki Pallas Athéné-alapítványok, továbbiakban PA-k.
  Eközben 2013-ban egy kalandor, a Panamából csalás miatt menekülni kényszerülő Welsz Tamás felfedezi, hogy 100 panamai céget Magyarországon hamis papírokkal árusítanak. Mivel 2013 októberében az ORFK-n feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen ezeknek a cégeknek az ügyében, ezért váratlan lehetőség nyílik a Matolcsy – Patai páros előtt.
  A lényeg a következő: a 700 milliárd Ft-ot tradeltetik az UniCreditbe való beérkezésétől kezdve. A keletkező hasznot el kell valahova tenni, mert a bank mérlegfőösszegét indokolatlanul megemelné. Ennek a pénznek eltüntetéséhez az UniCredit jól bejáratott, közel húsz éves liechtensteini pénzmosási útvonala szolgál segítségül. A liechtensteini Valartishoz kiutalt pénzek továbbutalásra kerülnek majd egy végleges számlára. Ezt a végleges fogadóoldali számlakezelést ajánlják fel Welsz Tamásnak a következőért cserébe:
  – Kiállsz az MSZP mögül, hogy mi ki tudjuk lőni Simon Gábort. Nyilvánosan meghalsz, és eltűnsz Ázsiában azért, hogy a 100 panamai céggel tudjál dolgozni a mi érdekünkben.
  Welsznek bőven van a füle mögött annyi, hogy belemenjen az alkuba, és megtegye ezt a hatalomnak.
  2014. március 10.-én a rendőrautóban elvileg meghal Welsz Tamás. Az apja sem látja még két hónap múlva sem a fia holttestét. Valójában lelépett az Indiai-óceán kis szigeteire, a Seychelle-; a Maldív-szigetekre és Mauritiusra. Ezen háromszögön belül mozog. A Maldív-szigeteken a magyar kormány nem egy tagja felkereste őt az elmúlt két évben, legalább öt miniszter is. De Welsznek a fő kapcsolattartója az MNB-vel Vajda Zita India-kutató. Simon Gábort pedig idehaza a választások előtt letartóztatják, mert az ő bissau-guineai útlevelét „megtalálják” Welsz Tamás páncélszekrényében.
  2014. április 06.-án győz a Fidesz, és április 24.-én az MNB a kéthetes kötvényeit kéthetes betétekké alakítja. Az UniCredit Bankból pedig a mérleg tanúsága szerint 656 milliárd Ft-ot elutaltak az MNB-be. Nem 700 milliárdot, hanem 150 millió USD-nyi forinttal kevesebbet, 656 milliárd Ft-ot. A PA-k fürdenek a pénzben, Vajda Zita utazgat Indiába, illetve melléje a Maldív-szigetekre, ahol tartja a kapcsolatot Welsszel az MNB érdekében. Minden szép, süt a nap.
  De 2015 elején a svájci jegybank elengedi a frank árfolyamát az euróval szemben, és itthon bedöntik a Buda-Cash, a Hungária, és a Quaestor-brókerházakat. Elindul egy nem várt folyamat. A Quaestorosok pénzét eddig is tradelték, de most nem adják vissza nekik. A beszedett pénzek, illetve a tradelés kifizetési oldala között óriási rés tátong. Kivenni a pénz a tradelésből nem akarják, másik oldalon viszont a kifosztott emberek a pénzüket követelik. A kormányzatban valaki megemlít egy, a magyar bankszektorban három éve keringő ajánlatot: nagy mennyiségű dollárbankjegyet lehet 20-30%-os kedvezménnyel behozni az országba, de euro-átutalást kérnek cserébe. Mi lenne, ha behoznánk belőle jó sokat, eltennénk valamelyik bankba, és erre fedezeti igazolásokat, bondokat bocsátanánk ki? Amit aztán be lehet tolni a tradelésből kivont tőke helyére, ha mégis ki kell fizetni a károsultakat? Remek, legyen! Meglépik ezt a lépést 2015 októberében először, és 2016 júniusában másodszor. A kormánygép nagymennyiségű amerikai dollárbankjegyet hoz be Indokínából. A pénzt Szemerey Tamás Növekedési Hitel Bankjában rakják le. Ez egy egyablakos bank, ami képtelen lenne igazolni mérlegfőösszegében ezeket a nagy összegeket. Ezért beiktatják a folyamatba az UniCredit Bankot, amely már ki tud állítani szükség esetén bondokat, hiszen neki csak azt kell igazolni a külső ellenőrző szervek felé, hogy a NHB kérésére kibocsátott bondja mögött van dollárfedezet. Ezt egymás közt a két bank lepapírozza. Ellenőrizni úgyis a Patai Mihály Bankszövetségi Elnök, illetve a felügyeleti szervként működő MNB-t vezető Matolcsy György fogja…. Ugyanekkor, októberben mondja Dr. Zombor Gábor volt államtitkár a kecskeméti Quaestor-károsultaknak: ha sokáig tiltakoznak, ki fogják őket fizetni. Érdekes egybeesés, nem? Amikor biztosan van már másik tradelési fedezet, akkor meg merik ígérni a kifizetést a károsultaknak.
  Majd 2016. október 10.-én megírta a Magyar Nemzet, hogy a 6 PA alapítvány nem ad le jelentést a MNB felé. Persze, mert semmivel nem indokolható nagy összegű pénzmozgásokat folytatnak, hiszen ömlik rájuk a tradelés haszna. De ezt is tovább kell valahova utalni. Marad az UniCredit Bank pénzmosási útvonala a liechtensteini Valartis Bankhoz, onnan pedig tovább a Maldív-szigetekre, Seychelle-re illetve Mauritiusra. Ahol a magyar kormány megbízottjaként Welsz Tamás fogadja ezeket a pénzeket, nyilván a 100 panamai cégnek itt van szerepe. Ezeknek az ismerője Welsz Tamás, és ez volt a hatalommal kötött alkujának az alapja. De jön egy nem várt hiba.
