Amikor a dumacsap elzárul

Német lap: Politikai számításból hallgat a magyar kormány

oha

 

Németországban a Spiegel Online foglalkozott Magyarországgal, a hírportál a bőnyi rendőrgyilkosságról írt.

A neonácik tombolnak, Orbán hallgat című írásában Keno Verseck kiemelte: egy rendőr elleni „neonáci gyilkosság” felriasztotta Magyarországot, az eset megmutatta, hogy egyre nagyobb gondot okoznak a „militáns szélsőjobboldaliak”, a kormány viszont politikai „számításból hallgat”, a Fidesz részéről szűkszavú nyilatkozatokat tettek, Orbán Viktor miniszterelnök pedig meg sem szólalt az ügyben.
Kifejtette: Magyarországon „rendkívül militáns szélsőjobboldali szubkultúra alakult ki”, önbíráskodásait az állam „tétlenül szemléli”, és ebbe a környezetbe tartozott sokáig a Jobbik is, amely ugyan mérsékelt néppárttá kíván alakulni, de Vona Gábor pártelnök továbbra is tartja a kapcsolatot a „militáns spektrummal”. Miközben a párt új szavazók megnyerése céljából középre húzódik, a Fidesz ugyanezen okból a jobboldal széle felé mozdul el – fűzte hozzá.
A Fidesz menekültpolitikájában és szociálpolitikájában számos elem a Jobbiktól származik, és Orbán arra törekszik, hogy még inkább „militarizálja a közéletet” – emelte ki a Spiegel Online szerzője, kitérve a többi között a katonai kiadások növeléséről és a honvédelmi oktatás kiterjesztéséről szóló tervekre.
(mno)
Bal-Rad komm: Azok a fránya féligazságok…! Amiket mindenki hallgatólagosan tudomásul vesz. Mindjárt itt van egy a prejudikációt szolgáló jelző, a rendőrgyilkosság!
Ezzel szemben a tény pillanatnyilag az, hogy lövéstől meghalt egy rendőr. (Ami nagy baj!) Meggyőződésünk, hogy Bőnyben egy TRAGÉDIA TÖRTÉNT, aminek nem lett volna szabad bekövetkeznie. Ha és amennyiben az illetékesek a munkájukat úgy végzik, ahogyan azt előírják az eljárási kötelmek és szabályok. Bőnyben VAGY NEM TARTOTTÁK BE A SZABÁLYOKAT, VAGY NAGYON IS BETARTOTTÁK-CSAK ÉPPEN GIXER CSÚSZOTT AZ AKCIÓBA! Aminek forgatókönyvét aztán rögtönzésekkel kellett aktualizálni.
Ilyen körülmények között aztán a döbrögista horda kommunikációs csapját hirtelen elzárták. Döbrögi hallgat mint a sír ez ügyben, de hallgat minden illetékes is!
MERT MOST HALLGATNI ARANY! Ez a hallgatás viszont mindennél beszédesebb. Ez a hallgatás a spekuláció hallgatása.
KI KELL TALÁLNI MIT MONDJANAK! MERT OLYASMI TÖRTÉNT BŐNYBEN, AMIRE NEM VOLT FÖLKÉSZÜLVE/FÖLKÉSZÍTVE A KOMMUNIKÁCIÓS KÓRUS!
Így aztán a nyilvánosság számára fölcsipegethető információs morzsákból próbál mindenki ízletes lakomát csapni!
Ezen az információs morzsák között még csak véletlenül sem akadt senki olyasmire, hogy Sintér belügyér a lemondását fontolgatja! Vagy hogy Döbrögi eltűnődött volna a menesztésén.
A hallgatás és az ilyen jellegű információhiány viszont többet mesél Bőnyről, mint bármi más dumafolyam!
Amibe már belefulladhattunk volna, ha a történetnek a halálos áldozata id. Györkös lett volna.
Nyilvánvaló, hogy Döbrögi ez ügyben politikai okokból/SZÁMÍTÁSBÓL némult meg!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Amikor a dumacsap elzárul bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. Pozsony 907 szerint:

  Infó gyűjtés a csend oka, s az “””ellen tábor is erdők mélyén rejtekel”””!!!

