Rossz hír Döbröginek, de még rosszabb nekünk!

Clinton lesz az elnök, de nagyon komoly kihívások várnak rá

Clinton lesz az elnök, de nagyon komoly kihívások várnak rá

Ronald Reagan néhai amerikai elnök egykori gazdasági főtanácsadója, David Stockman szerint Hillary Clinton lesz az Egyesült Államok következő elnöke, de nagyon komoly gazdasági bajokat örököl.

David Stockman a republikánusokhoz közel álló Fox televízióban fejtette ki véleményét. Meggyőződése szerint a demokraták győzelmi mámora rövid életű lesz, mert az amerikai gazdaság katasztrofális helyzetben van. “Erről a kampányban hallgatnak” – szögezte le a Fox televízióban a gazdasági szakember.

Stockman szerint Trumpnak “nincs igaza, amikor azt mondja, hogy a maga módszerei szerint kiránthatja a gazdaságot a bajból. Egy sor javaslatával egyetértek, de olyan nincs, hogy valakinek saját módszerei vannak a gazdaság rendbetételére”. A Fehér Ház költségvetési hivatalának volt vezetője szerint nem lehet növelni a védelmi kiadásokat, és jobb bevételi forrásokat kell keresni, mint a jelenlegi adóbevételekből származók. Stockman úgy vélte, hogy Clintonnak “egyáltalán nincs megoldási javaslata, csak ugyanaz, mint eddig volt”.

