Páriák nyafogása

Magyarország továbbra is elkötelezetten támogatja Ukrajna európai integrációs törekvéseit, és elfogadhatatlannak tartja, hogy az Európai Unió még mindig nem adott vízummentességet az ukrán állampolgároknak – szögezte le Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Kijevben ukrán kollégájával, Pavlo Klimkinnel folytatott megbeszélését követő közös sajtótájékoztatón.

A magyar diplomácia vezetője hangsúlyozta, hogy Kijev a vízummentesség minden feltételét teljesítette. ”Sportszerűtlennek és tisztességtelennek tartjuk, hogy ennek ellenére nem kapja meg. Új feltételek megszabása a tárgyalások lezárását követően egyszerűen európaiatlan magatartás” – fogalmazott Szijjártó Péter.
(hirado)
Bal-Rad komm: Belgium és Franciaország tegnap jelezte: AZ IRÓZATOS MÉRTÉKŰ UKRÁN KORRUPCIÓ MIATT ők nem szavazzák meg a valcmani birodalom vízummentességét.

bez

Más európai politikusok a VÍZUMMENTESSÉG BIZTONSÁGI KOCKÁZATAI MIATT, az ellenőrzési mechanizmus elégtelen voltára hivatkozva jelezték: ADDIG SZÓ SEM LEHET AZ UKRÁN VÍZUMMENTESSÉGRŐL, amíg az biztonsági kockázatot jelent az EU-polgáraira nézvést.
Magyarán: az EU-fölfogta a dolog veszélyességét!
Vízagyú dumagép külügyérünk-aki az EU-harmadik legkorruptabb qrmányának külügyére-pedig-érthető módon-a kijevi latorhatalom EU-felé nyúló karma szerepét vállalta be! Zsák és a foltja eset. Európaiatlan magatartásról mekeg Szíjjártó!
Sportszerűtlenséget és tisztessségtelenséget emleget!
Miközben erőszakos köztörvényes bűnözők hada várja, hogy ráronthasson Európára!
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Páriák nyafogása bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Gonda István szerint:

  Én nem hiszem, hogy Szijjártó nagyon akarna vízummentességet adni, de ha a franciák úgyis blokkolják a dolgot, akkor kockázat nélkül tetszeleghet ukránbarát szerepben, ami meg jól jöhet a kárpátaljai magyar kisebbség védelme terén.

 2. Már Tamás szerint:

  Még tán magyarázat lehetne az általad említett elővigyázatos előre gondolkodás a fityisztől, ha… Ha nem írták volna alá pl. olvasatlanul a Lisszaboni szerződést, vagy a CETA szerződést, stb.
  Úgy vélem inkább Adminnak van igaza, amikor a zsák és a foltja esetét taglalja.

 3. Kálmán Lőrinc szerint:

  Látszik hogy nem értetek hozzá 😀
  Ha bevetetjük ukrajnát, akkor feljebb csúszhatunk a negyedik helyre a korrupciós létrán. Tiszta haszon, lehet eladni a “fejlődést” a birkáknak 😀

 4. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Egy film a B-R olvasóinak

  https://youtu.be/kR5wfMIWJYQ

  • Sub Zero szerint:

   Csak belenéztem, de nagyon jónak tűnik! Linkeld be a Bal-Rad filmgyűjteményébe!

 5. Ficko szerint:

  Választani lehet vízummentesség ügyileg ,akkor inkább Ukrajna mint Törökország !
  Bár mind a kettő eben guba !
  Sőt az egész EU , korrupciót nézve .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.