  Még szeptember 08.-án kiderül a nyilvánosság számára Vajda Zita személye. Elindul a lavina. Welsz Tamás már szeptember 30.-án feltűnik Budapesten egy fekete Mercedes Vito-ban, és nem is megy vissza keletre. Dehogy megy, nagyon kell ő most!! Már október 04.-ei levelemben Orbán Viktor miniszterelnök úrnak leírtam, hogy Vajda Zita bajlós árny a múltból: merre járkál Ő az Indiákon? Erre fel másnap, 2016. október 05.-én kiderül, hogy Patai Mihálynál lakik a válófélben lévő Matolcsy György. Majd október 06.-án és 07.-én az OTP rendszere leáll. Ön nálam jobban tudja, hogy az OTP számítástechnikai rendszere szimbiózisban működik a magyar Giro Zrt-jével, mivel kicsi az ország, nem érte volna meg egy független rendszert kiépíteni 1992-ben. Vagyis a magyar Giro Zrt – nél kellett két napig éjt nappallá téve dolgozni azon, hogy eltüntessék a Vajda Zita – Welsz Tamás –Valartis – UniCredit – PA útvonal minden bizonyítékát, több tízezer itthoni átutalást, és külföldre utalást egyaránt. Ne feledjük: ezekben a napokban a SWIFT-kódok sem működtek!!
  Nem valami rendszerzavar volt az OTP-ben, Csányi Sándor igen nagy szívességet tett a Patai Mihály- Matolcsy György párosnak, és azoknak, akik a kb. 2000 milliárd Ft-ra hízott tradelési nyereség nyomát tüntetnék el.
  Welsz Paár Tamás azért van itthon hetek óta, mert a pénzt gyorsan ki kell pumpálni az MNB-ből, és az UniCreditből. Mert WELSZ TAMÁS tegnap, 2016. október 19.-én 17:02-kor egy fehér Porsche Panamera-val araszolt a dugóban a Nyugati Téren, de sajnos csak hátulról sikerült lefotózni a kocsiját. Levágatta a haját, de az orra és mélyen ülő szemei elárulták. Anno a Logodi utcában is ilyen sötét tekintete volt, meg ott is Panamera – val mászkált, bár más színűvel. Ennek a tegnapi fehérnek a rendszáma valószínűleg a XXX-000 lehetett, de alig volt időm fotózni és jegyezni is a látottakat.
  Itt a kisemberektől ellopott pénzzel tőzsdéznek, és gyártanak pénzt az urak maguknak. Kb. 2000 milliárd Ft-ot kerestek vele. Tudom, hogy nincs gazdasági növekedés, de a kisemberek ennek kárát többszörösen érzik. Ennek az összegnek a fele is 1000 milliárd Ft. Romániában a felvételkori árfolyamon váltják át frankhiteleket lejre. Nálunk miért a bankszektor irányítja az országot a háttérből? Ekkora úr itt ez a Csányi Sándor, hogy még mindig ő dönt? Most tett egy hatalmas szívességet a Kormánynak október 06-07.-én. Mit fog ő ezért cserébe kérni egy napon Orbán Viktor miniszterelnök úrtól? az én fejemet?—————-?
  Összegzés
  A hétfői beadványomra gyorsan és kézzel kellett felsorolnom az aznapi, tehát a 2016-10-17.-ei dél körüli eseménysort, de itt most megint ideírom:
  2016. október 17.-én hétfőn
  11:10-kor bevittem a V. ker Markó utcába a Legfőbb Ügyésznek, Polt Péter Úrnak címzett 7 oldalas feljelentésemet, mely a Matolcsy – Patai kapcsolat lényegét taglalja – pénzmosás gyanúja az UniCreditben címmel. Itt érkeztettem egy példányt, majd ezzel elmentem egy fénymásolóba, és lemásoltam, hogy a másolaton látszódjon az ügyészségi érkeztető körbélyegző. Utána
  11:47-kor az MNB-ben érkeztettem egy példányt, majd megint elmentem egy fénymásolóba, ahol a már két érkeztetett bélyegzőt tartalmazó beadványomat fénymásoltam le.
  12:15-kor ezt vittem be és adtam le az UniCreditnél. Utána a Hercegprímás utcai SZTK-ba mentem, mert ott van wifi elérhetőség. Majd húsz perc múlva,
  12:43-kor léptem ki az ajtón, és ekkor ment el előttem, majd lépett be a szembe lévő Gustolato étterembe Polt Péter és neje, Polt – Palásthy Mariann, aki az MNB személyzeti ügyekért felelős vezetője. Több mint idegesek voltak mindketten. Sajnos a három testőr jelenléte megakadályozott egy igazán izgalmas csoportkép elkészítésében. Gyalog jöttek az MNB felől, hiszen a LUS-496-os rendszámú szolgálati fekete A8-as Audi a Bazilika oldalán parkolva várta őket, érkezési irányukkal ellentétes oldalon. Egyirányú a Hercegprímás utca az MNB felé.
  Nyilván volt mit megbeszélniük. Polt-Palásthy Mariann tevőleges résztvevője a fent leírt pénzmosásnak, és több helyről érkező hatalmas havi jövedelmein keresztül fő haszonélvezője is egyben. A férje, Polt Péter legfőbb ügyész már csak ezért sem lehet tárgyilagos, pártatlan és független mindezen bűncselekmények megítélésében.
  Ezért fordultam Önhöz.
  kmf. Tisztelettel:
  Elérhetőségeim: +36 20 48 89 051
  Email-cím: [email protected] Orbán Tamás Péter

