A győztes mindent visz! Országot, nőt…stb!

A kilenc nap múlva esedékes amerikai elnökválasztás már-már szinte csak a nőkről szól. Nem csak azért mert az egyik jelölt-Clintonné-állítólag-nő!

De lássuk csak a fordulatokat! A prüd Amerikából. A mostani buli elején óhatatlanul is előkerült Szívaros Billy esete Monica Lewinskyvel. Ismert régi téma. Az lett volna csoda, ha nem kerül elő a dolog. Persze nem a Clintonné-féle stáb jóvoltából került elő az eset, hanem Trump csapata rántotta elő.
A válasz sem sokáig váratott magára! Kiderült, hogy Trump maga a prérik bikája! Amely kíméletlenül és számolatlanul hágta a prérik szeme elé kerülő teheneit. Azok ha akarták-ha nem akarták! Sokaknak mostanság jutott eszükbe, hogy lehet hogy nem is akarták!
A prüd Amerika pedig Hillary megcsalattatásán és Trump bikálkodásán szörnyedezett, utóbbi kárára.
Aztán valami véletlen folytán megint baj támadt Billy oldalkocsijának levelező rendszerével. És hát ugye a baj az nem jár egyedül. Kiderült, hogy Hillary tanácsadójának férje (vagy inkább már csak exe) bizonyos Anthony Weiner-megintcsak a gyengébbik nemhez vonzódik. A nőkhöz. Ez még nem is lenne hiba! De Mr Weiner a nagyon fiatal lányokhoz vonzódik. Olyannyira, hogy még távszerelembe is bonyolódott egy leányzóval. Küldözgetett is a leánynak magáról ilyen-olyan fotókat. (Nem valami előnyösek ezek férfiszemmel elnézve, de a leány viszontküldözgetett. Ő is magáról. Ezek már épületesebb látványok! Férfiszemeknek!)

De valakinek szemet szúrt Mr. Weiner viselkedése. Csinos, fiatal felesége van. Igaz éppen válófélben vannak. Ki lehet a bűnös a dologban?-morfondíroztak okoskodók.
Maguk is meglepődtek a válaszon. Hillary az ok. Aki elcsábította az ő tanácsadóját. Aki éppenséggel Mr Weiner csinos, fiatal felesége. Huma Abedin. Akit Hillary elcsábított a hitvesi ágyból. A sajátjába. Mr Weiner pedig bánatában…

hihu

Mostanság ez durrant nagyot az elnökválasztás finisébe fordulva. Mert a prüd Amerikát eléggé meglepte a Clintonné-Huma kaland híre! Olyannyira, hogy a Prérik Trump nevű bikája már majdnem utoléri a nemes versenyfutásban Hillaryt. Pedig már jó messziről nézegette csak az előtte a Fehér Ház felé jókora előnnyel vágtázó Hillary tehen farát. Ha pedig beéri…!
Képes lesz még azt is meghágni szilaj jókedvében! Humával együtt! Billy meg vigasztalódjon Anthonyval.
Amerika kilenc nap múlva megválasztja következő elnökét. Alighanem egy leszbikus nagymama személyében. Aki esténként kitárgyalja ágyasával a közel-keleti szövetségesek helyzetét. Merthogy Huma Abedin igencsak járatos ebben a témakörben. Mondják hogy igencsak jó kapcsolatai vannak Szaud Arábiában, meg iszlám berkekben.

hi

Még tán Dubajozott is?!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A győztes mindent visz! Országot, nőt…stb! bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Ez azért elég durva! Ha már így van az elnök legyen férfi!
  https://www.youtube.com/watch?v=NMP4E19Zp64
  Ne egy minden tekintetben beteg valaki, meghatározhatatlan nemiséggel!!

 2. Commenter szerint:

  A leszbikus nagymama nem lesz elnok…

 3. János szerint:

  Eme züllött söpredékek a világ urai!

 4. zls-179 szerint:

  Ezek nem söpredékek, hanem vérvonalak és hüllőhibridek,az idejük pedig véges!

 5. Fergeteg11 szerint:

  “A pornográfia annyira elterjedt az amerikaiak körében, hogy súlyos közegészségügyi válságnak tekintik. […] A fejlett ipari országok közül az Egyesült Államokban legmagasabb a nemi betegséggel fertőzöttek aránya. […] Minden harmadik amerikai szenved valamilyen nemi betegségben, és évente 20 millió új fertőzéses esetet regisztrálnak. […] Minden negyedik tizenéves amerikai lánynak van legalább egy nemi betegsége […] Az évenkénti 20 millió új fertőzött több mint fele a 15–24 éves korosztályból kerül ki.”
  /Gazdag István: Amerika: álomból rémálom II./

 6. Balázs szerint:

  Ezen beköll kulázni..!!!! 🙂

 7. Erzsi szerint:

  Nem rég olvastam, hogy a mostanában eluralkodó sexuális igény a nem normális szeretkezésre az Usa -ból terjed, ott már minden második fiú, férfi azt is akarja. Hogy ott ez miért terjedt el ennyire, egyik indok, hogy abból nem lehet gyermek a következmény, a másik, hogy a sex oldalak miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.