Éles…

Lelőttek egy rendőrt Bőnyben

Házkutatás közben lőttek rá. Rendőrséghez közelálló forrásból úgy tudni, meghalt. Támadóját tűzharcban elfogták, gyomorlövést kapott.

bony
Információk szerint a Magyar Nemzeti Arcvonal szervezet egyik tagjánál tartottak házkutatást a Győr-Sopron megyei Bőnyben.

A településre vezető utakat lezárták, a helyszínen vannak a terrorelhárítók is. A Kisalföld szerint egy 74 éves férfi lőtte le a rendőrt, az Origo értesülése szerint tűzharcban elfogták, gyomorlövést kapott.
A Kisalföld tudósítása szerint sok a rendőr a településen, arra kérték a helybelieket, hogy maradjanak otthon, zárják be az ajtókat. A feltételezett elkövetőről úgy tudni, néhány éve elvesztette a fiát, a tragédia után teljesen bezárkózott.
A lap úgy tudja, a Központi Nyomozó Főügyészség vette át az ügyet.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Éles… bejegyzéshez 46 hozzászólás

 1. Pozsony 907 szerint:

  Cèlpontban az MNA.

  • Smith szerint:

   Hát az biztos, hogy az MNA tagjai készülhetnek egy alapos házkutatásra. Ahol akad egy fegyver, ott akad több is.

   • Rettegett Iván szerint:

    A Budai kazárok betámadták a Hévizi oroszokat.
    Az MNA
    A Szireket
    A siitáka

    Akko a Budai kazárok nézék jol Alepo hireit,mert mikor a front
    el éri Budapestet ott maradni ám,a picsátokon nem elfutni az anyátokba.

    • Rettegett Iván szerint:

     Tisztelt magyarban tartozkpodo izraeli katonák.
     Hányotok katonatársa aszalodott éssze Donyeck kőrnyékén 60-70 cm-re. Hő de csunyán néztetek ki.
     Hát ilyen mikor nem a civileket kell lőnőtők,a harctéren
     0-lák vagytok. Bocs nem 0-lák csak 60cm aszalt szilvák. 🙂

  • Anonymous visszatér szerint:

   Ezzel az esettel kapcsolatban is egyre több a “gyanús elem”.:
   “A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz: Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idősebb Gy. I., a lövöldöző, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttműködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.
   Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követően a felerősített propagandának köszönhetően ismét nőni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük. Míg a keleti központtal rendelkező csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követően a különböző csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerőseim beszámolói alapján az idei “sas-hegyi” nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 főt a még bent lévő barátaim állításai alapján.Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezető, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen “munka” után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva˝ – olvasható a levélben.” (forrás:kisalfold.hu)

  • Mr. X szerint:

   Es a meg megmaradt keveske nemzeti ellenallas is 🙁

 2. Mr. X szerint:

  A Gy. I. Hoz kotheto hidfo net kiadott egy kozlemenyt melyben az elkovetot ader janos rokonanak nevezik: http://alfahir.hu/meghalt_a_bonyben_lelott_rendor_az_mna_s_gyorkos_istvan_lehetett_a_tettes

  • 1tothgabor szerint:

   Akkor ne kerülgessük a témát, mint macska a forró kását.

   Ha ez a Győrkös tényleg Áder rokona, akkor a szovjet időket felidéző módszerekkel megvalósított palotaforradalmat látunk kibontakozni.

   Orbán kilövési engedélyt adott Áderre, még idén leváltja és Elnöki Rendszer lép életbe.

   Orbán, mint Legfőbb Miniszter és Köztársasági Elnök. ÉS Császár és Legfőbb Vallási Vezető.

   Mi lesz Áder bűne?

   – A “Nyugatló Hanyat” kiszolgálója volt?
   – “Kuláktulajdonos Malom” szeretője volt?
   – Nem lépett egyszerre, ezért nem kap rétest a böribe’?
   – Áder lakásán fognak találni egy papír-repülőt?