  • Öcsi szerint:

   És ez a csőcselék irányítja Magyarországot. Ha igaz a cikk megdöbbentő hogy a mai napig itt űlnek a nyakunkon az OffShore lovagok és nap mint nap szemen köpik a Magyar társadalmat!

   Eszter köszönet az infóért.

   • Fórizs Eszter szerint:

    Szívesen!

    • vitorla123 szerint:

     Megoldás az anticionista összefogás.Legalább Magyarországon!A harácsolás ,a harácsolók a magyar nép igazi ellenségei!Györkös ezt ismerte fel és bele bukott!Már ha túléli!Abban van igaza,hogy fegyveres erő nélkül nem lehet megvalósítani.Szükség van a hivatásos tisztek tudására.

  • fatum szerint:

   Itt valami nem stimmel. Egy biztosító, ha bankot biztosít, azzal áll szerződési viszonyban. Nincs közvetítő. Csak annak fizet. Ráadásul nemis magyar bankok adták e deviza hitelt. Az OTP sem magyar tulajdon régóta. Amúgy az AIG vastagon benne volt a bunge buliban. Amely a magyar étolaj áfacsalásban vett részt. Azért bukott a volt navos főnökasszony mert elért a nyomozás odáig. Mindenki biztos emlékszik az ami jóbarátra, aki annak idején itt rontotta a levegőt. Nos alaposan részt vett a nav vezetőnőjének az eltávolításába

  • mantra szerint:

   Ez nem annyira ÁVH-s módszer. Azok szerintem nem engedték volna meg, hogy a letartóztatása pillanatában megírja és elküldje az e-mailt, legalább is fénykorukban. Bár, lehet, hogy az ÁVH is demokratizálódott az idők folyamán. Abban viszont egyik rendszer sem különbözik a másiktól, hogy egy pont után, aki hőbörög ellene azt így vagy úgy, de kiiktatja. Mind a szocializmus, mind a fasizmus, mind a kapitalizmus gépezete egy pont után egyszerűen maga alá gyűri a hőzöngőket. 🙁 Viszont, annál a pontnál tudod meg, hogy már az államhatalom is kezd “komolyan” venni.

 13. Fórizs Eszter szerint:

  Innen, érdemes régebbi bejegyzésektől kezdve elolvasni. Orbán Tamás Péter szerint ő miatta, az általa a Népszabadságba vitt információk miatt zárták be azonnal a Népszabadságot: https://www.facebook.com/tamaspeter.orban?fref=ts

