Donbassz

A luganszki hatóságok úgy határoztak, hogy a Sztanyica Luganszkánál lévő Szeverszkij Donyec “hidat” olyan állapotba hozzák, hogy a lakosság azt tudja használni a téli idő beálltával is.

Ahogy nekiláttak a munkálatoknak, a folyó túloldaláról a valcmanisták máris elkezdték aknavetőzni a népköztársasági oldalt. ELISMERTEN CIVIL LÉTESÍTMÉNYRŐL VAN SZÓ! Néhány megrémült átkelni vágyó egyenesen a folyóba vetette magát a gránátok elől.

Az EBESZ pedig érkezett, és jegyzőkönyvezett.
Persze ezen az alapon még további harmincöt helyszínem írhattak volna jegyzőkönyvet az LNR-t ért latortámadásokról. Ami az elmúlt időszakhoz képest komoly számbeli megugrás.
A donyecki frontszakaszon a helyzet változatlan. A DNR erői által védett vonalat Jaszinovatajától Sirokinoig bezáróan ágyúzza-aknavetőzi a valcmanista horda. Zajcevoban sem kávézással indult a reggel.

Egész éjjel zajlott a DNR területének ostroma. Kominternovot rendkívül súlyos tüzérségi tűz érte ma kora reggel. Négy ház teljesen rommá vált. Egy civil belehalt az agresszióba, négy másik kórházba került súlyosan sebesült állapotban.
A Kominternovohoz viszonylag közeli Leninszkojenak is jutott a gránátzáporból rendesen.
A “Szparta” zászlóalj Motorola nélkül is létezik, és teszi a dolgát.

Napokon belül a világ is megtudhatja a zászlóaljparancsnok elleni merénylet kitervelőinek és végrehajtóinak névsorát. Emlegetik egyesek, hogy ez igencsak ártalmas lesz a listán szereplők egészségi állapotára. Ólommérgezés-gyanús járvány várható.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Donbassz bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Istvan szerint:

  Elfogták a merénylőket?!

  • TERMIN8ATOR szerint:

   István ! Amai napi “Vlaki rászedte Nyalókakirályt” címü cikben közöltem egy a dnr.news-en megjelent ciket küldtem, amelynek,igaz csak a címét forditottam le,van benne egy rövid video amelyZacharcsenkonak a nyilatkozatát közli, amely forditásban imigyen szól : RÖVIDESEN,RÖVID IDŐN BELÜL MEGLESZNEK NEVEZVE, AZOKNAK A VSZU (BCY)- ES TISZTEKNEK A NEVEI, AKIKNEK A SEGITSÉGÉVEL, HOZZÁJÁRULÁSAIVÁL SIKERÜLT MEGÖLNI,MEGÖLETNI ARSZENIJ PAVLOVOT (MOTOROLÁT).Hogyan tudnák őket elfogni,nem azon azoldalon vannak. Ezek TISZTEK nem katonák. Ezek az uki-Galíciai hadsereg tisztjei. Mond magának valamit az,hogy Voruzsennije SZili Ukrajini ? Ezek szerint az Admin által írott cikkket sem olvasta el figyelmesen,pedig világosan és érthetően le van az a cikk írva. A cikk végi mondatot is olvassa el figyemesen,t. ISTVÁN !

 2. zls-179 szerint:

  Igen sok NÉV lesz azokon a fejfákon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.