   Mielőtt jön lacii, és elmondja, hogy mindenki legyen békés és nyugodt, mer a Zisteni Terv szerint halad minden, azért nem ártana tényleg elgondolkodni, hogy a Nagybetűs Történelem zajlik éppen – nélkülünk…

   • Anonymous visszatér szerint:

    Tényleg nagy káosz kezd kialakulni ebben az országban: http://alfahir.hu/ader_janos_masodunokatestvere_a_rendorgyilkos_gyorkos

    • 1tothgabor szerint:

     Néhány napja volt, hogy Áder visszadobta a sokadik Zalkotány-módosítási Tervet.

     Ez lenne hát Orbán bosszúja, mert egyezkedés-szerű játékba kellett Neki – a Nemzet Vezetőnek -, fognia a “többi” párttal, mivel Áder NEM ÍRTA ALÁ AZONNAL, MINT A NEMZET TÖLTŐTOLLA, SMITT PALI?

     Gyerekek…

     Komolyan azt várom, hogy Áder mikor fog beszédet intézni a Szabad Európa rádióból a magyar néphez…

     Szegény Áder…

     Lehet, hogy a lakásában a TEK meg fogja találni egy ürgebőrbe varrt pendrájvot. Ezen pedig egy nemzetvédelmi okokból különösen kritikus és veszélyes állomány lesz, aminek a neve: “Czech.megaswinger.party.2015.bestof.mkv”

     Szerintem már az ítélete is megvan.

 3. Havasi Gáspár szerint:

  Az egész ügy, ahogy tálalják, valószínűleg nem fedi a valóságot.
  Györkös beszüntette a fegyveres szárnyat, hogy a szervezetét megvédje, mely egy darabig önállóan működött, de a mostani év első felében gyakorlatilag a fegyveres szárnyat likvidálták, megszűnt.
  A mostani a leszámolás folytatása a gyarmatosító hatalmat veszélyeztető nemzeti erőkkel szemben.
  Ma semmi esély egy ellenállásra, csak értelmetlen önfeláldozást eredményez.
  A budapesti késő esti robbantás volt az indító. Ez hasonló formában történhetett, mint a hat cigány megölése.
  Sorba levadásszák valamilyen ürüggyel az MNA és hasonló szervezetek domináns alakjait (ha nem mindet).
  A közhangulatot a nemzeti jobboldal ellen hangolják, baloldali veszélyforrás nincs. A nép pedig tolerálni fogja az újabb és újabb magyarság elleni törvénycsomagokat.
  Különben már a rendszerváltás előtt az USA-ban és nyugaton ez a gyakorlat működött a nemzeti erők likvidálására. A szájkarate bizonyos szintig megengedett.
  Amikor az MNA próbált kapcsolatot létrehozni a baloldallal, belső bomlasztással ( ez történt a Munkáspárttal is) a szervezetet ketté szakították( fennállt a veszély, hogy politikai színre lép az MNA, volt is lelkendezés a libsi oldalon), valamint lehetetlenné tették a közeledést, a nemzeti egységesítés lehetőségét. A nemzet pártokban és szervezetekben forgácsolódik szét a pluralizmus áldásaként.
  Ez a munka a Bal- Rad-on is folyik, működik a forgácsolás, méghozzá rafinált módon.
  Európa népe a kelet- európai rendszerváltással lassú halálra ítélte önmagát.
  Az emberi butaság, rosszindulat, uralkodási vágy, egoizmus, sunyiság, harácsolás végtelenebb a világegyetemnél. Ez irányít évezredek óta.

  • Mr. X szerint:

   +1. En meg hiszek a Magyar nep feltamadasaban. Szerintem ez kozelebb van mint sokan gondolnak!

  • Misa szerint:

   Még, hány évszázad kapitalizmusra van szükség, hogy a plepsz is megértse, ez az arca és ez a természete.

  • vitorla123 szerint:

   Egyet értünk!Még nálunk is felmerült,hogy együtt lehetne működni velük. Sőt most már azt gondolom,hogy együtt kell működni az ország,Magyarország megmentése érdekében.A srácok legyenek katonák,védjék a védhetőt és mentsük meg a Magyar Népköztársaságot.Nekik ez lenne az érdekük.Ha felismerték,ha nem.Másként a munka amit befektettek elvész!Kár lenne érte.

