Árukapcsolás

Mi köze van a lövöldöző újnyilasnak a Teréz körúti robbantáshoz?

ak

A bőnyi házkutatás a budapesti nyomozás egyik részfeladata volt.

A Magyar Idők információi szerint a Győrkös Istvánnál tartott tegnapi házkutatás a szep­tember 24-i Teréz körúti robbantás ügyé­ben zajló nyomozás egyik részfeladata volt. A kormánypárti napilap utal rá, hogy a robbantás ügyében felállított egyik verzió a szélsőséges, radikális, félkatonai csoportokról szól. Ebbe a körbe tartozik a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) nevű, hungarista, szélsőjobboldali, félkatonai szervezet is.
Mint arról beszámoltunk, tegnap reggel a Győrhöz közeli Bőnyben a hungarista mozgalom újjászervezőjeként ismert 76 éves férfi géppisztollyal lelőtt egy rendőrt, amikor a rendőrök házkutatást akartak tartani nála. Az idős férfi akkor nyitott tüzet a rendőrökre, mikor azok bementek a házba, de a házkutatást még nem kezdték el. A férfi az elfogásakor már nem állt ellen, fegyverhasználat nélkül kapták el.
A hvg.hu több bőnyivel beszélt, akik azt mondták, a 76 éves férfi zárkózott volt, általában autóval közlekedett, nem nagyon beszélgetett senkivel, de messziről normálisnak és tisztelettudónak tűnt. Többek elmondása szerint legkisebb fia halála után, két évvel ezelőtt vált igazán zárkózottá, a tragédiát nem tudta feldolgozni.
(HVG)
Bal-Rad komm: Előre kívánjuk bocsájtani: a Bal-Rad bizonyos okokból nem kíván Gy. István személyével foglalkozni-amely megitélés tekintetében nem okvetlenül egyezik meg teljesen az ilyen-olyan médiákban megfogalmazottakkal-és tettét árnyalni sem tudjuk! Nem is akarjuk!
DE!
Ez a hír-miszerint a pesti robbantás kapcsán esetleges összefüggéseket kerestek/keresnek-paramilitáns csoportok és a pesti robbantás elkövetője között-logikusnak tűnik. Viszont ellentmondásoktól hemzseg. Míg Karmacsot lerohanta zászlóaljnyi rendőr meg ki tudja milyen erő (miután az “elkövetőt” már elfogták!)-addig a LŐFEGYVERT ISMERTEN IS JOGSZERŰEN birtokló, ám a gyanú szerint más egyebet is tartó TÖBBSZÖR IS VEGZÁLT, ZAKLATOTT IDEGZETŰ IDŐS GYANÚSÍTOTTHOZ mindössze minimális erőt vonultatnak ki. A lakásához, házkutatni! Ahelyett, hogy kivárták vola, amíg eltávozik, és fel tudják tartóztatni. Amit követően biztonságban házkutathatnak.
Ehelyett megtörtént ami megtörtént! Egy “nyilvánvalóan kormányellenes szervezkedés” fegyveres vezéralakját már soha a büdös életben HIHETŐ MÓDON vallomásra nem fogják tudni bírni! Viszont olyasmit kerekíthetnek a sztori köré-mellé, ami egy skizofrén-rettegő hatalom MINDEN EDDIGI ÉS KÖVETKEZŐ LÉPÉSEIT IGAZOLHATJA! (Mondjuk a dolog csak a migráncsozásba nem illik bele, de egy ügyes tákolmányátbuherálással akár ez a probléma is megoldható!)
Akár van, akár nincs a két ügy-a pesti “robbantó” és a bőnyi esemény között-összefüggés, (P. László ismerhette Gy. Istvánt) az biztosra vehető, hogy egy rettegő bűnös hatalom hétségbeesett önigazoló akciósorozatát láthatjuk. Amelynek a tegnapi bőnyi történet csak egyik epizódja! Biztosak lehetünk abban, hogy lesznek még újabb epizódok.
A jelek szerint a döbrögista horda döntő lépésre szánta el magát!
Gy. István is öreg fejjel tanulhatott: “EZEK EGYIKÉBEN SE BÍZZ, MERT CSAK KIHASZNÁLNAK ÉS UTÁNA MEGTAGADNAK-ELDOBNAK”!
Megtörtént!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Árukapcsolás bejegyzéshez 39 hozzászólás

 1. egy paraszt szerint:

  Azért helyi tanúkra kíváncsi lennék, hogy pisztolylövés, avagy géppisztoly hangját hallották meg először?

