Aladin a férfiakat visszafordítaná

A férfiakat visszafordítaná a Siófokon élő szír Al-Meri Aladin

ala

Csak a háború elől menekülő nőket és a gyerekeket engedné be, a férfiakat visszafordítaná, hogy harcoljanak a hazájukért – egyfajta megoldást kínál a migránshelyzetre a Siófokon élő szír Al-Meri Aladin. Szülővárosában, Homszban tört ki hat éve a szíriai háború, a város ma romokban.

A szír fiatalember a Facebook-on videóüzenetben mondta el véleményét a migrációról, hosszas töprengés után jutott arra, hogy meg kell szólalnia.
„Hat éve folyamatosan figyelem a híradásokat, azért is, mert rokonaink maradtak Szíriában – így Aladin, akinek az édesapja szír, az édesanyja magyar; egyéves korában eljöttek Szíriából, de kilenc éves korában visszatértek, ott is járt egy ideig iskolába és húsz esztendeje él Siófokon. – Talán tájékozottabb vagyok az átlag magyar tévénézőnél, hiszen az arab és angol nyelvű csatornákat is nézem, a magyar médiumok híreinek színvonaláról inkább nem mondanék semmit… Hat éve indult a migránshullám, tavaly érte el Magyarországot. Látom a pusztítást, hogy az „elállatiasultak” mit művelnek ártatlanokkal. Egyfolytában azon gondolkozom, hogyan lehetne ezt megállítani”.
Aladin „megoldása”: engedjék be a nőket és a gyerekeket, senki mást! „Az emberek otthonai lerombolva (erről néhanapján a magyar tévében is lehet látni valamit…), élelem alig, élhetetlenné vált az ország, ez elől menekül a nagy többség. Sajnos, mocsok emberek ezt kihasználják, elvegyülnek a menekültek között és szétszóródnak a világban. Ha tehát beengedjük a férfiakat, akkor nagy a veszélye, hogy terroristákat is beengedünk. A férfiakat vissza kéne küldeni, hogy harcoljanak az országukért, álljanak készenlétben, ha a most menekülők egyszer majd visszatérhetnek újra felépíteni az országukat”.
Angyalszárnnyal a kórházban szenteste, ruhagyűjtés, gulyásfőzés a hajléktalanoknak, jótékonysági rendezvény a siófoki kórház gyermekosztálya javára – ezen eseményekkel kapcsolatban írtunk az elmúlt években Al-Meri Aladinról. Most az kérdeztük tőle: ha csak a nők jöhetnének, idővel nem vegyülhetnének el közöttük is terroristák? „Ahhoz tényleg idő, évek kellenének, hogy nőket is kiképezzenek, Abdeslam is éveket „tanult”, mire harcba dobták – felelte –. És évek alatt talán jóra fordulnak a dolgok…”
(sonline)
Bal-Rad komm: “…A férfiakat vissza kéne küldeni, hogy harcoljanak az országukért…”-véli nagyon helyeselhető módon Aladin.
De hát akkor mi lesz a Nagy Tervvel? Európa elmuszlimosításával! Hiszen az amerikai Szülőatyák nem azért csinálták meg az elállatiasultak bandáit, hogy a népek otthon éljenek! Hanem azért, hogy elhagyják szülőföldjeiket! És elinduljanak az őket tárt karokkal váró Európába!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Aladin a férfiakat visszafordítaná bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Pex szerint:

  Ezek nem a hazájuk katonái, nincs hova menniük, mert nekik itt a bevetési területük. Közvetve gyakorlatilag zsoldosok, akik annak harcolnak, aki többet fizet, ezért kiiktatni kell ezeket, mert ha máshova menne, ott csinálnak káoszt.

  • vitorla123 szerint:

   Amerika nem nemzet állam!Próbálják a saját katyvaszukat,az egyén mindenhatóságát ránk kényszeríteni.Hadtörténeti tény hogy Napoleon mondta egy francia gyengébb mint egy német ,két német erősebb mint öt francia,de 10 francia mindig meg ver 20 németet. Természetesen a szervezettség miatt.De ehhez szervezhetőnek és fegyelmezettnek kell lenni.Ezt is mondta egy tábornokának,hogy ön egy fejjel magasabb nálam (fegyelmetlen volt és engedetlen) de ezt a különbséget könnyen ki lehet küszöbölni.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Ugyanezt mint Aladdin mondta nekem Amer doktor kardiológus főorvos is, amikor ő kezelt az infarktusommal még a Tavasszal. Az egész migránstémát amúgy ő hozta fel, Én meg visszakérdeztem ő szerinte mi lenne a megoldás.

  https://www.ismertorvos.hu/sayour-amer/belgyogyasz-kardiologus/gyor

 3. petymeg szerint:

  Nem mond hülyeséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.