Szíria

Régi ismerős tűnt fel a világhálón, amivel bizonyítani akarják Nyugaton az orosz kegyetlenkedéseket és háborús bűnöket Szíriában. Egy video-mint tárgyi bizonyítéka a rémtetteknek.

Ugyan a video van már talán egy esztendős is, de ismét előkerült. Persze ez csak egy demo, a rövidített és hitelesített változat alapja!

A szír kormányerők ellen indított latoroffenzíva során védekezésre kényszerített kormánycsapatok Aleppo északi agglomerációjában ijedtükben kipusztították tegnap a kalifátusistákat Fafin, Tall Sha’ir, Mahatah, Tall Susin, Kafr Qaris és Babinnis településekről. A Kuweires légibázisra beszabadult ISIS hordával pedig pillanatok alatt végzett az orosz légierő. Így aztán megnyílt az út a friss erő-a “Sivatagi Sólymok” előtt a végső takarításra.
Aleppo délnyugati részén pedig tovább pusztul az Al-Asszad kerületből az északnyugati-nyugati irányba fenekedő Jaysh Al-Fateh horda.

Idlibben is akcióba lépett tegnap este az orosz légierő. Volt egy kis “allahuzás” lent a földön.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    Hisz ez a videó még akkori , amikor csak a Szír kormánycsapatok harcoltak a dzsihadisták ellen. Akkoriban viszont BASSAR-el -ASSAD ot azzal vádolták, hogy vegyi fegyv ert vetett be, noha akkor már a szír vegyi fegyverek régen valamelyik Olasz kikötőben horgonyzó hajókon voltak. Akkoriban még hirből sem voltak orosz repülők, katonák Szír területen. Az élő és mozgó “hullák”!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.