 4. Fergeteg11 szerint:

  Ha egy szerveződést végképp hitelteleníteni akarnak az emberek szemében, a vezetőjét támadják. Nincs elég információm, hogy a hiba kockázata nélkül megítéljem, mi és miért történt. Kívánom, hogy a sérült felépüljön! Az mindenesetre árulkodó, kik milyen kifejezéseket használnak.
  Alfahír: rendőrgyilkos
  volt tag: lövöldöző
  Könnyen ítélnek ezek a körök.
  A 2006-os jogtiprások óta a rendőrség sokak bizalmát elvesztette. Ma már egy rendőrnek a foglalkozása körében bekövetkezett halála vagy súlyos sérülése nem biztos, hogy olyan érzéseket vált ki, mint azt felsőbb körökben gondolják. A körúti róka is sokakban inkább szimpátiát keltett és az ártatlanságát vélelmezték, miközben a rendőrség volt vegzáltakat vegzált újra a nyomozás során. Most újabb hibát vétettek. A hatalom fél, de még erősnek érzi magát, beavatkozhat, utasításokat adhat, és gyorsan leszámolna minden rá veszélyes alakzattal.
  Annyit még: a körúti rókához egy egész hadsereg vonult, a TEK-re pedig egyáltalán azért lehetett szükség, mert a férfinél esetleg fegyver lehetett. Ha valakihez illegális fegyvertartás gyanúja miatt vonulnak ki, akkor miért nem küldik egyből a TEK-et is? Miért kell odalökni egy (kis)rendőrt? Gy. I. figyelve volt már tevékenysége kezdete óta. Pontosan lehetett tudni, milyen élethelyzetben, milyen lelkiállapotban van, hányszor zaklatták, ha zaklatták, és vélhetően hogyan fog reagálni egy házkutatásra, főleg a legutóbbi látványos rókavadászat után. Ha valóban egy (kis)rendőr halt meg, az talán nem pusztán csak felelőtlenség volt a rendőrség részéről. Innen nézve csapdának is tűnhet, amiben a (kis)rendőr volt a csali.

  • egy paraszt szerint:

   Azért Vitorlát és az eljárási szabályzatról adott véleményét hiányolom.

   Vélhetően tudták miért küldték oda házkutatni őket, nem az itt a piros, hol a pirost kellett megtalálni. Nem előírás az óvatosság, bizonyos eljárási rend?

   Házkutatáshoz sose egyedül mennek, meg még tanúnak is kell egypár fakabát!

   Állítólag házkutatás közben.
   Akkor itt a helyszínen szerintem valami gikszer történhetett, mert a gyanusítottat valakinek egyébként is szemmel kellett tartania, nehogy valami bizonyítékot közben “eltüntethessen”; mintha ilyesmi is lenne a szabályzatban.
   Mindenesetre 74 évesen az ember már nem képes olyan gyors mutatványra, mint a fiatalok.

   Rendünk éber őreiről meg tényleg megváltozott a kép a szoci időhöz képest:
   http://alfahir.hu/en_azt_hittem_a_bortonben_a_bunozoktol_kell_felni_de_az_orok_sokkal_rosszabbak_voltak
   De igazad van, nem csak a társadalomnak szólhatott ez az “ügy”, mert traffipaxkezelő éber hőseinkbe valami dühödt vadságot kell oltani, mert már teljesen elpuhulnak és akkor ki védi meg a gazdit!

   • vitorla123 szerint:

    Nem kell hogy hiányolj!Megint az operativ biztosítás hiányzott..Az nem úgy van,hogy egyszerűen bemegyek.Ott biztosítás van (kellene,hogy legyen) aki be megy annak golyóálló mellény és sisak,ha ilyen ügybe házkutatok..Irányzó vonalába se kerülhetek.Ez ki van zárva.Nem értem,hogy kerűlt oda egy őrnagy.Ez valami megint nem tiszta ügy. Elgondolásom van de az még nem publikus!

  • Smith szerint:

   Nem lesz ennek jó vége. Egy hónapon belül két támadást is elkövettek a rendőrök ellen.

  • Mr. X szerint:

   +1. Nekem is ez a meglatasom. Ez a narancsos rezsim barmire kepes a hatalma megtartasa erdekeben. Meg szerencse hogy ezzel nemcsak sok Magyar hanem az Oroszok is tisztaban vannak.

