Gáztámadások Aleppoban

Az Aleppo keleti városrészében körbezárt-és az USA-által támogatott latorbandák-végső kétségbeesésükben ma reggel óta vegyibombákat lődöznek a nyugati városrészek civiljeire.

Megfigyelők szerint az utóbbi tűzszünet ideje alatt szerezték be a mérges gázokat, amelyekkel most végülis a civileket lövik. A nyugati jajveszékelés most elmaradt.

Vélhetően hamarosan hatványozott erővel fog zengeni-bongani az ajvékkórus. Elemzők szerint ugyanis a gáztámadások a két hete tartó légicsendet is megtörik. Azaz: mind az orosz, mind a szír légierő aktivizálni fogja magát Aleppo felett!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Gáztámadások Aleppoban bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Erzsi szerint:

  Nem ez van a hírekben. A hirekben az van, hogy több kormánykatona légzési nehézségekkel kereste az orvost. Az orvosok megállapították, hogy nem klórgáz támadás történhetett. Sem a Szír orvosok sem a nemzetközi vöröskereszt orvosai nem tudták a gáztámadást klór vegyületekre visszavezetni.

  • Paul Aradi szerint:

   Ugyan már! Amit a hivatalos hírek emberszabású majmai elmondanak, mint zsurnaliszták, még abban sem igazak, ha az időt mondják be. Ki beszélt itt klór gázról. Az USA műhelyeiben más nincs az általuk támogatott latorbandák számára?

  • TERMIN8ATOR szerint:

   T. Erzsi ! tudja,hogy hány fajta mérges gáz fajta létezik ? Szamun, szomán, szarin Yperit, Luiszit, klór gáz, és még számtalan aminek a neveit nem ismerjül, csak a közös hatásuk egyértelmü, halált okoznak. A fősodratu- ak, jószerével felsem emlitik,vagy ha,véletlenszerüen, akkor is messzemenően elferditve. Az orvosok, megaz úgynevezett ujsagírok meg szerintem a a hatalom szájaíze szerint “nyilatkoznak”

   • TERMIN8ATOR szerint:

    T. Erzsi ! tudja,hogy hány fajta mérges gáz fajta létezik ? Szamun, szomán, szarin , Yperit, Luiszit, klór gáz, és még számtalan aminek a neveit nem ismerjül, csak a közös hatásuk egyértelmü, halált okoznak. A fősodratu- ak, jószerével felsem emlitik,vagy ha,véletlenszerüen, akkor is messzemenően elferditve. Az orvosok, megaz úgynevezett ujsagírok meg szerintem a a hatalom szájaíze szerint “nyilatkoznak”. Még eszembe jutot kettő : FOSZGÉN, DIFOSZGÉN. Egyenlőre enyire emlékszek, ha eszembe jut akkor leírom és elküldöm önnek.

 2. manchester united szerint:

  Kérdés milyen adot néz az ember.Terroristàk àllitolag 2 irànyból támadnak ha anyira szar lenne a helyzetük akkor nem tàmadnànak.Kifogyhatatlan ember àllomànyuk van mit lehet tenni?Macska egérharc az egész.

 3. zz szerint:

  Egy modern hadseregnek vannak egyéni mérő műszerei ,feltalálták a gázálarcot ezek ellen az anyagok ellen védelmet nyújtanak ??!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.