Majd hozzátette: “őszintén szólva, a versenynek már vége, Clinton fog győzni”.
David Stockman azt jósolta, hogy a következő négy évben recesszió lesz az Egyesült Államokban, tőzsdekrach várható és a deficit nemsokára több ezer milliárd dollárra rúg. “Mindez Hillary Clinton fejére hullik vissza” – tette hozzá. S egyúttal leszögezte azt is: a politikai elit mindent megtesz majd azért, hogy ellenálljon a kihívásoknak.
Közben hétfőn újabb felméréseket tettek közzé – a többi között a Quinnipiac egyetemét -, melyek szerint a hagyományosan konzervatív Colorado államban is Clintoné lehet a győzelem. Közben az amerikai liberális értelmiség tekintélyes hetilapja, a The New Yorker is Hillary Clinton mellett tette le a voksát: szerkesztőségi állásfoglalásban biztosította támogatásáról a demokrata párti elnökjelöltet.
(profitline)
Bal-Rad komm: “…a következő négy évben recesszió lesz az Egyesült Államokban, tőzsdekrach várható és a deficit…”
-Pontosan ezért akarja a világ elsőszámú latorállama-az USA-a TTIP-megállapodást, hogy Európa javait is megkaparintva a spekuláción alapuló életvitelét tovább folytathassa. (Miközben az ellenpólus-Oroszország és Kína, valamint a befolyási övezetük-ismét a munka és teljesítmény alapú gazdaságot favorizálja.)
Persze ennek a létformának a híve Trump is, csak ő nem hites szolgálója az elvnek, ezért aztán kevésbé bizalomra méltó mint Clintonné! Ezért aztán Trump ördög!
NEKÜNK persze teljesen mindegy lenne melyikük lesz a beköltöző a Fehér Házba!
NEKÜNK-egyszerű magyaroknak!
Nem mindegy viszont a nem egyszerűeknek! A kiváltságosoknak, akik önmagukat nyilvánították kiváltságosoknak! Mint pl. Döbrögink és hordája, az Új Nemmzetthy Elyth! Amely mohóságában és elbizakodottságában néhány területen elrugaszkodott az íratlan, ám mindennél erősebb parancsolatoktól! Tetézve a bajt Döbrögi Trump iránti idejekorán kinyilvánított szimpátiájával! (Amit ma már tagadnak körömszakadtukig!)
Nyilvánvaló, hogy Clintonné elnökösködésének már a kezdetén be fog indulni a bosszúvágy hajtotta gépezet Döbrögisztán letaposására! RAJTUNK FOGNAK PÉLDÁT STATUÁLNI! Az uniós segítők már ugrásra készek! Róma tegnap már bejelentette, hogy amennyiben a MAGYAROK nem hajlandóak migránsozni, semmi jóra nem számíthat Döbrögisztán! Az pedig Döbrögi végét jelenti!
Határainkon belül is készen áll a támogatott-támogató horda Döbrögi lefogásához a torokelvágő művelethez! Kéjes kárörömmel figyelhetjük majd, ahogyan ország-világ előtt lesz kénytelen BÍRÓSÁG ELŐTT VALLANI RABLÓMÚLTJA FŐBB ÁLLOMÁSAIRÓL-BŰNEIRŐL!
Ahogyan ellenségei bíráivá válnak! DE NEM MI LESZÜNK AZ Ő BÍRÁIK! Nem a nép, hanem a Clintonné Új Hazai Végrehajtói! Akik CSAK Döbröginek és bűntársulatának az eltávolításában érdekeltek! Akik pontosan annyira nem nemzetiek, mint a Döbrögi és hordája! De ők ezt nem is tagadják!
Az biztos, hogy a kárörömünkön kívül más örömünk Clintonné Világhelytartói rangra emelkedésével nem lesz! Számunkra legfeljebb fölgyorsul a földönfutóvá tételi folyamat! Döbrögi legalább őrizte valamelyest a zsákmányát!
Lemészárlói kevesebb jutalékkal is be fogják érni! Az ország maradékáért cserébe!
Még egyszer mondjuk: EZT IS DÖBRÖGINEK KÖSZÖNHETJÜK!
Aki az első stabil kétharmad birtokában inkább a saját nyakára-közvetetten pedig a mi nyakunkra-húzta a hurkot azáltal, hogy nem léptette ki Magyarországot a NATO-ból! Inkább Döbrögisztán megteremtésébe fogott!
Így aztán a vérpadon nekünk is ott lesz a helyünk az ő társaságában! Még a pusztulásába is magával visz bennünket! És az NEKÜNK sokkal jobban fog fájni, mint neki!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Rossz hír Döbröginek, de még rosszabb nekünk! bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  A Bal-Rad helyzetértékelése nagyjából helyes a cikkben. Egy dologgal vitatkoznék. Orbán felelősségéről. A mindenkori kormányunknak nagyon kevés a mozgástere. Ezeket a határokat tágítgatta Orbán. Voltak olyan lépései, amelyekkel egyenesen fő ellenséggé tette magát. (Migráns kérdés.) Ez abszolút az érdekünkben történt, illetve érdekeltek voltunk benne. Nagyon jó meglátás, hogy az USA ragaszkodik a spekulatív világának a fenntartásához. Vajon felróhatjuk Orbánnak a NATO kilépés elmulasztását? Szerintem az lett volna az utolsó csepp! Átlépte volna azt a határt, ami azonnali lépésekre kényszerítette volna az USA-t. Valószínűleg ezt jó előre közölték is vele. Ugye, ezeket a lépéseket nem kell részleteznem? Az elmúlt évek számos példát produkáltak.

  Admin:

  És ha Döbrögi meglépi? Rosszabb lett volna NEKÜNK? Ha igen!-miért? MERT EGY FÜGGETLEN EURÓPAI ORSZÁGOT AGRESSZIÓ ÉR? (Viszont KÉRHETETT VOLNA SEGÍTSÉGET! AKKOR MÉG lett volna lehetőség!)

  • Rettegett Iván szerint:

   Moszkva megvédte volna Orbánt.
   Nem jo a Medvét nem tisztelni.

   Aki buko usatol jobbantart,és jobban tiszteli mint az uj eurázsiai hatalmat,
   az az usáőval együtt megy a ravatalra.

   Kegyelem nincs,se az usának se a táska hordoiknak.

   • Rettegett Iván szerint:

    Alepoban megfordult a front.
    Nyugat europa NATO usa készüljőn a legrosszabbakra.

