Még ötven nyomasztó év!-és végünk! Kihalunk!

MÁR A KORMÁNYZAT IS SZÁMOL A NYUGDÍJRENDSZER ÖSSZEOMLÁSÁVAL

Inaktív lesz a teljes magyar társadalom egyharmada néhány évtizeden belül – figyelmeztet az illetékes helyettes államtitkár.

Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára szerint arra kell felkészülnie az országnak, hogy rövid időn belül hárommillió nyugdíjaskorú és krónikus betegségben szenvedő állampolgára lesz, akiknek szociális és egészségügyi ellátását is meg kell majd oldani – írja a Pénzcentrum.
Magyarországon, illetve az egész kelet-közép-európai régióban ezen felül meg kell küzdeni az unión belüli migráció azon hatásával is, ami elszívja a munkaképes és termékeny lakosság egy részét. Utóbbi esetében javult a tendencia, a legrosszabb évben 1,24 volt ez a szám, ezt sikerült 1,45-re feltornázni, ami hatalmas eredmény. Vagyis ahhoz, hogy a társadalom önfenntartó legyen, hipotetikusan egy szülőképes, 15-49 éves nőnek 2,1 gyereket kellene szülnie élete folyamán.
Az eddigi legalacsonyabb termékenységet Budapesten regisztrálták 2000-ben, az 1,05-os érték pontosan fele volt a fennmaradáshoz szükséges szintnek.
(vs)
Bal-Rad komm: “…meg kell küzdeni az unión belüli migráció azon hatásával is, ami elszívja a munkaképes és termékeny lakosság egy részét…”
-Országunk népessége a rendszerváltás óta közel egymillióval csökkent! Az aktív korú lakosság LEGALÁBB HAT SZÁZALÉKA (minimum félmillió ember) ELMENEKÜLT!
A népesség arányában rendkívül kedvezőtlen eltolódás következett be!
Mindezek egy bűnös politika, EGY BŰNÖS RENDSZER következményei!
A legfájdalmasabb az, hogy mindez egy háborúmentes békeidőszak “eredménye”! Ami az idő haladtával egyre tarolóbb hatású. Van még nagyjából ötven nyomasztó esztendő, és kihal-KIVESZIK-a magyarság a Kárpát-medencéből! De amúgy meg vagyunk védve!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Még ötven nyomasztó év!-és végünk! Kihalunk! bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. .... szerint:

  Francia előre jelzés: 2035 -re a bevándorlók többen lesznek, mint az őslakosság.

 2. Pex szerint:

  Nem kell beszarni, sokan jósoltak már sok-mindent, de a világ nem egyenesen halad, hanem időnként tekeri a kormányt. Ez az ország is stabilizálódni fog, mert ez a világ rendje. Ha az elmúlt 30.000 év alatt nem fogytunk el innen, pedig jóval nagyobb viharok is voltak, a következő 100 sem tesz túl nagy kárt.

  • Sub Zero szerint:

   Azért voltak hatalmas változások. A magyarság genetikailag megváltozott. Bár vannak olyan kutatási eredmények, amely szerint génjeink erősek, dominálnak és idővel felülkerekednek. De csak azonos feltételek mellett.

   • egy paraszt szerint:

    Antropológusok szerint a magyarság genetikailag az egyik legtisztább nép, akik az őseik génjét mindmáig őrzik.
    Vagy a génkuttással van a baj?

    • Fergeteg11 szerint:

     A mai magyarság genetikailag meglehetősen messzire sodródott a honfoglaló magyarságtól (erősen hasonultunk a többiekhez a környéken), habár bizonyos jellegzetességek már csak az újabban (vagy régebben) beáramló keleti népek miatt is megvannak. Korábban sokkal kevesebben éltek itt, mint most, jobban meglátszottak a hatások, de az egyes területi jellegzetességek is jobban érvényesültek. Viszont történt néhány nagy esemény, ami elsősorban a sík vidékek lakosságát érintette, meg persze az állandó migráció is alakított minket.