   • petymeg szerint:

    Elképzelhetetlennek tartom,hogy valaki akinél az elmult egy évben kétszer is tartottak házkutatást otthon tartott lőfegyvert!
    Vagy legalább is fenntartással fogadom!

 5. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Várható volt, hogy valakinél egyszer elszakad a cérna.
  Orrbáncék minden hazafit és hazafias szervezetet le akarnak vadászni.
  Gyurcsány-Bajnai elkezdte, ők meg mégjobban rákapcsoltak erre.
  Kinyírták a Magyar Gárdát, a Nemzeti Őrsereget, a Véderőt, a Somló VédPajzsot és a Wass Albert Szövetséget is legázolták ellehetetlenítették, valamint bármilyen szerveződést a nemzeti vonalon legyen az jobb vagy éppen baloldali beállítottságú.

  Admin:

  Akartam telefonon információkat beszerezni. Sehol senki nem vett fel telefont. Hanem rá nem sokkal VALAKI felhívott. A nevét nem értettem, de a úgy mutatkozott be, hogy RENDŐRSÉGI… és valami “ügyvédet kesesett”

 6. Rettegett Iván szerint:

  A sok gyáva kazár egy 74éves embere 100 mennek full fegyverben.
  A sok kazár,hány orosz civil gyerek szervét vágta ki és adták el kelet-Ukrajnában.

  Miért mentek mindig 100 egyre.
  Alepoban mikor egy embernek egy a párja miért hullatok mint a legyek, pedig ott
  is hogy élveztétek a civil keresztények tőrrel lefejezését. Azt most alepoban csak ugy dőgletek mint a kemutokszal befujt darázs fészek mikor katonákkal találjátok magatok szembe.

  Ti csak civileket,nőket,gyerekeket,agastyánokat mertek betámadni,de egy agastyánra 100 mentek.

  Készüljetek a fron kőzeledik,és ott katonákkal kell megküzdenetek.
  Gyurjatok.

  • Realista szerint:

   Reszketeg komám, megint el vagy tévedve a nagy vízióid közepette. Nem 74, 76 éves és nem mentek rá 100-an. Az, hogy utána mennyien mentek zárni, helyszínelni, házkutatni, az más, de megint mindent keversz, közöd nincs a dolgokhoz.

   • Rettegett Iván szerint:

    Ez csak egy gyenge agi prop szőveg volt.
    Realitás most igazad van.
    Olyan gyenge voltam mint at M1 hirado.

 7. János szerint:

  Információk szerint a Szemita Nemzeti Arcvonal szervezet egyik tagjánál tartottak házkutatást a Győr-Sopron megyei Bőnyben.

 8. János szerint:

  “Információk szerint a Szemita Nemzeti Arcvonal szervezet egyik tagjánál tartottak házkutatást a Győr-Sopron megyei Bőnyben.” A rendőrök felszólítás nélkül azonnal lövöldözni kezdtek a házban lakókra. Egy 80 éves idős férfit a hátán, a hasán és a combján is meglőttek, mire az elvette az egyik hős fegyverét, és az ország legfőbb nyomozóját fejbelűtte, majd elbarikádozta magát. Miután a vérveszteségtől elájult, a TEV rohamosztag rátörte az ajtót és elhurcolta. Azóta sikeresen megműtötték, de szívinfarktusban elhunyt. A csúnya bácsi állítólag egyszer verbálisan agrresszív volt a felesége kutyájával. Ez is bizonyítja elvetemültségét! Aszonta a Pirike a szomszédasszony!
  Ez mind igaz és demokratikus, mint a Szaddam Husszein atombombája. Annyira igaz amennyire igaz az, hogy Moamer Kadhafi egy acélcsőből műholdat akart földkörüli pályára lőni! Bizony! És monnyon le Áder Jányos, mer az ű apukája vaót!

  • Misa szerint:

   A szerb búvárok is benne lehettek.
   De a kérdés, ezeknek a narancs önprovokációknak mi a célja? Hogyan illeszkedik ez, a fő törekvésbe, a hatalom koncentrációjába?

