Döbrögista zsarolás

Gulyás: A Jobbik gyáva lesz nem megszavazni az alkotmánymódosítást

guger

A parlament november 8-án szavaz az alaptörvény módosításáról. Gulyás Gergely, a parlament törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke szerint a Jobbik gyáva lesz nem megszavazni a módosítást, de az LMP és az MSZP soraiból is számítanak szavazatokra.

Az Országgyűlés november 8-án megtartja a zárószavazást az alaptörvény hetedik módosításáról, amely kizárná, hogy az Európai Unió felső korlát nélkül hajthasson végre kényszerbetelepítést Magyarországra – erősítette meg november 3-a, csütörtöki sajtótájékoztatóján a parlament törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke, Gulyás Gergely.
A Fidesz szerint a Jobbik gyáva lesz
A kormánypárti politikus visszautasította a Jobbik által megfogalmazott “zsarolást”. Mint fogalmazott, mindegy, hogy az általuk felvetett kérdésben kinek van igaza, a két ügy nem kapcsolható össze. Ezzel arra utalt, hogy az ellenzéki párt a letelepedési kötvény megszüntetéséhez kötötte az alaptörvény-módosítás támogatását.
Gulyás Gergely emlékeztetett a Jobbik elnökének áprilisi álláspontjára, amikor Vona Gábor is hazaárulónak tekintette azokat, akik nem szavazzák meg az alaptörvény módosítását. Emiatt hangot adott azon véleménynek, miszerint a Jobbik most csak kifogásokat keres az elutasításra.
Meggyőződésünk és reményünk, hogy a Jobbik gyáva ahhoz, hogy ne szavazza meg az alaptörvény-módosítást”- fogalmazott, hozzátette ugyanakkor: számítanak az LMP képviselőire is, és arra, hogy még az MSZP-ben is vannak, akik támogatják a nemzeti ügyet, bár, mint fogalmazott, az elmúlt hetekben tanúsított magatartásuk nem ad erre okot.
November 8-án mindenki választ kap arra, hogy a migráció ügyében melyik politikai erő hol áll – fűzte hozzá.
Sarkalatos törvény is lesz
Gulyás Gergely elmondta: a törvényalkotási bizottság csütörtökön ugyan éles vita mellett tárgyalta meg, de egyhangúlag fogadta el az alaptörvény-módosításhoz benyújtott kompromisszumos változtatást.
Az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága csütörtökön egy olyan módosítást fogadott el az előterjesztéshez, amely kimondja, hogy a menedékjog biztosításának alapvető szabályait sarkalatos törvény határozza meg.
A kezdeményezést a bizottság ülésén a Jobbik üdvözölte, képviselői azonban jelezték, hogy csak feltételük teljesülése esetén támogatják az alaptörvény módosítását.
A napirend tárgyalásakor az MSZP és az LMP képviselői sem voltak jelen.
(origo)
Bal-Rad komm: “…November 8-án mindenki választ kap arra, hogy a migráció ügyében melyik politikai erő hol áll…”
-Alapvető politikai tévedése Gulyásnak és a döbrögista hordának ez a fajta megközelítés!
A MIGRÁCIÓ KÉRDÉSÉBEN A MAGYAROK TÚLNYOMÓ TÖBBSÉGE A BÁRMINEMŰ BETELEPÍTÉS ELLEN VAN!
Ezt a qrmány tudja!
A probléma a tékolmánnyal van, amely a döbrögista horda váratlan sikeréből egy hirtelen ötlettől vezérelve-ÁM TÁRSADALMI FELHATALMAZÁS NÉLKÜL-barmolódott össze!
Választási programjukban NEM JELEZTÉK, HOGY ADOTT ESETBEN ŐK ALKOTMÁNYOZNI FOGNAK!
Ennélfogva BECSAPTÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT!
Tákolmányukat RAJTUK KÍVÜL NEM IS ISMERTE EL IDÁIG SENKI/SEMMI! Ám ha egy parlamenti bűnbanda még rajtuk kívül HOZZÁSEGÍTI ŐKET A TÁKOLMÁNY ISMÉTELT-IMMÁR HETEDIK-ÁTBUHERÁLÁSÁHOZ, azzal legitimizálni tudják ezt a jogi fércművet! Aki/ami most ebben segédkezik nekik, az a jövőben is KÉNYTELEN LESZ ASSZISZTÁLNI A HORDA ÖTLETEIHEZ!
AKI/AMI MOST SEGÍTI ŐKET, AZ HAZAÁRULÁST KÖVET EL! Az most elismeri Döbrögi mindenek fölött állóságát.
Nem tudni, hogy mi a célja Döbröginek és bűnbandájának a tákolmányuk elismertetésével! Ismerve a mentalitásukat, nagy dolgokat forgatnak a fejükben! Abból pedig jó-az országra és népre nézvést-nem sülhet ki! De ha már gyávasággal zsarolnak bárkit is a Parlamentben, akkor az azt jelenti, hogy NAGYON KELL NEKIK a tákolmány legitimizálása!
Mindezzel együtt is LESZNEK AKIK SEGÉDKEZET NYÚJTANAK ennek a förmedvénynek az átbarkácsolásához! Némi jutalomfalatkáért, egy kis júdáspénzért!
Van annak jelentősége hogy Jobbik vagy LMP? Maszop vagy El Qro-féle banda?
Semmi!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögista zsarolás bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Fergeteg11 szerint:

  Mi a baj McFly? Nyuszi vagy?
  https://www.youtube.com/watch?v=hp1h4xPZ4Pc
  A Fidesznek mindegy lesz, McFly…

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Orbánék semmiféle mocskosságtól nem riadnak vissza. Már rég megkezdték a JOBBIK teljes fronton történő letámadását, megsemmisítésének kísérletét. Eddig elég jó eredménnyel, hisz a JOBBIK 17%-ról 12%-ra csúszott vissza. Ehhez persze kellett a Habony féle hazugsággyár is.
  Az “irányzótüzet” a “kovácsbélaoroszkém” adta meg. Aztán jött Volner erdőben pisilő barátnője, majd az aköré szőtt hazugság, követte ezt Volner barátnőjének és a Betyársereg vezetőjének Tyirityán Zsoltnak soha nem létező, ám a ripost által tálalt “románca, és még sok sok “kazettásbomba”.
  Egyszóval szánni valóak azok az emberek, akik a Fidesz-Habony médiából próbálnak informálódni. Orbánékat már jellemezni sem lehet – sokkal inkább azokat, akik a mocskosságaiknak hisznek és felülnek azoknak. Na ők az igazán bárgyú birkák.

 3. .... szerint:

  Az igazság az, hogy a Jobbik egy kreálmány azóta, hogy a zsidó származású Vona átvette Kovácstól az elnökséget, amit ma már a régi alapítók eltávolításával teljesen jüdékkel töltött fel.
  Jól teszi a fidesz, ha felszámolja, de nem fogja, hiszen Vona az Ő emberük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.