 14. Fórizs Eszter szerint:

  Nyilatkozat
  Az október 26-i bőnyi lövöldözést illetően a Magyar Nemzeti Arcvonal az alábbi nyilatkozatot teszi közzé.
  A sajtóban megjelenő vonatkozó hírek és kapcsolódó írások, mind a történtekkel kapcsolatban, mind a szervezetet illetően fél- és tévinformációkat tartalmaznak, valamint egyes médiumok részéről szándékolt politikai és társadalmi hangulatkeltés zajlik. Mivel mozgalmunk jó ideje nem vállal sem nyilvános szereplést, sem társadalmi jelenlétet, így különösebb magyarázkodásnak nem látjuk szükségét. A felesleges hisztériát és politikai hangulatkeltést megakadályozandóan azonban, lehetőségeinkhez mérten tisztázzuk a helyzetet, a legszükségesebbekre korlátozva.
  A történteket illetően valamivel több információval rendelkezünk, mint amennyit a hivatalos szervek közölni szándékoznak, így többletinformációnk fennáll a média egészével szemben is.
  A mozgalmunkról megjelenő, javarészt téves illetve nem időszerű, internetről összegyűjtött információkkal cáfolat szintjén sem kívánunk foglalkozni. Ha ezek valakit érdekeltek volna, kérdeznek. Nem tették. Ezekkel a kérdésekkel olyannyira nem kívánunk foglalkozni, hogy jelen nyilatkozat szempontjából teljesen irrelevánsnak tartjuk pl. azt a tényt is, hogy Györkös István 2012-ben történt kizárása óta nem vezetője és nem tagja a Magyar Nemzeti Arcvonalnak, de gyakorlatilag már az általa MNA1989-nek nevezett csoportot is felszámolta.
  A történteket illetőleg, bár még nem vagyunk minden információ birtokában, kijelenthető, hogy korántsem olyan tiszta és egyértelmű a kép, ahogy azt a hivatalos szervek vázolták. Ezt még a média is szóvá tette, a kommentek alapján pedig a közvélemény is osztja ezt.
  Az különösebb rálátás nélkül kijelenthető, hogy óriási hibák történtek a rendőrhatóságok részéről. Olyannyira, hogy joggal merült fel többekben a provokáció, szándékoltság vélelme.
  Kezdve ott, hogy gyakorlatilag érthetetlen, az adott intézkedést miért nem az abban illetékes szerv folytatta le? És főleg, miért nem a megfelelő eljárásrend szerint?
  Különösen nagy kérdés ez egy ilyen kaliberű ember esetén. Györkös István azért nem piskóta! Viszont nem is elmebeteg őrült, ahogy azt a közvélemény szemében szeretnék egyesek beállítani. Két működő eljárás van: vagy szépen, úriember módjára bekopognak, és az öreg – ismerve az eljárásrendet – beengedi őket, vagy ha feltétlen szükségét érzik, akkor TEK. Mint látni fogjuk egyik utat sem követték.
  Rendelkezésünkre álló információk alapján vázoljuk a történteket.
  Amiről nem szólnak a híradások, hogy a rendőrség eredetileg nem Györkös Istvánhoz, hanem egyik családtagjához vonult ki, lakossági bejelentés alapján. A bejelentés szerint az éjszaka folyamán lövések dördültek nála. (Mint kiderült egyébként az illető aznap éjjel otthon sem volt, dolgozott.)
  Miért, miért nem, ez után mentek a szomszédos településen élő Györköshöz. Arról, hogy ez mennyire volt tervezett, illetve hogy van kontrasztban azzal az állítással, hogy Györkösnél folyamatban lévő büntetőügyben akartak házkutatást tartani, nincs információnk.
