Amikor egy parasztgyerek “dubajozik”.

Juhász Péter szerint Rogán Antal egy 5 csillagos dubaji szállodában szállt meg, a minisztérium ezt tagadja

dub

„Rogán Antal kicsekkolt az 5 csillagos Dubai Palm Hotelből” – állítja Juhász Péter, az Együtt politikusa a Facebookon. Mint írja, ezt onnan tudják, hogy ma felhívták a hotelt, miután valaki szólt, hogy ott látták a propagandaminisztert egy másik férfi társaságában, aki Varga Lajos, a Valton Security tulajdonosa.

Juhászék fel is vették a beszélgetést, amiben hallatszik a „Dubai Atlantis” bemutatkozás. Amikor rákérdeznek, hogy van-e Rogán Antal nevű magyar vendégük, mire azt a választ kapják, hogy látják a rendszerben, és aznap kicsekkolt („I can see the order they already checked out”). Utána viszont helyesbít, azt mondja, hogy néhány nappal korábban („Sorry, they checked out a long time back, not today, a few days back”). Arra a kérdésre, hogy Rogánék voltak-e a hotelban, azt mondja, hogy biztosan („Certainly”).
A minisztérium szerint ez Rogán magánügye
A Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtósát megkérdeztük, hogy Rogán Antal az elmúlt napokban kivel, és mettől meddig volt Dubajban, hivatalos vagy magánúton volt-e ott, kivel tárgyalt, és tényleg Varga Lajos, a Valton Security tulajdonosa volt-e vele.
Azt a választ kaptuk, hogy Rogán Antal hivatalos programjaival, utazásaival kapcsolatban bármikor készséggel állnak a sajtó rendelkezésére, „de az, hogy a miniszter úr hol tölti a szabadidejét, magánügy”. „Kérjük, tartsák tiszteletben” – írták, tagadva a Juhász által írtakat: „A hamis híresztelések elkerülése végett azonban tájékoztatjuk, hogy Rogán Antal személy szerint egyetlen percet sem töltött a hétvégén Dubajban.”
Ezután rákérdeztünk, hogy ezek szerint ezen a héten egyáltalán nem járt-e Rogán Antal Dubajban, mire azt a választ kaptuk, hogy: „Rogán Antal ahogyan a hétvégén, úgy ezen a héten sem járt Dubajban. Juhász Péter, Portik Tamás samesza megint hazudik.”
Végül arra is rákérdeztünk, hogy mától számítva az elmúlt egy hónapban Rogán Antal járt-e Dubajban. Amint válaszolnak, megírjuk.
(444)
Bal-Rad komm: De hát valóban: mi köze van ahhoz bárkinek is, hogy Ragály Tonyó hol és kivel tölti a szabadidejét? Ami-ugye-neki is jár! Persze nem biztos hogy egy MINISZTERNEK IS-aki ugyebár a KÖZ SZOLGÁLÓJA-mint a Tonyó is. De hát a szorgalmasan a közt szolgáló Tonyónak is lehet néha egy-egy kis szabadideje! Amit Dubajban tölt el. A Valton tulajjal. NEM A CILI ASSZONNYAL! Kis kanbuli erejéig! Kijár neki egy sikeres népszavazás fáradalmai után! A Füves meg amúgy is rosszindulatú őiránta. Meg samesz is!
Ha pedig a parasztgyerek magánprogramot csinál, ahhoz senkinek semmi köze! Majd ha akarja, megossza a programjáról az információkat.
De amúgy meg lehet hogy ott se vaút!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Amikor egy parasztgyerek “dubajozik”. bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. egy paraszt szerint:

    Valószínűleg csak hivatali kötelességének maximális szinten eleget téve tanulmány előkészítést végzett a dubaji 5 csillagosban. Lehet ez lesz az ő szakterülete, mert hinduszakértő már akadt.
    Egyébként mérhetetlen csalódására, mert keresett volna ő annyi csillagosat, mint az amerikai zászló, csak nem talált.
    Propaganda hivatali megbízatását így sajnálatosan csak az alacsonyabb komfortosztályon fejthette ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.