   • petymeg szerint:

    Úgy,hogy amit nem szavaztak meg annó terror ellenes törvényt most apránként áttuszkolják és bebizonyitják “lám mi meggmondtuk, hogy terror fenyegetés van” és lőn!

 9. István Fekete szerint:

  Hát itt már mindenki terrorista, na hát még jó hogy van nekünk ez a TEK, meg a zsidó véderő. Így vissza lehet szorítani a nyúgereket de talán még a szerveződő ovisokat is. Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok.

 10. Zeta szerint:

  2010-es figyelmeztetés!

  Provokációs terv az MNA ellen?
  Tudomásunk van róla, hogy a Fidesz-diktatúra valamire készül a Magyar Nemzeti Arcvonal ellen. A kormány célja a különböző, általa militánsnak tekintett jobboldali szervezetek felszámolása, az Arcvonal pedig különösen szúrja a szemét.
  A kisebb szervezeteket gyakorlatilag különböző módszerekkel már háttérbe szorították, szétzilálták. A Magyar Gárda, illetve annak utódszervezete elleni munkálkodás (melybe úgy tűnik, már a Jobbik is segédkezik) szemmel látható, a szervezet belső hibái miatt eredményes is volt.
  A hatalomnak fogós kérdést jelent azonban az MNA. Nagy létszámú (és bázisa egyre bővül), jól szervezett és felkészült. Sem a jogi eszközök, sem a belső bomlasztás nem működik, de esetünkben a begyűjtés sem járható út.
  A hatalom nem buta, helyzethez mérten választja meg eszközeit. Egy kisebb radikális csoportot egyszerűen begyűjt, bizonyítékot is gyárt, ha kell. A nagyobb, de demokratikusabb szervezetet belülről bont meg, lejárat, szétzilál. Más esetekben zsarol, vádalkut köt, csendben visszaszorít. Az Arcvonal kezelése a fentiek miatt különösen kockázatos, ezért jól előkészített munkát igényel. Helyzetelemzést, felmérést (megfigyelés, a lehetőségekhez mért beépülés), lehetőségek vizsgálatát, várható siker szondázását, provokációt, hazugságot, erőt és diktatúrát. Amit az alábbiakban vázolunk, egy lehetséges provokációs folyamat. Nem egy biztos, bizonyított elmélet, de a hatalom ilyen stílusú munkája elképzelhető, sőt esetünkben valószínűsíthető.
  A cigánygyilkosságok idején felhívtuk a figyelmet, hogy a támadássorozat mögött titkosszolgálati munkát gyanítunk – ez a gyanúsítottak (pontosabban a hivatalosan megnevezhető gyanúsítottak) elfogása után igazolódott is. Akik ezt elfogadták, polgárháború kirobbantására történő igyekezetnek értékelték. Mi inkább annak előkészületi elemének, hangulatalapozásnak, a cigányság mozgósíthatóságának, felfegyverezhetőségének serkentése céljából. A dolgok mai állása szerint társadalmi szondázás volt, mellyel a gyilkosságok által kiváltott közvéleményt mérték fel. Ezért öltek gyerekeket, nőket, dolgozó cigányokat, és nem az arany nyakláncos börtöntöltelékeket, striciket. Az utóbbira egyértelmű lett volna a társadalmi válasz – azonban így sem jött be. A társadalom teljesen közönyös maradt. Rá kellett jönniük, hogy a cigányok utálata minden elképzelésüket felülmúlja.
  Az újabb szondázás tárgyköre a rendőrök lettek. Az alsóőrsi támadás ellentmondásai mindenképpen mögöttes tényekről árulkodnak. Maszkos, golyóálló mellényes támadó, aki aztán állítólag főbe lövi magát. A fekete terepjáró (itt is!), amit a szemtanúk „rosszul láttak”. Tanúk, akiket meg sem hallgatnak. És a többi ellentmondás. A lényeg, hogy meghal egy rendőr, és egy ártatlan áldozat. Ezúttal bejött, a rendőrökkel (egyelőre még) a társadalom szolidáris. Még a sünözők is.
  Tehát az eredeti forgatókönyv szerint a cigányok helyére rendőrök kerülnek. Akikre rátámadnak a szélsőségesek, vagy csak egy szimpla igazoltatás kapcsán tűzharcba keverednek velük. Kovács és Szabó rendőr hősi halott lesz, és lehetőleg civil áldozatot is produkálni kell. A militáns szélsőségesek pedig rögtön köztörvényes bűnözővé, rendőrgyilkossá válnak. Ezután el lehet kezdeni a szervezet jól előkészített felszámolását, mellyel már a társadalom sem szolidáris. Így az eszkalálódás veszélye lecsökkentve, az utolsó ellenállási góc (reményeik szerint) felszámolható.
  Nagy vonalakban. Extrém? Ebben a rendszerben?
  Bükkfalvi Roland – Jövőnk.info
  http://www.jovonk.info/2010/08/26/provokacios-terv-az-mna-ellen