    Kővetkező ország ami már lángol Tőrőkország, azt a balkán,azt Ukrajna azt keleeuropa,azt nyugateuropa,azt usa.

    Itt már a tőrténések a magfuzio beindult,a jo isten sem tudja megálitani.

   • Anonymous visszatér szerint:

    Így igaz. + Mindazoknak akik a Magyar nép kisemmizésében és elárulásában részt vettek! Számukra nem lesz sem megbocsátás sem kegyelem.

  • Kovács szerint:

   Sub Zero !
   Azért kevés a mozgástere, mert nem is akar többet !
   Orbán nem a magyar népesség érdekében tevékenykedik, ebben egy molekulányi kétely nincs. Orbán a zsidókat félti és saját hatalmát illetve vagyonát.
   Az részletkérdés, hogy migránsügyileg a magyarok érdeke egybeesik a magyar és az izraeli ( nekik tartalék terület) zsidók érdekeivel.
   Az internacionalista zsidó ( a hontalan, a hazátlan) viszont teljes mértékben kiszolgálja a háttérhatalom ( US zsidajai) érdekeit, akiknek maximális érdeke, hogy az US hegemóniája és uralma a világ felett ne omoljon össze.
   Mire is készülnek ezek ?
   Normál esetben csak a világszintű zűrzavar és káosz fenntartásában, a zavarosban való halászásban, mert ez a feltétele az US hatalmának.
   De a helyzet változott, most a hegemóniát komoly fenyegetés érte.
   Ennek megvédésére mindenre képesek, mindent hajlandóak kockára tenni.
   Pszichológiai tény, hogy az alacsony tudatú emberek másokat vádolnak azzal, amit ők maguk tettek vagy tenni fognak. Ez a vád – mégha teljesen hamis is, de ők komolyan hisznek benne – mentesíti őket attól a lelkiismereti furdalástól, hogy mások kárára kövessenek el dolgokat.
   A holokauszttal ők vádolják a gojokat, de a valóságban ők készülnek a világot égő áldozattá változtatni. A viselkedési minta ugyanaz, mint Káin és Ábel áldozata a gonoszság istenének, mert csak a gonoszság istene kérhet olyan áldozatot, hogy a szépség, az egészség, a kiválóság meg legyen semmisítve.
   Káinéknál ez még csak a munkájuk legjavának elhamvasztásában nyilvánult meg, ma már ez lehetséges nekik a Föld minden civilizációjával is.

  • Rettegett Iván szerint:

   Moszkva megvédte volna Orbánt.
   Nem jo a Medvét nem tisztelni.

   Aki buko usatol jobbantart,és jobban tiszteli mint az uj eurázsiai hatalmat,
   az az usáőval együtt megy a ravatalra.

   Kegyelem nincs,se az usának se a táska hordoiknak.

   Alepoban megfordult a front.
   Nyugat europa NATO usa készüljőn a legrosszabbakra.

   Kővetkező ország ami már lángol Tőrőkország, azt a balkán,azt Ukrajna azt keleeuropa,azt nyugateuropa,azt usa.

   Itt már a tőrténések a magfuzio beindult,a jo isten sem tudja megálitani.

   A felcsuti vajda torkat elvagjak a hataron allomasozo liberalis, USA felforgatok. Orbannak mar vege, mert nem jatszott nyilt kartyakkal. Vegig azt hazudta az EU-nak, hogy komporszag vagyunk, a kelet es a nyugat kozott ingazunk. Eztet a politikat moszkvaban nem toleraljak, a medve megharagudott és mancsaval lecsapni keszul.

   De nem csak a magyarokat eri vegzetes csapas, hanem vegigsopor az egesz vilagon az az orosz medve!!! Megelegeltuk a jatekot, az USA kozepebe fogjuk vinni a halalt. Osszefogunk a kinaiakkal es indiaval, senki sem allhat ellent, van annyi atomunk, hogy megtisztitsuk a foldet a kazarim pondroktol!