 2. Sub Zero szerint:

  Nem is vártam más cikket. Megint nácizza Magyarországot, mintha tömeges lenne a militáns neonácik kiképzése!
  Egyrészt biztosan nem tömeges, másrészt nem a hagyományos értelembe vett nácikról, hanem radikálisan nemzeti érzelműekről lehet csak beszélni.

  • Pozsony 907 szerint:

   A föld bitorloknak ez már elég ok a nácizásra. Sőt a nàci szó puszta emlìtèsère, ránk nyílik a nagy testvér szeme!!!

 3. Anonymous visszatér szerint:

  Az alapján amilyen Magyar ellenes politikát folytat orbán, szerintem ő a legnagyobb náci Magyarországon. Györkös István pedig nem náci hanem egy Hazafi, aki megelégelhette a narancsos rezsim folyamatos provokációit. Egyre több ilyen ember lesz Magyarországon!

  • Pozsony 907 szerint:

   Tüzet nyitottak rá a kopók, mièrt is?

  • Sub Zero szerint:

   Anoniomous! Györkös motiváltságával kapcsolatban más a véleményem. A szervezet a TV. ostrom utáni megtorlás miatt alakult, illetve erősödött sok egyéb hasonló szervezettel együtt. Gyurcsány után a Fidesz alatt csökkent a taglétszám, a szervezett “kiképzések” elmaradtak. Gyurcsány távozása után mintha egy kicsit okafogyottá vált volna az egész.

   • Fergeteg11 szerint:

    Én nem temetem őket. Fel kell ismerni, mikor érdemes visszavonulni, és a jelek szerint ez megtörtént. Sajnos nagy áldozattal, nem várt módon, ugyanakkor ez nem csak nekik volt figyelmeztetés, hanem a rájuk akaszkodóknak is.

 4. Smith szerint:

  A Jobbik sohasem volt szélsőséges párt, a Fideszt pedig egy kaméleon vezeti. Orbán beteges pénzéhsége és hatalommániája odáig fajult, hogy most hungarista nemzetvezető szerepben tetszeleg (korábban volt már ifjú kommunista, sorosista, ruszofób atlantista is). A kormánynak nagyon kellett már a terror, és mivel az iszlamisták csak nem akartak merényletet elkövetni, ezért előhúzták a szélsőjobboldali kártyát. A Teréz körúti robbantás belső munkának tűnik, de a bőnyi eset is sok kérdést felvet. Pl.: Miért volt lövöldözés? Ki lőtt először? Politikai megrendelésre akartak volna házkutatást tartani Györkösnél, akiről köztudott volt, hogy fegyvere van és a földjén katonai gyakorlatokat szoktak tartani?

  • vitorla123 szerint:

   A nagy gond az,hogy valószínű,hogy a két rendőrök elleni támadás a Teréz körúti és a Györkös féle között összefüggés van.Györkös írásain lehetett érezni,hogy a terror irányába csúszik el.Terror műveletekkel nem lehet forradalmi változásokat elérni.Ahhoz gerilla háború kell.Anakk Európában nincs hagyománya és a terep a sürün lakottság miatt nem alkalmas rá.Szerintem a városi gerilla tevékenységnek sincs meg a feltétele.Ezért a szélső jobb ilyen tevékenysége nem indokolja a mi partizán tevékenységünk megszervezését.A puskapor szárazon tartása miatt azonban be kell indítani az önszerveződésünket,mert meglepi lehet!Azért négy rendőr sérült és ebből egynek a halála rossz üzenet.

   • Szaszi szerint:

    Vitorla,maga jobban ráverné Györkösre a robbantást is,mint maga az állam!
    Miért?
    Múltkor idetett még a bőnyi eset előtt egy MNA harcászati videót,mert kis piros autót látott benne,és most is összefüggésbe hozza velük.
    Az ügyészség,, a TEK,,az NNYI vele a készenlétisek NEM NYILATKOZNAK!
    Belső vizsgálat van,lapít mindenki mint szar a fűben!
    Még azt se tudjuk, (tudom)melyik állományba tartozott a lelőtt rendőr.Az ügyvéd szerencsére elmondta,hogy nem a lelőtt rendőr fegyverétől sebesült meg Györkös.Várjunk má’még kicsit.