 11. Mézga vagyok szerint:

  Tisztelt szélsőjobb!

  Eddig még komolyan el is olvastam, amit írt,de itt röhögtem és sírtam egyszerre:
  “Kinyírták a Magyar Gárdát, a Nemzeti Őrsereget, a Véderőt, a Somló VédPajzsot és a Wass Albert Szövetséget is legázolták ellehetetlenítették”
  A véderőt ezen nemzeti csoportosulások közt említeni nagy hiányosságról tesz tanúbizonyságot.
  A véderőt nem más nyírta ki, mint a létrehozója Eszes T. Nevezett korábbi életvitele tanult formája szerint próbált helyzeteket megoldani. Majd amikor hülyesége miatt egyedül maradt küzdés nélkül feladta a …. semmit. Kérem tisztelettel, hogy Wass Alberttel ne emlegessük már együtt, de még egy napon sem!

  • Havasi Gáspár szerint:

   Eszes nem lett öngyilkos.

   • Mézga vagyok szerint:

    Tisztelt Havasi Gáspár!

    Ezt ugye nem a helyi tenyérből olvasó cigány asszony mondta, hanem ott volt és saját szemével látta?? Ez esetben lehet elhinném.
    Nevezett egy gyenge ember volt. Személyesen ismertem előéletét pedig a volt barátjától ismerem.
    Sajnálom ha felül a szokásos magyar mentalitású suttogó pletykának. (Persze Tánczos is ártatlan)

    Még mindig itt tartunk, hogy minden névtelenül internetre firkálónak elhisszük, azt ami krimiszerű! Ahelyett,hogy oknyomozóként utána járnánk. Kényelmesebb a fotel, és a meleg kályha mellett borzongani,gyanúsítgatni, mint személyesen utána járni dolgoknak!

    De amennyiben hősnek és áldozatnak tekint, én nem bánom. Csak a saját érdekében kérem, ne említse egy szinten Wass Albert munkásságával, de még egy kihullott hajszálával sem!

 12. Havasi Gáspár szerint:

  Tisztelt Mézga Úr!

  Eszem ágában sincs összehasonlítani a két személyt. Különösen miután az egyik író (amúgy szeretem a műveit), a másik pedig katona volt. Amúgy a szervezeteket felsoroló sem hasonlított össze.
  Jóslásokban nem hiszek, bár a barátom barátja is közelít ehhez a kategóriához, de az Ön által említett magyar mentalitású suttogó pletykához különösen.
  A pletyka mindenütt pletyka, a suttogó is, és minden nép pletykázik. Én nem szeretem a pletykázást, pedig magyar vagyok.
  Én egy véderős információi alapján tételezem fel, hogy nem öngyilkosság történt, legalábbis az elhangzottak alapján. Ezenkívül a kényszerített öngyilkosság mennyiben az, és mennyiben nem.
  Amikor a metrókocsit vezető hölgy kiugrott az ablakon kb. 200000 forintos adósságú árverezés miatt, az tényleg öngyilkosság volt? A nyomor miatti öngyilkosságok tényleg azok?
  Hősök nincsenek, csak áldozatok. A hősök mindig elhullanak a nemes céljaikkal együtt, így áldozattá válnak.
  Különben mindegy hogy valaki ír, szemetet söpör, vagy szenet lapátol, vagy éppenséggel katona, ha jól végzi a dolgát, akkor értékében nem különbözik a másiktól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.