  • Fergeteg11 szerint:

   Az akkor élt európai emberek genetikai öröksége már csak nyomokban, másokkal erősen keverve van jelen. Azóta sok nagy hullám elérte a medencét ebben az interglaciálisban. Nem is nagyon ismernénk rá egy 30000 évvel korábban élt európaira.

   • Sub Zero szerint:

    Rengeteg elmélet létezik a magyarság eredetéről. Ezek néha egymással homlokegyenest ellentmondanak. Egyetlen dologban viszont nincs vita. A magyarság nyelvében, zenéjében, hagyományaiban és génállományában különleges.

    • cicvarek szerint:

     “Az ország északkeleti részén (saját legendáik szerint közel 1500 éve) él a madjarok törzse. A szétszórt, laza településformákon kb. 2000 család tartja magát madjarnak, bár nyelvük már kazah. Az utóbbi évtizedeket leszámítva nem tudtak arról, hogy rokon népeik lehetnek. A 90-es években (magyar kutatók közreműködésével) elvégzett genetikai vizsgálatok szerint a génmarkerek kontrollcsoportokkal történt összehasonlító vizsgálatai alapján az alföldi magyarsággal állnak legközelebbi genetikai kapcsolatban.”

     • Fergeteg11 szerint:

      Érdekes csoport, tudok róluk. A szememben ők a “lehet benne valami” kategória.

    • Fergeteg11 szerint:

     Szentségtörést követek el:
     http://mta.hu/tudomany_hirei/a-honfoglalok-anyai-genjei-tobb-gyokeru-nepessegrol-tanuskodnak-106837
     Persze nem üres Kárpát-medencébe jöttek, és a határon sem volt kerítés, ami a vándorló néptöbbleteket akadályozta volna. Mivel ezek nagyobb számban érkeztek letelepedett, európai forrásból (akik messzebről jöttek, azok is keveredtek kelet-európaiakkal), és háborúk is pusztították a magyart, nem csoda, ha manapság már illeszkedünk a környék lakóinak genetikai mintázatába, persze különbségekkel azért, ami természetes.

 3. V.kutya szerint:

  VS hír, ne olvassátok el, suttogó náci propaganda!
  Előkészítik az emberek lelkületét a lehető legrosszabb események befogadására, 6 éve ezt csinálják velünk!
  Nem szabad megsokszorozni ezeket a híreket, mert NEKIK teszünk szívességet!
  Ne terjesszétek a náci propagandákat, ha már Kádár képe ott van fenn!

 4. lacii szerint:

  Én beakarok szállni a népesedési programba, amit a KDNP kitalált.
  De csak azért, hogy legyen majd aki továbbra is fizeti a nyugdíjamat .
  Ja és minden szakértő bekaphatja.
  Vajon miért “kedvelem” a szakértőket.
  Végül is jó munkájuk van .
  Szak értenek.

 5. .... szerint:

  Egy paraszt
  Varga Csaba nyelvész kutatásai azt bizonyítják, hogy a magyar nyelv őrízte meg leginkább az elmúlt korok nyelvezetét. Az angol világnyelv, és akárhova mész mindenhol másképp beszélik, pl. az amerikait az angol nem igazán érti. Délafrikában sem értik meg az angolokat, annyira elment már a nyelvhasználat. Sőt az alig 100 – 150 évvel ezelőtti angolt sem érti már meg a ma gyermeke, Shakespeare -t már nem tudnak eredetiben olvasni, mert annyit változott a nyelvük.
  Mi a magyarul írt Tihanyi apátság alapító levelet is értjük, hiába majd 1000 éves !

 6. Misa szerint:

  Lehet álmodozni, menekülni a jelen elöl de hiába a dícső múlt, erős származás, ha mára csak egy orbán és gyurcsány jutott.
  Vajon győztünk volna Pozsonynál, orbán, matolcsy,rogán, lázár, vajna, habony, kósa…hét vezérrel?
  Még a lovat is eladták volna alólunk, az íjainkat a piacon árulná csányi,….
  Tehát ugyanabba a folyóba, ugyanazzal a hét vezérrel lépni nem tudunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.