Szíria

Megfagyott a vér a NATO-ereiben tegnap, amikor az Ír-tengeren három, nagy sebességgel a felszínen úszó orosz tengeralattjárót észleltek. Két “Akula” és egy “Kilo”-osztályú tengeralattjárót azonosított Őfelsége II. Erzsébet Nagy-Britannia…stb. stb. stb.-haditengerészete, miután ÉRTESÍTETTÉK ŐKET TÉRSÉGBELI HALÁSZHAJÓK!

pdl
Az orosz “padlodkák” haladási irányából arra a következtetésre jutottak, hogy azok is dél-felé mennek, és valószínűleg az “Admiral Kuznyecov” repülőgéphordozó által vezérelt orosz flottaegység tagjai. Amelyek maguk is hurcolnak magukkal egy rakás “Kaliber” rakétát.
Értesítették is gyorsan a NATO-latorszövetség arra érdemeseit, akik most amiatt aggódnak, hogy hiába minden igyekezetük Szíria fölfordultságban tartására.
Márpedig az orosz flottaegység nélkül is elég szomorúan alakul a NATO-szíriai kitartottjainak helyzete.
Az ankarai maffia a szír kormány október 22-i erőteljes figyelmeztetése hatására nem meri bevetni légierejét Szíria fölött az Eufrátesz Shield-támogatására, amit a kurdok mesterien ki is használnak Észak-Szíriában.
Aleppo délnyugati városrészének 1070 nevű lakótelepe irányába prőbálkoztak/próbálkoznak kitöréssel és az ostromgyűrű megtörésével a körbezárt latorbandák. Tegnap délutánra a rendkívül véres harcok elcsitultak. A kitörési kísérletet a kormányerők elfojtották. (Persze ez még nem jelenti azt, hogy a terrorbandák föladták volna, de a társulás lélekszáma vészesen megcsappant.)

A város “Minyan” kerületébe behatolt terrorhordát (an-Nuszra) szintén “visszaterelgették a kormányerők az eredeti ostromgyűrűn belülre.

miny

Kelet-Ghuta Duma nevű városában tegnap összeomlott a latorvédelem a kormányhadsereg támadása nyomán. A hadsereg offenzívája szétvágta a terroristabandákat, amelyek a teljes bekerítéstől való félelmükben elkezdtek menekülni nyugati irányba.

ke

Daraa-tartomány Ibtra’a településén az an-Nuszra meglepetés-szerű támadást kísérelt meg tegnap. A hadsereg viszont résen volt. Az estére összehordott teríték közel 150 latortetemből állt. A teljes bűnbanda ott heverészett a gyűjtőhelyen.

dar

Damaszkusz alatt a “Dzsobar” városrészen a szír hadsereg fölfedezett egy latorközpontot. Alagút is vezetett arrafelé. A megoldás kézenfekvőnek tűnt. Ki is vitelezték. Likvidálták is az egész bűnbandát.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Pozsony 907 szerint:

  vadásztengeralatt járók , akkor “farkasok” vannak a vìz alatt, lesnek rájuk.

  • Pozsony 907 szerint:

   Jobban mondva az akula a typhon osztály, atommeghajtású csapásmérő tengeralattjáró, a kiló az alpha osztály, az a vadász tengeralattjáró. Ezek nato kódok.
   “Kő” egy csapat:))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.