  • Sub Zero szerint:

   Még az is lehet, hogy lett volna segítség. Azt viszont senki nem garantálhatta volna, hogy Budapest ne úgy nézzen ki, mint Aleppo.

 2. .... szerint:

  November 8 -án lesz a választás. még van szük két hét. Lehet Trump táskájában is van valami, Clintonné ellen, mint ahogy Ő ellene is kijátszották a: nő zaklató vagy – kártyát.

  • Rettegett Iván szerint:

   Lehet,hogy elmarad,vagy zavargásoikba torkolik.
   Usa teljes fizető képtelen.
   A fedezetlen dollár nem kell már a világpiacon.
   Usa darabokra fog hullani,és belső zavargások fognak kitőrni.

  • Rettegett Iván szerint:

   Trum urnak sok aduasz van meg a taskajaban, mar eddig is sok segitseget kapott Julan Aassange urtol. Az Anonimbusz is otet tamogatja, sok leleplezessel, pedaul mikkor a CIA egyik foigazgatojanak korrumpalasarol hoztak nyilvanossagra adatokat.

   Az USA hatalma megingott, mar csak nehany atomtoltet kell, hogy a jó helyre keruljon és mukodesbe lepjen, pl. a szupervulkanok regiojara a Yellostone parkba. A tektonikus lemezek csuszkalnak, csak ra kell segiteni kicsit!

   Ezzel lehet kicsinalni az USA latorallamot, anyagilag mar amugy is vergodik, a kinaiak kezen van az orszag.

 3. egy paraszt szerint:

  Az 1929-es válságukat is ráhúzták az egész világra, aztán még bűnbakot is prezentáltak a “megoldáshoz”
  TTIP ide-vagy oda, vélhetően ezt most se hagyják ki!

 4. Totóka szerint:

  Sub Zeróval egyet értek.Hangsújozom,hogy Döbrögit 5-6 éve kikapcsoltam ha beszélt.De a meglévők között ez vonatkozik az EU-ra is Ő képviseli leginkább az országa érdekeit.Ezen lehet vitatkozni de szerintem tények.A multikkal,migráció,bankok,Orosz kapcsolatok(lasd Lengyel o.)a hátáron mozog kicsit csodálom is ,hogy megmeri tenni.Európaban sokan nem merik felvállalni amit Ő felvállal.Kérnék egy alternatívát a meglévő jelenlegi arcok közül.Kíváncsi vagyok rá ki vagy mi lenne jobb.Ami vagy aki nem vezetne katasztrófához?

 5. Artur szerint:

  Orbán szorgalmazta először az európai egyesített hadsereg felállítását a V4-ek találkozóján nemrég,ami már az európai központi hatalom megszilárdítását jelentené.Európai loyalitása lényegében a hatalmi elt kiszolgálását jelenti,a többi csak a személyes kondukátori ambícióinak kiélését jelenti,amihez a hatalmi elit megadta a mozgásteret.Ez a mozgástér sosem fog kiterjedni a lényegre,pl miért nincs monetáris hatalma az országnak önmaga felett,miért nem végez beruházásokat az állam a saját függetlenségének megteremtéséhez.Egy ország függetlensége a hadseregen és az önellátás minimumán múlik,ezt a két tényezőt sosem fogja Orbán kellő szintre hozni mert az már kívül van a mozgásterén.

 6. Totóka szerint:

  Van igazság ebben.Úgy gondolom nem volt bölcs V4-ekkel erősködni az Oroszokkal szemben és ezzel a Lengyel érdeket szolgálni.Én látok jeleket a saját függetlenség (relativ)kialakítására.Mezőgazdaság fejlesztése,feldolgozó ipar fejlesztése.Pozitivnak itélem meg az energetika ill. stratégiai cégek államosítását,multik külföldi)kiszorítását a kereskedelemből.Kérdés továbbra is,hogy ki ill.mi lenne a megoldás?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.