Tonyó nem igérte meg hogy fél napig nem hazudik!

Portik-ügy: Rogán nem ment el a saját perére

rato

Csütörtök délután folytatódott a kabinetminiszter Rogán Antal által Juhász Péter ellen indított per tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. A Miniszterelnöki Kabinetiroda az utolsó pillanatban, késő délelőtt jelentette be, hogy Rogán Antal a tárgyalás előtt sajtótájékoztatót tart Egy bírósági tárgyalás elé címmel.

A miniszter bejelentette, hogy nem megy el a mai tárgyalásra. Ezt azzal indokolta, hogy semmilyen formában nem kíván asszisztálni Juhász Péter és Portik Tamás ellene folytatott közös lejáratókampányához. Felperesként szerinte nem köteles alávetni magát a szembesítésnek, vagy megjelenni a tárgyaláson. Mindezt azért nem a bíróságon mondta el, mert ezt már korábban írásban megtette, és mert nem kíván egy helyiségben tartózkodni velük. Portik és Juhász szerinte különben is összejátszanak.

A sajtótájékoztatón a letelepedési kötvényekről is kérdezték. Rogán fenntartotta a véleményét, hogy arra szükség volt. Szerinte a kormány nem a Jobbiknak enged, hanem a saját menetrendjét követi, akkor is, ha úgy dönt, hogy kivezetik a konstrukciót. Kérdésre válaszolva közölte, hogy az FBI-körözés alatt álló, pár napja Orbán Viktor tőszomszédságában ingatlant vásároló Ghaith Pharaon szaúdi üzletember nem letelepedési kötvényt vett, hanem vízummal érkezett Magyarországra.
Rogán: Amikor a Népszabadság újságírójával beszéltem a helikopterről, az magánbeszélgetés volt
Rogán megkerülte a választ arra a kérdésre, hogy elismeri-e, hogy hazudott a Népszabadságnak. Szerinte magánbeszélgetést folytatott Csuhaj Ildikóval, a lap munkatársával, annak tartalma nem számít, és amúgy is még aznap mindent elmondott, így nem hazudott. A sajtótájékoztatón később még visszaköszönt, hogy várható-e, hogy amit mond, annak még aznap nem fog-e ellentmondani.
Az Index kérdésére, hogy elismeri-e, hogy hazudott, azt válaszolta, hogy erről már mindent elmondott korábban. A 24.hu kérdésére azt sem volt hajlandó kijelenteni, hogy többé fél napig sem fog hazudni.
Rogán a Juhász-pert érintő bejelentése azért is különös, mert nyáron, az első elmaradt szembesítés után azt ígérte, hogy a következő alkalomra mindenképpen elmegy.
Korábban kamuindokra hivatkozva kerülte el a szembesítést
Rogán azért perelte be az Együtt politikusát, mert az a belvárosi ingatlanpanamákat feltáró kampánya keretében azt állította róla, hogy bűnözőkkel üzletel. Az ügy akkor pörgött fel, amikor Juhász kezdeményezésére a bíróság beidézte a szervezett bűnözés miatt jogerős börtönbüntetését töltő Portik Tamást, hogy szembesítse Rogánnal.
A júniusi tárgyaláson Rogán Antal nem jelent meg: fontos közfeladatra hivatkozva mentette ki magát. Utóbb kiderült, hogy egy német bulvárlap újságírójával találkozott, egy teljesen érdektelen cikk miatt.
(index)
Bal-Rad komm: “…azt sem volt hajlandó kijelenteni, hogy többé fél napig sem fog hazudni…”
-Hát ez pontosan olyan, mintha valaki tüdőbetegnek azt mondanák, hogy tíz percig ne vegyen levegőt, mert attól biztosan el fog múlni a fájdalma!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Tonyó nem igérte meg hogy fél napig nem hazudik! bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Jogász tudja mire van lehetősége!Csak ,azt nem tudja milyen bizonyítékok vannak ellene.Vagy azt is tudja?Honnan?

 2. Rettegett Iván szerint:

  Budapest kihivta STpétervárt.
  Stpétervár elfogadja Budapest kihivását.

  Tisztelt magyarok csak azok tartozkodjanak az operetiv területen,
  akiknek nincs mit veszteni.

  Akkor kezdődjék.

  Zhács utcai fiuk készen álltok megtanulni táncolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.