    • Fergeteg11 szerint:

     Szerintem is várjunk! A törökök Erdoğanjának volt egy orosz “barátja”, aki lehetőséget adott neki az élete megmentésére, ezen kívül volt jónéhány “szövetségese” a bűnben. Volt egy hatalmas hadserege, komoly rendőrsége, jól megedzett titkosszolgálatai. Még két párhuzamos háború mellett is úgy érezhette, hogy bűntársai érlelődő próbálkozása elhozta neki a nagy lehetőséget, így indíthatott egy harmadikat. A magyarok “Erdoğanjának” most nincs orosz “barátja”, mert olyanokkal kekeckedik, akik az igazi Erdoğan “barátjának” barátai. Vannak viszont “szövetségesei” a bűnben, akik pontosan olyan “szövetségeseknek” bizonyulnának, ha helyzet adódna, mint Erdoğan “szövetségesei”. Aki vagy akik ezt a hibát elkövették, azok egy sor dologgal nem számoltak. Mert lehet oroszozni a médiában, lehet újabb elemzést kerekíteni a P. Capitalnak, lehet konferenciázni, lehet megfigyelni és még egy-két kisebb halacskát is ki lehet fogni, majd visszadobni. De ha háborút indít valaki, akkor legyen felkészült! Valóban felkészültek erre azok, akik egy rókára is két teljes konvojt küldtek úgy, hogy még az indulási és érkezési idejüket is másodpercre pontosan közölték, viszont egy jól ismert személyiségre mindössze két nyomozót rendeltek ki egy másik szervezetből?

    • vitorla123 szerint:

     Csak egy gond van.Három fegyver volt jelen.A lelőtt rendőré,amit nem használtak!A másik rendőré aki megsebesült és az Ak..Szerintem Györkösnek volt annyi esze,hogy nem lőtt először.Ügyvédet kért,házkutatási parancsot stb. Vagyis ragaszkodott a törvényességhez.De a fegyvere ki volt biztosítva..Nem viccelt.Amint találatot kapott önkénytelenül elhúzta az elütő billentyűt..Mind a két célt eltalálta.Csoda,hogy a felesége túlélte.Én ezt írnám a Rendőrség Baleseti Jegyzőkönyvébe,a nélkül,hogy látnám a helyszínt.Több rendőri szervnek voltam a munkavédelmi vezetője.Ha kiment a kapuhoz,azonnal meg kellett volna bilincselni.Másrészt micsoda dolog az,hogy fegyvert fog valaki egy igazolt rendőrjárőrre,vagy nyomozóra.Nagy véletlen,ha a két hiv.szem.elleni erőszak között nincs összefüggés!Persze nem is kizárt.

   • Hun szerint:

    Ez attol fugg. Minnel nagyobb a nep elegedetlensege a hatalommal szemben annal inkabb tamogatni fogjak minden eszkozzel a “forradalmarokat”

  • cicvarek szerint:

   Zorbán volt már majdnem minden, sajnos akasztott még nem.
   http://civilhetes.net/sotet-fejezetek-a-miniszterelnok-allambiztonsagi-multjaban

   • vitorla123 szerint:

    Ez nem ad magyarázatot arra,hogy miért halt meg egy rendőr és miért sebesült meg három.Nekünk nem érdekünk a helyzet fokozódása!Nekünk az életnívó emelése az érdekünk.A háború pedig viszi a pénzt.Nyomort szül.Okosnak kellene lenni és nem okoskodni!

   • Hun szerint:

    +1

 5. Havasi Gáspár szerint:

  Keno Verseck szemeinek inkább a volt kelet- Németországra kellene szegeződnie, ugyanis onnan számíthat a hosszú kések éjszakájára. Valamint inkább foglalkozna a vándorló hanza szülött az iszlám hódítással, mert pillanatnyilag ránézve is ez a legnagyobb veszély.
  A magyar nemzeti radikalizmus sajnos semmi a németországihoz képest. Ő is azok közé tartozik, akik a Kelet-európai országok lejáratásán és elárulásán dolgozik, igazi “hanza” ügynök.

 6. Vak Bottyán szerint:

  A galamblelkű Verseck miért nem kérdezi meg inkább a feleségét, hogy ízlik neki a migránsok [email protected]@.

 7. caporal szerint:

  Ez így hülyeség !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.