Szoktatás

KÉT EMBERT IS ELFOGTAK – BUDAPEST SZÍVÉBEN AKCIÓZOTT A TEK

szok

Fegyver vagy fegyvernek látszó tárgy lehetett a férfinál, akihez péntek délelőtt hívták ki a rendőröket Budapesten – írja az Origo. A helyzet komolysága miatt a Terrorelhárítási Központot is riasztották. A férfit már el is fogták a helyszínen, a VII. kerületben, a Szövetség utcában. A lap szerint egy II. emeleti lakásból vitték el.

Ugyanitt később, 10 óra után egy másik férfit is elfogtak. A rendőröket fél 9-kor riasztotta feltehetően az egyik lakó, nem sokkal később pedig 3 TEK-es autó és 10 rendőrautó fékezett a ház előtt.
Elterjedtek olyan hírek, hogy elbarikádozta magát, de a rendőrségi források szerint ilyen nem történt. Az Origo szerint a TEK-esek már le is vonultak. A VII. kerületi Szövetség utca közelében elfogott férfit is elszállították. A környéken lakók csak annyiról számoltak be, hogy látták, amint valakit „vonszolnak” az egyenruhások az utcán.
Eközben a rendőrök lezárták az Osvát utcát, amely most „műveleti terület”. Nem biztos, hogy a két esetnek köze van egymáshoz, az Osvát utcában talán rablás történhetett.
Az elsődleges adatok szerint a férfiaknál airsoft-, vagyis szabadidős célú, műanyag golyót kilövő fegyver volt – írja az Origo.
(vs)
Bal-Rad komm: “…3 TEK-es autó és 10 rendőrautó fékezett a ház előtt…”
-A “kiszállást” nem aprózták el! Az ELFOGÁST meg részletekben. Hadd szokják a népek a felfordulást és az elvonszolás látványát!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szoktatás bejegyzéshez 24 hozzászólás

 1. Botond szerint:

  Ezek szerint tele van a város spiclikkel … csak úgy kihívják a TEK-et, az meg ugrik nyomban, nemde? Első szóra … amúgy meg, ha a helyszinen látja a baromagyú, hogy mi van a polgárnál – amit esetleg törvényesen tart -,akkor nem izmoskodik (egy közepes ügyvéd is tízmilliókat rugdos ki ilyen túllihegésekért a szarvek pénztárcájából) … 🙂 …

  Ezeket tényleg elkapta az idegbaj / mostantól mindenkire “kihívják” őket, akitől egy kicsit is tartanak, vagy aki belerondíthat a piszkoskodásukba …

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Lassan már a dugós bodzapuskával játszó gyerekeket is begyűjtik Pintérék.

 3. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Most viszont bárkit elhurcolnak akárcsak a Rákosi érában.
  Elég egy aljas rosszindulatú bejelentés és már viszik is az embert.
  Csak most nem a lefüggönyözött ablakú fekete Pobjeda autó jön érte az ÁVO-val, hanem Orbán pretoriánus gárdája a TEK nagy csinnadrattával. Most is akárcsak Rákosi idején bárkit elítélnek a koncepciós perekben, aki valamiért nem tetszik a hatalomnak.

  • Mr. X szerint:

   +1. Ha ez igy folytatodik tovabb akkor szerintem a Magyar nep hamarosan a sajat kezebe fogja venni az igazsagszolgaltatast.

 4. Kálmán Lőrinc szerint:

  Nekem Harcijáték cégem van, pályarendszerrel. Paintball, airsoft, lasertag játékok mennek folyamatosan. A környékről jött bejelentés hogy láttak valakit futni fel a hegyre, a kilátó felé, terepszínű ruhában, fegyverrel a kezében. Valami hülye airsoftos volt. Azt hiszik, ők szarták a spanyolviaszt, rendszeresen grasszálnak fegyverrel(annak látszó tárggyal) a kezükben, autójukban. Aztán csodálják hogy ilyen túlfeszített helyzetben ugrálnak a hátukon a sünök…. A fenn említett esetben is rögtön hozzám jött a közeg érdeklődni, mi voltunk-e ott az erdőben…hát NEM. Nekünk több eszünk van, nem gerjesztjük a balhét. Az airsoftosok még sok hasonló esetet fognak összehozni.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   “Túlfeszített helyzetek”
   Vajon kik feszítik túl a helyzetet?

  • Mr. X szerint:

   Latom te is orban egyik narancsos kutyaja vagy. Szerintem inkabb a fidesz.hu-ra menjel ugatni 🙂

  • Öcsi szerint:

   Idehaza nem gerjesztik a balhét , hanem gyártják futószalagon !
   Figyelemelterelés céljából előveszik a velük nem szimpatizálókat és éjt nappal Mantrázzák a sületlenségeiket.
   Kuszsszem és a többi csirkefogó a meg nem halt Welsz Tamással 100db Panamai OffShore céget működtet folyamatosan kiszivattyúzva Banki spekulációkkal a Magyar adófizetők és betétesek pénzét.
   Ezeket a droidokat csak a látványcirkuszhoz használják terelgetésképpen.
   Nincs a Földön még egy ilyen ország ahonnét futószalagon, bűntetlenűl lopják szét a Nép vagyonát , betétesek megtakarításait, Államkasszát. Maszatolásból, vakolásból kiválóak. Hol van már az Offshore botrány sorozat ? Valakit is elővettek ? Vissza kerültek Magyarországra a 26 év alatt kirabolt dollármilliárdok ? Egy normális jogállamban már borult volna az egész kompánia.

   Ez ám az igazi Kánaán földje ! Nekik !

 5. akárki szerint:

  az eredeti bal-rados már letartoztatásban.? de akkor kik vagytok tik ?

  • Balázs szerint:

   A pókos laci, a vitorla, V.kutya volt ma.
   Iván lehet, hogy a pszihiátrián van, mert ma nem láttam…de úgyis kiengedik.
   Az Adminnek elromlott a gépe.
   A Tev-esek már a sabbath-ra készülnek.
   Ma gyenge a felhozatal. 🙁

   • vitorla123 szerint:

    Ne panaszkodjatok!Azért kiderítettük,hogy nem volt házkutatási parancs és nem volt hatósági tanú.Mindegy,hogy náci vagy nem a törvény az törvény.Tartsák be.És még valami történt megegyeztünk nagyjából,hogy az ideológiai alap az anticionizmus.A harácsolók elleni küzdelem.Jó nap volt a mai!

   • petymeg szerint:

    ++

  • 1tothgabor szerint:

   A “tik” tyúkot jelent, maga paraszt.

   Hozzám még nem jöttek, pedig én vagyok az Európai Védelmi Erők Főparancsnoka. Nem értem…

 6. Öcsi szerint:

  TEK- eredik a KÍGYÓ rétes akar lenni !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.