  Mindenesetre a nyomozók megjelentek Györkös házánál. Ketten. Civilben. Ahol állítólag kopogtatni sem volt idejük. Ami nehéz is lett volna, hiszen nem a kijelölt bejáratot használták. A szomszéd kerítésén át hatoltak be hátra az udvarra. Ahol ugye, a jó falusi ember kutyát tart. Aztán üvöltözni kezdtek, hogy lelövik a kutyát. Kérdés, hogy ezt bemutatkozás után, vagy a helyett tették, (netán már fegyverrel a kézben?) mert akár – különös tekintettel az új törvényekre – a jogos önvédelem esete is fennállhat! Ezt követően dördültek el a lövések.
  Ki-ki ítélje meg vehemenciája szerint a történetet, de ez így jóval árnyaltabb, mint ahogy azt eleddig előadták! Megjegyeznénk még, hogy nagyon nagy csend van a házkutatás(ok) eredményéről! Találtak egyáltalán valamit? (A Györkös által használt gépkarabély – amennyiben egyes lövésre le van hatástalanítva – szintén lehetett engedéllyel tartott fegyver.)
  A történteket illetően az alábbi kérdésekre merülnek fel. Amíg ezekre nincs válasz, minden további tájékoztatás, híradás teljesen hiteltelen.
  1. Milyen szándékkal, milyen eljárásrend szerint és milyen parancsra szállt ki az adott rendőri egység Györkös István házához?
  2. Az eljáró nyomozók a kiszállásról, illetve a bejutás módjáról egyeztettek a feletteseikkel?
  3. Volt-e az adott címre szóló házkutatási engedély?
  4. A nyomozók azonosították magukat az eljárás alá vonandó személy előtt?
  5. A házkutatás során foglaltak le illegálisan tartott fegyvereket?
  A kép nagyon nem tiszta! De egy ember meghalt!
  Vizsgáltuk a szándékoltság és provokáció lehetőségét, amit nem valószínűsítünk. Inkább a hatóságok halmozott hibáinak köszönhető a történet (ez akkor is fennáll, ha Györkös „csak úgy” lőtt volna), kezdve a társszervek elégtelen kapcsolattartásától, esetleges versengésen át, az eljárási hibákig. A nemzetbiztonsági szakszolgálatok pedig eleve mérlegelhettek volna: a célszemély önmaga bontott le maga körül mindnet, amit állambiztonsági szempontból a legkevésbé érdekes lehet. Igen, Györkös István egy elszánt ember, de hátralévő életében sok vizet nem zavart volna!
  Ha nem is tételezünk fel előre tervezett provokációt, valószínű véletlennek tartjuk a mai nap folyamán történt hatósági lépéseket, olyanokkal szemben, akiknek gyakorlatilag semmi köze az egész történethez. Budaházyék házi őrizetét megszüntették, a mai nap folyamán bevitték őket. Szintén házkutatás és előállítás történt a Rongyosok Kulturális Hagyományőrző Egyesületnél. A bosszúhadjárat helyett jobb lenne, ha az illetékesek saját hibáikkal és felelősségükkel vetnének számot!
  Bajtársaink figyelmét felhívjuk, hogy a várható házkutatások során őrizzék meg higgadtságukat, és működjenek együtt a hatóságokkal. A rendvédelmi szervekkel kialakított jó viszonyunkat mi továbbra sem kívánjuk felrúgni!
  A fentiekre való rávilágításon túl állásfoglalásnak sem pro, sem kontra nem látjuk szükségét! Pláne a feltett kérdések megválaszolása nélkül. Mindenesetre az elhunyt rendőr családjának és bajtársainak részvétünket fejezzük ki! Györkös Istvánnak és feleségének (aki szintén kórházba került a szívével) jobbulást kívánunk!
  Várjuk az ügy tisztázását, és a felelősök számonkérését – bárkik is legyenek azok!
  Az ügy politikai jellegű felhasználását és az ilyen jellegű hangulatkeltést visszautasítjuk!
  Az Arcvonal mindig a rend pártján állt, és marad ezután is!
  Magyar Nemzeti Arcvonal

