Szíria

A NATO-latorszövetség vezére tovább durcáskodik. Stoltenberg ismét megkaffogta Oroszországot, hogy hagyjon fel Aleppo bombázásával! Valaki szólhatna már Stoltenbergnek, hogy ébredjen már fel! Már jó ideje ugyanis nincsenek bombázások! Ugyanis a légitámadások már saját csapatokat is veszélyeztetnének a túlzsúfolt területen.
Ahol tovább ritkítják a kormányerők az egyre lehetelenebb helyzetbe került banditacsapatokat.

liv

 

Északkelet-Aleppoban Al-Hidriyah kerületben folytatódott tegnap a kormánycsapatok offenzívája. Megfigyelők ezt a kerületet stratégiai jelentőségűnek tartják.
Aleppo déli térségében is rettenetes verést kaptak tegnap a martalócok:

Aleppotól északra a kurd YPG a török határ menti Tal Madiq faluből kiverte az ankarai maffia által kitartott Jabhat Al-Shamiya hordát. Mindez nem egészen egy nappal azt követően, hogy Tal Jijan faluból is elüldözték ugyanezt a hordát. Azok átmenekültek Törökország területére, és most nem győznek panaszkodni Kardiganéknak.
Homsz tartomány északi részén Al-Rastan város közelében az USA legnagyobb szíriai kedvencét, a “Szabad Szíriai Hadsereg” nevű “mérsékelt” bűnbandát érte tegnap súlyos veszteség. Légicsapásban bukták be a banda ottani teljes vezérkarát.

suk

Shouki Ayyoub ezredes “vezérkari főnök” és ötfős stábja-vagy nyolcvan kisebb-nagyobb rangú latorral-együtt pusztult a légicsapásban.
Nyugat-Ghouta latorjainak sem volt tegnap jó napjuk! A szír légierő a maradványaikat pusztította Khan al-Shih térségében.

A tengerparti Jableh városban az emberek egy eddig szokatlan dolgot láttak a levegőben. Később kiderült, hogy az orosz hadsereg egyik legfélelmetesebb helikoptere a Ka-31-es vadászhelikopter jelent meg. Elemzők ebből arra a következtetlsre jutottak, hogy “valami készülődik”, ha ez a rettenet is színre lép.

kam

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Rettegett Iván szerint:

  A SIITÁK üdvőzlik Budapesti cionistákat.
  Kőszőnik,hogy felfegyverezték a szunita szalafistákat.

  Budapest olyan mint egy Telaviv átjátszo torony.

  Nézétek meg a szalafista tetemeket sziriában Budaiak. Tegnap még ők is késsel vágták ét a keresztények,és muszlimok torkát.

  A front hamarossan tovább terjed nyugatra.
  Trenirozátok a hájasvalagu zsoldosaitokat,edzeni,edzeni,edzeni.
  Készüljetek a háborura.

  • Pozsony 907 szerint:

   Tegnap még azt írtad a síitákat fegyverzetet fel.

   • Rettegett Iván szerint:

    Akkor olvasd ujra.
    Katarnak adtak el fegyvereket.
    Katar a szalafisták bázisa.

    IMF hitelt ebből a fegyver bizniszből rendezte Budapest.
    Irán ezt regisztrálta.
    Az irani levéltárban tőbb infot is kaphatsz.
    nevek cimek időpontok.

    • caporal szerint:

     Én kész vagyok.És te Iván?

    • Pozsony 907 szerint:

     Mondom tegnap mèg azt írtad a sìitákat fegyverezte fel. Ma azt írod a szunnita szalafistákat, ilyen nincs is, olyan van hogy szunnita melyböl kiválik s tovább radikalizálódik a szalafista, mely megveti a sìitát, szunnitát.
     Szóval mit olvassak el Iván?