  • Sub Zero szerint:

   Mert a helyi tanúk biztosan meg tudják különböztetni a kettőt.
   Egyébként tök mindegy ki lőtt először. Az öregnek kezében volt a gépkarabély.

   • mantra szerint:

    Amikor a zsaruk megjelentek nála, nem tudom az öreg mit gondolt, talán a közel keletre vagy amerikába képzelte magát, de ha ott lett volna, onnan is kihozták volna a házból, max. hullazsákba.

  • dezső szerint:

   Van “igazság” a szavaid mögött, -ki is lőtt először és miért is”???

 2. Anonymous visszatér szerint:

  Admin kommentjét csak abban egészíteném ki, hogy minden jel szerint megkezdödött a maradék nemzeti (Magyar) ellenállás felszámolása a narancsos rezsim (diktatúra) részéről. Ami a közeljövőben rendkívül fel fog erösödni. Csak azt felejtik el, hogy az ellenállás az ellenállást fog szülni. És egy nép élni akarását semmibe venni az egy végzetes hiba (lesz) számukra.

 3. szigony szerint:

  Mintha az lenne a ‘ látszat ‘, hogy a budapesti robbantó még ma sem ismert !

  Folyik a felderítés – a sötétben tapogatódzás !?

  A militáns személyek pedig nem szolgálják a helyzet megoldását, bármily támogatást IS élveznek hit-körükből !

 4. Fergeteg11 szerint:

  Teljesen egyetértek Admin értékelésével. Sajnálom az elesett nyomozó halálát, de a sérültet is. Elvették tőle azt, ami megmaradt neki, és most, ha már fizikailag nem sikerült, átvitt értelemben akarják majd megölni, mozgalmával együtt. Csapdába esett, megalázták. Nagyon sok múlik rajta az elkövetkező időkben, ehhez nagy erő és kitartás kell. Mert minden (rendszer)hibájával, hiányosságával, és itt-ott a fejlődés komoly gátjaként fellépő konzervativizmusával együtt is értéket képviselt, amit társaival együtt felépítettek.
  A körúti rókánál az összeesküvés-elméletek területére tett kiruccanásom után még el tudtam fogadni, hogy nem “belső” munka történt, mi több, végig ezt hangsúlyoztam. Itt azonban már semmi nem indokolja a súlyos “hibát”, amit az NNI vagy a TEK (vagy mindkettő, hiszen tudjuk, hogy a két szervezet állománya között van átfedés) elkövetett. Valaki Erdoğant akart játszani, de mivel a közelében sincs, valószínűleg bele fog törni a foga.

  • Anonymous visszatér szerint:

   +1. Nekünk csak egy tébolyult orbánunk van. Bár az is nagyon veszélyes 🙂

  • dezső szerint:

   “fején találtad a szöget” 🙂 a sok elbaxott dolgot, valahogy rendbe kellene hozni, akár szerencsétlen, lehet, hogy tisztességes rendőrök élete árán is. Mit számít a hatalomnak /?/ hogy kit áldoz be?

 5. Vak Bottyán szerint:

  Aki nem akarja, hogy összeverjék, ugráljanak a hátán, az arcát percekig földbe, homokba nyomják, a kezét bilinccsel megnyomorítsák, az neonáci. Hungarista. Aki nem akar rendőrautóban meghalni, aki nem akarja, hogy egy rendőrőrsön agyonverjék, az neonáci, hungarista. Aki nem akarja, hogy a gyerekeit, unokáit, fiatal lányokat gumibottal összeverjenek, hamis vádak alapján bebörtönözzenek, az neonáci, hungarista.
  Aki ezt állítja az azonnal likvidálandó parazita féreg, patkány. Pitbull agyú kártevő.

 6. Smith szerint:

  “Az a szervezett erő, amely parancsra jelen van a médiában, és most rendkívül hallgatag, az a Moszad állománya. Az izraeli titkosszolgálat keresztül-kasul átszövi a magyar közigazgatást, a tömegtájékoztatást, a hatalmi szerveket, beleértve a titkosszolgálatokat is. Olyanok vagyunk, mint egy lyukaktól hemzsegő ementáli sajt, nyilatkozta Kozenkai Jenõ, egykori kémelhárító tiszt.”
  http://www.lakatospal.hu/index.php?page=kategorizalt&kat_id=2&id=100&korosi-imre-osszeallitasa-a-moszad-hazai-rombolasarol

 7. Misa szerint:

  Egy dialektikus materialista tudja, hogy egy főcél, ad magyarázatot, az al (ezt szolgáló) célokat szolgáló tettekenek.
  A tettek iránya, átfedései adnak magyarázatot a főcélra.
  A narancs főcél (média, jogrend, államigazgatás, tulajdonlás,…tettei alapján) a hatalom egyre nagyobb központosítása.
  Akkor szerintem laikusoknak is egyértelmű ezekre a tettekre (mivel ismételt) mi a magyarázat.