  • vitorla123 szerint:

   Hát kérem ide vezet,ha nem tisztázzuk az ideológiai alapot.Hitler ebbe halt bele.Sztálint a cionisták ezért ölték meg.Ezért próbáltam anticionista összefogást létrehozni sikertelenül. Az volta szándékom a Kommunista.net oldalon.Pedig jó példa volt Kovács István lakásánál a Györkös- Thürmer tüntetés.Fikáznak is ezért rendesen..Fel kell tenni a kérdést mit akarunk.Élni vagy elpusztulni. Egy ilyen nyilatkozat nem visz előre a probléma megoldásába.A harc formája is ki van találva:a korrupció elleni harc.Ennek a helye a Red-Help volt.Dolgozunk rajta,hogy új formába és tartalommal,módszerrel folytassuk.
   A Magyar Nemzeti Arcvonal mostani felépítését és gyakorlatát erre a harcra alkalmatlannak tartom,átdolgozás és kiképzés változtatása nélkül.A háborúban a fegyverek győznek és nem a pénz!Az szükséges de nem elégséges feltétel.
   Alaptörvény,hogy minden erővel szemben fellép egy ugyan olyan nagyságú de ellentétes irányú erő.Ez most az anticionizmus,Vagy felismerjük,vagy elpusztítanak minket.Erre szolgál a migrációs népvándorlás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.