Ami jár az jár!

Szijjártó durván nekiment Olaszországnak – nekünk nem kell könyöradomány

Nem is kicsit szállt bele a magyar külgazdasági és külügyminiszter Matteo Renzibe.
Budapest, 2016. július 28. Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter hivatalában sajtótájékoztatót tart az olimpiai, illetve paralimpiai játékokra utazó magyar állampolgárok számára fontos tudnivalókról 2016. július 28-án. MTI Fotó: Marjai János

Budapest, 2016. július 28.
Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter hivatalában sajtótájékoztatót tart az olimpiai, illetve paralimpiai játékokra utazó magyar állampolgárok számára fontos tudnivalókról 2016. július 28-án.
MTI Fotó: Marjai János

Olaszországban a költségvetési hiány és az illegális bevándorlás is problémát jelent, Magyarország mindkettővel szemben meg tudja védeni magát – közölte a külgazdasági és külügyminiszter.

Renzi olasz miniszterelnök előző nap, a december 4-i alkotmányos népszavazás előtti kampányrendezvényen kijelentette: amikor a magyar miniszterelnök azt mondja, a probléma Olaszország, emlékeztetné Orbán Viktort és minden országot, amely a övéktől különböző történelemből érkezik, hogy Olaszország nem csak nettó hozzájáruló az Európai Unióban, hanem azon országok közé tartozik, amelyek felléptek a szabadság garantálásáért azoknak, akik ezt a szabadságot elvesztették. Az olasz miniszterelnök szerint egyúttal aki országát akarja szidni, előbb jobb, ha kimossa a száját.
Szijjártó szerint megértik Matteo Renzi nyugtalanságát, hiszen Olaszországban a költségvetési hiány és az illegális bevándorlás is problémát jelent. Magyarország mindkettővel szemben meg tudja védeni magát, de el kell ismernünk, ez valóban nem könnyű feladat.
Szijjártó Péter közleményében úgy fogalmazott, hogy a magyar szabadságharcos nemzet, és a magyar a szabadságharcai során leginkább a másik magyarra számíthatott, nem másra.
Nem kell a könyöradomány
A magyaroknak nem kell könyöradomány az olaszoktól – tette hozzá, hangsúlyozva, hogy az uniós források megkötött szerződések alapján érkeznek Magyarországra, cserébe Magyarország megnyitotta a piacait, sokat keresnek itt például olasz vállalatok is.
Magyarország Olaszországtól sem kér mást, csak azt, hogy tartsa be az európai megállapodásokat, védje meg az európai határokat az illegális bevándorlással szemben – közölte a külgazdasági és külügyminiszter.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: Az EU-legkorruptabbjai keményen egymásnak ugrottak! Mi is lenne más a marakodás tárgya, mint a pénz! A zsákmány!
“…A magyaroknak nem kell könyöradomány az olaszoktól – tette hozzá, hangsúlyozva, hogy az uniós források megkötött szerződések alapján érkeznek Magyarországra, cserébe Magyarország megnyitotta a piacait, sokat keresnek itt például olasz vállalatok is…”-kaffogja a részigazságot Legnagyobb Puritánunk. Ami csakis részigazság.
Hiszen NEM CSAK PIACAINKAT NYITOTTUK MEG! Rendszerváltóink és utódaik az egész országot odaajándékozták az EU-magországainak! Az általunk teljesen joggal csak júdáspénznek nevezett lízingdíjért, amit az EU-apró részletekben fizet meg, KIKÖTVE A FELHASZNÁLHATÓSÁGI TERÜLETET IS!
Abba nem beleszólva, hogy abból a Régebbi vagy az Új Nemmzetthy Elíth mennyit lop el! Fenntartva viszont a fizető BÍRÁLHATATLANSÁGÁT!
Zseléagyú külügyérünk tehát joggal árgál a fenyegetőzés miatt, és SZABADSÁGHARCCAL FENYEGETŐZIK! Még tán Rómába is bevonul a falkaforradalmi birkamenet! Kikényszeríteni a MI BŐRÜNKRE KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁS betartását!
Több mint érdekes helyzet fog előállni 2020-ban! A lízingszerződés lejártakor. Amikor hivatalosan is vége lesz a júdáspénzek folyósításának! Amikor Döbrögisztánban nem lesz se pénz-se posztó! Amikor hazaáruló tolvajelitünk már árkon-bokron túl lesz a népharag elől! Tömött bugyellárisaival!
Persze addig még van négy év. Plusz kb. egy esztendő eszmélési időszak! Ami még rengeteg ellopható júdáspénzt, és elegendő fölkészülési időt jelent tolvajbandáinknak!
Hogy utána mi lesz?
Na abba jobb nem belegondolni! Renzi és Szíjjártó pedig csak röhögni fognak.
RAJTUNK-magyarokon!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ami jár az jár! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. gyorgy szerint:

  Megkaptuk tőlük a köpedelem Unicreditet, már ez megérte nekik, szóval befoghatná a pofáját ez is.

 2. Tarna szerint:

  Az olasz kormány meg cinkostársa az ember csempészeknek.
  Minden nap ezrével hajókkal mentegeti válogatás nélkül a migránsokat.
  Ez az ő véget nem érő migráns-halászatuk, mert biztosak lehetnek, hogy holnap kétszer annyian lesznek, mint a ma kimentettek.
  Magára hordja a káoszt, utána meg jajgat. No meg osztogatná másokra.
  Majdnem elfelejtettem, miként is szorgoskodtak Líbia bombázásában?
  Mit csináltak a gyönyörű olasz városaikból? Migráns parazita tömegek csúfítják!
  Matteo Renzinek sincs már sok hátra.

  • "Szélsőjobb" :D szerint:

   Tarna
   Orbánék meg pénzért adják a letelepedési kötvényeket.
   Egykutya mind, csupán a koncon marakodtak össze, ahogy az admin is megírta. 🙂

 3. Pozsony 907 szerint:

  Hej a jó öreg mussolini:))

 4. Totóka szerint:

  Az egy kutya kifejezés durva.Amit az Olaszok csinálnak az nagyon gáz.Ezer,tíz ezer számra hordják Európaba a migránsokat .Ezek után meg pattognak nagyon durva.Csodálom,hogy még nem váltottak le Renzit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.