 8. János szerint:

  “A jelek szerint a döbrögista horda döntő lépésre szánta el magát!” – mi lehet az a döntő lépés? Merről lép? Merre lép? Mi a célja? Mi a terve? Milyen távlatokban terveznek? Ezeket lenne jó tudni.

  • Botond szerint:

   Leszámolni mindenkivel, aki nem a hívük … Jelenleg a Hablaty-sajtó jelzés értékkel kezdi összemosni az MNA-t a Jobbikkal, a kuruc.infóval, a Hídfő,ru
   és a Titkolt Hírek netlapokkal … stb … A legújabb, hogy Györkösnél oroszok
   is gyakorlatoztak … 🙂 … Egyszóval nagybaj az agybaj / nálunk nincs Reichstag, ennyi a különbség.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Orbánék szigorú terv szerint dolgoznak
    Leszámolni az összes hazafias radikális szervezettel
    Ennyi

    • dezső szerint:

     Legalábbis ez a tervük, csak a “nyuszi” nem ugrál ám ki a bokorból” mert tanult sokat a rendszer/ ? / váltásból, Ő maga is. 🙂

   • Hun szerint:

    +1. Nem baj legalabb az Oroszok is tisztan latjak hogy egy idegen erdekekert barmire kepes narancsos rezsim vezeti az orszagot. Es azt is hogy milyen Magyar ellenes progromok folynak a rezsim hathatos tamogatasaval

  • Hun szerint:

   A Magyar nep vajon mikor fogja magat donto lepesre szanni? 🙂

 9. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Hihető nem?
  Az oroszok a terroristák!
  Na kérem szépen, már ezt is megértük.
  Az RTL Klub híradója szerint Győrkös Istvánt és szervezetét az MNA-t maguk az oroszok támogatták.
  Kíváncsiak leszünk rá, hogy például Mugabe zimbabwei elnök, vagy Kim Dzsong Un Észak-Korea diktátorának a neve mikor fog felmerülni.
  Esetleg magáé Fidel Castróé, mert ugye lehetséges, hogy ugyanazon nyugdíjas klubba jártak teázni Győrkössel.
  SVPSZ

  • Hun szerint:

   Ilyen alapon orbanekat meg a zsido terroristak azaz a cionistak tamogatjak teljes mellszeleseggel. Ugy latszik a narancsos babrezsim nincsen tisztaban azzal hogy a Medve az nem jatek. Ez nagy hiba a rezsim reszerol.

  • dezső szerint:

   Nem mondod, 🙂 még kiderül, hogy a délafrikai zsidó bányászok is benne vannak, mert sztrájkra készültek, de nem vette őket senki komolyan. Atya Isten, mi lesz még itt, jobb ha nem tudjuk. / ? /

 10. petymeg szerint:

  Györkös volt a bé terv.A köruton nem sikerült rendőrt őlni. Minden képen kellet egy áldozat a tervhez!

  • dezső szerint:

   És még sokan mások. 🙁 Nyugi bele, ez nem az első, de nem is az utolsó.. Egy velejéig romlott, korrupt hatalom, mindenre képes, hogy az elszámoltatást elkerülje.
   Baj csak az, hogy akik kiszolgálják és hatalmát biztosítják, nem veszik észre, hogy amíg a “ruha ” rajtuk van, addig áldozatai ennek, amikor leveszik, pedig “kiszolgáltatottja. Mert hogy a rendőr is hitelben fetreng, de amikor szükséges, azonnal hiteltelenné és kiszolgáltatottá lesz. 🙁 Sajna ezt nem akarják felfogni, pedig marhára világos, mégis mennek, 🙁

 11. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Megmondtuk mi fog következni, el is kezdődött már!

  Készüljenek fel a hazafias nemzeti radikális szervezetek!

  A tegnapi napon a hatóságok már “be is támadtak” egy újabb nemzeti radikális szervezetet. – A “Rongyos Gárdát”.

  Az MNA vezetőjének “kétes eljárású és jogszerűségű” NNI általi “betámadása” után Budaházyékat hurcolták el tegnap, majd “hirtelen ötlettől vezérelve” házkutatást tartottak a “Rongyosok Kulturális Hagyományőrző Egyesületénél” is.

  A következő napokban hetekben minden egyes hazafias nemzeti radikális szervezet számíthat az Orbán-Pintér által vezetett hatalom “teljes fronton” történő támadásaira.

  SVPSZ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.