Zenét keresett…

A kamion vezetője megölt egy anyát és három gyermekét, mert a mobilját nyomkodta ahelyett, hogy az utat nézte volna.

Zenét keresett a mobilján, ezért nem figyelte az utat az a 30 éves lengyel kamionos, aki meggyilkolt egy anyát és a három gyermekét, amikor beléjük rohant Newbury közelében.
A két 11 éves és a 13 éves gyerek, valamint az anyjuk azonnal meghalt. Az apjuk egy másik testvérükkel mögöttük ment, és látta az egész balesetet.
(Forrás: faktor)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Zenét keresett… bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Dexter szerint:

    Csak 10 evet kapott?

  2. János szerint:

    Akasztófára ezt a barmot! Ő egyszerűen egy gyilkos! Ez az “okostelefon” egy elmebaj közvetítő! A kamionos cég meg fizessen egymilliádr dollárt az áldozatok hozzátartozóinak, mivel elmebajost, vagyis “okostelefon” függő őrültet alkalmazott! Az “okostelefon” csak az Európát megszálló naplopó, a munkát hírből sem ismerő muzul-mániában megtébolyodottaknak való, akik napi 24 óra mínusz az ötszöri jehova imádat jön le! Ezzel rohasztják az agyukat. Dolgozó ember ilyesmire nem ér rá! Stephen King a MOBIL című horror regényében leírta a jelenséget. Egy kis művészi túlzással, ott a meghülyülés egy kicsit gyorsabban zajlott. 1960-ban egy akkori szovjet sci-fi ben is pontosan leírták az okostelefont. Karra szerelhető televízó készüléknek nevezte, amivel minden áruházból vásárolgathatott bármit, az akinek volt. De az író akkor csak egy egyénenként viszonylag rövid, néhány évig tartó vásárlási tébolyt nézett ki belőle. Arra nem gondolt, hogy mihez kezd vele egy lengyel kamionos.

  3. Próféta szerint:

    Fiatalság, bolondság. Egy érett gondolkodású ember a gyerekjátékokat is a megfelelő módon tudja használni. De vannak még érett gondolkodású emberek ?? Az érettség nem kor függő. legalábbis nem emberi kortól függ.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.