Szili kabarécsütörtöki jelenete

A Fidesz szerint az ellenzék akadályozza a TEK munkáját

Képtalálat a következőre: „Németh Szilárd-kép”

A politikus, a Fidesz frakcióvezető-helyettese a közleményében azt írta: az MSZP, a DK és a Jobbik évek óta folyamatosan és indokolatlanul támadja a Terrorelhárítási Központot (TEK). Nincs olyan költségvetési tárgyalás, ahol elsőként ne a TEK-nél akarnának forrást csökkenteni – jelezte.

Szerinte az ellenzéki pártok mindent megtesznek a szervezet ellehetetlenítéséért, “össze-vissza hazudoznak a működéséről”, megszüntetéssel, elszámoltatással fenyegetik a TEK-et. Ezzel teljesen elbizonytalanítják “Európa egyik legfelkészültebb, legelismertebb és legalkalmasabb terrorelhárító állományát”, akadályozzák a magyar emberek biztonsága érdekében végzett munkájukat – hangsúlyozta Németh Szilárd.
Az elmúlt időszak európai terrorcselekményei és a magyar rendőrséget ért támadások azt bizonyítják – folytatta –, hogy “elengedhetetlen szükségünk van a magas színvonalon képzett terrorelhárítási szakemberekre”.
Európa és Magyarország biztonságát ma az illegális migráció, a vele “kéz a kézben járó” terrorizmus és az ennek következtében megerősödő szélsőséges, militáns szervezetek veszélyeztetik. “Fel kell tennünk a kérdést: mi lehet az oka annak, hogy az illegális bevándorlók pártján álló baloldalnak és a szélsőjobbal összekacsintó Jobbiknak közös érdeke a hazai terrorelhárítás akadályozása?” – írta a fideszes politikus.
Közleményét azzal zárta, hogy a magyarok Európa egyik legbiztonságosabb országában élhetnek, köszönhetően többek között a TEK munkájának. “Nemzeti érdekünk, hogy ez a jövőben is így maradhasson. Éppen ezért nem pártpolitikai acsarkodásra, marakodásra, hanem összefogásra és a terrorelhárítók megerősítésére, munkájuk megbecsülésére van szükség” – írta.
A bőnyi rendőrgyilkossággal kapcsolatban tartott szerdai sajtótájékoztatóján Gréczy Zsolt, a DK szóvivője azt mondta: a TEK nem alkalmas feladata ellátására.
(propeller)
Bal-Rad komm: “…Európa egyik legfelkészültebb, legelismertebb és legalkalmasabb terrorelhárító állományát…”-akik garantálják “…hogy a magyarok Európa egyik legbiztonságosabb országában élhetnek…”
-Hát már csak azt kéne tisztázni Szili, hogy KIKET TEKINTHETÜNK MAGYAROKNAK! Akik biztonságban érezhetik magukat ITT!
Amúgy pedig javasolnánk, hogy megnyilatkozás előtt Szili kevesebbet igyon! (Alkoholt!)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szili kabarécsütörtöki jelenete bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  Most meglesztek baszva.

 2. Rettegett Iván szerint:

  Figyelj Szili,kurvára nem kelett volna átlépni azt a kurva pirosvonalat.
  Szibéria kurva hideg a magadfajtáknak.

  • vitorla123 szerint:

   Néhány bemutatót megszerveztem.Az otatókal ma is van kapcsolatom.Szóval más az éles és más a gyakorlás!

   • Nyul figyelem felkeltő szinész munkacsoport szerint:

    Vitorla ur ebben őnnek igaza van.
    A profik olyanok mint a levegő.
    A nyulak mig magukra huzzák a figyelmet,addig a levegő munkacsoport elvégzi a munkát,persze ebből nem lát senki semmit.

 3. Öcsi szerint:

  ,, akadályozzák a magyar emberek biztonsága érdekében végzett munkájukat ”
  Na elmennek ezek a picsába !
  30 évvel ezelőtt volt honvédségünk, határőrségünk ,elhárításunk és nem Mantrázták nap mint nap a problémákat hanem megoldották csendben .
  Akkor még voltak álomőrzők , ma meg mindegy csak rettegj valakitől , valamitől.

 4. vitorla123 szerint:

  Karhatalmi erőre szükség van!Másként az állampolgárok és a vezetők biztonságát nem lehet garantálni!Ez ténykérdése.Más kérdés,hogy a színvonal tényleg elég magas e.Annak idején a Kádár elleni merényletet is csak véletlenül tudták megakadályozni.A felesége Marikanéni csaknem belehalt a mérgezésbe.Nem egyszerű dolgok ezek!

 5. Fergeteg11 szerint:

  Pah. Manga wanjee kohkpah (ooohl) Peecha wahnjee kohkpa tahng nahngee toochantkee troi. (puhhh)
  http://www.oocities.org/tee-moss/StarWars/HuttBase.html

 6. Fórizs Eszter szerint:

  Ők aztán nagyon biztonságban érzik magukat, ez a TUTI BIZTONSÁG, MIKOR AZ EMBERRE PÁR ZÁRKAŐR VIGYÁZ, MI BAJA LEHET?: Budaházy Gyuri mai börtönbe szállítása: https://www.facebook.com/ajsa.hun/videos/1152920761469269/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.