 2. Rettegett Iván szerint:

  43 nemzet küzd Sziriaban a kazarim maffia eltavolitasaban (Pentagoni forrasunk szerint).
  Engem is edes csapdaba akartak ejteni, csabito, szexi nok altal. Az Amerikai Egyesitett Vezerkari Fonokseg vezetoje Joseph Dunford tabornok kozolte velunk oktober 14-en, hogy elkezdodnek a letartoztatasok a kazar penzugyi maffia ellen, amely a kezeben tartja a valutakosarat es gatolja az uj globalis penzugyi rendszer letrehozasat.

  A petrodollar rendszert a fekete maffia csalad a kezeben tartja, ezert nem engedhetik meg, hogy a katari mozlimok a hatalmas foldgazkeszletet hagyják a foldben szunnyadni. Sziria feldarabolasa a dohai szunnitaknak elengedhetetlen, mert a vezetekeket csak ott tudjak elvezetni nyugat fele.

  Jeruzsalem metszett lakoit bosszantja a hamasz, azzal, hogy tamogatja Asszad elnok ur csapatait a wahabista-szalafista IA elleni harcban.

  Kedves magyar emberek megint rossz ugyet tamogatnak a zsido erdekek kiszolgalojakent, amikor ujabb zsinagoga epitesrol egyezkednek Csokonyavisontán.

  • Balázs szerint:

   Te egy másik Iván vagy, plágizálsz.
   Sziriában nem harcol 43 hadsereg, rád senki sem küldött “csábító szexi” csajokat(még fiúkat sem)….
   Az álltalad emlegetett 43 hadsereg egy egészen más ügyön dolgozik, isten áldja Joseph Dunford tábornok urat, járjanak sikerrel.

 3. Balázs szerint:

  A Ka-31 nem “vadász” helikopter(van olyan?), hanem egy haditengerészeti felderítö/cél megjelölö.
  A sík antenna az alján nem látszik ebböl a szögböl, de lehet, hogy ez nem véletlen.
  A Kuznyecov már nem járhat messze, ha ezt Sziria felett fotózták.

 4. mantra szerint:

  Ez a Ka-31 nem vadászhelikopter, lévén nem is igen van fegyverzete a vadászathoz. Egyszerű rádióelektronikai és cél felderítő.

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  T. Admin ! Nincsen ön véletlenül tévedésben, a K31-el ? Véletlenül nem K52- es ALIGATORT akart írni ? Ez egy a hadsereg vezér gépe a gyalogságnak, a legendás “fekete cápának” a továbfejlesztése. A k52- es az MI-28N harci helikopter rajnak parancsnokol. A cél felet “halálos örvényt fejleszt”, különleges feladatott hajt végre, a pilóta bravur legmagasab fokát . A cél felet folyamatosan köröz, és lövi azt. A fedélzetii rakéta szisztém 3 percen belül egy egész tank alakulatot képes megsemisiteni. A K52-es légi célokat isképes megsemisiteni önvezérlésü R-67 -es rakéta szisztémájával , tüzelhet a páncélozott technikára is, mivel fel van szerelve 2A42-es tankelháritó ágyuval is,épen úgy mint azMi -28 N . Én szerintem a képen látható helikopter az ALIGATOR !!

  • szigony szerint:

   Egyértelmű, hogy a képen a Kamov 31 típusú helikopter van, ami a felderítés legjobb eszköze manapság !

   • TERMIN8ATOR szerint:

    Az lehet, eben a dologban nem fogok vitatkozni, mivel nem vagyok száz százalékosan biztos az ellenkezőjében. Errare Humanum est- tévedni emberi dolog. Aztán,amikor megnéztem jobban a képet,magam is kételkedni kezdtem, a megitélésemben. Az ALIGATOR-hoz képest ez a helikopter túl kicsi.

 6. zombi szerint:

  Krisztus …és csak utána …………………………??

  Sokan még nem tudják hogy mi folyik ,mit jelent égi és az ami nem !?
  Ki fedezte az iszlám és koránt ,ki irta ,minek és kinek ?és főleg lényegesen ki ellen
  és meddig fog ez menni ?

  Wafa Sultan (Arabic: وفاء سلطان‎‎; born June 14, 1958) is a medical doctor who trained as a psychiatrist in Syria, and a U.S. author and critic of Muslim society and Islam.[1]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.