Ez ám a szíves vendéglátás!

Egy szír menekült négy feleséget és 22 gyereket tartat el a német adófizetőkkel

Képtalálat a következőre: „Arab család-kép”

Jó pár illúzióval szegényebbek lettünk már a menekültválság nyomán. Az már ugye kiderült, hogy igenis vannak terroristák a menekültek között. Az is, hogy aligha fogják gyors munkába állásukkal felpörgetni a német és így az európai gazdaságot, merthogy a többségük jelenleg mindenféle európai munkára alkalmatlan. Jó látni tehát, hogy legalább egy területen mintha igazolódna az optimizmus: ez pedig a demográfia, vagyis, hogy a jövevények végre átrajzolják a terméketlen európaiakról élő képet.

Ennek az új, gyermekkacagástól hangos Európának az előhírnöke Ghazia A., egy 49 éves szír menekült, aki tavaly érkezett a Frankfurt és Köln között félúton fekvő Montabaur városába. Ghaziának négy felesége van és 23 gyermeke, de sajnos közülük egy lány Szaúd-Arábiában él a férjénél, így ő elveszni látszik a német utánpótlásnak, de azért a vele élő 22 utód sem apró eltérés a német átlagtól.
A „vele élő” persze nem teljesen pontos megfogalmazás, a német hatóságok történelmileg is ismert rugalmatlansága miatt ugyanis csak az egyik feleséget ismerték el tényleges házastársnak, a többiek barátnő címen futnak. Mindez azt jelenti, hogy a német hatóságok külön otthonokban is helyezték el a négy családot, fittyet hányva a Korán előírásaira, és alaposan megnehezítve ezzel Ghazia életét és beilleszkedését a dolgos német társadalomba. A Korán szerint ugyanis a férfinak mindegyik feleségéről ugyanúgy kell gondoskodnia, ami jelen esetben azt jelenti, hogy Ghazia szinte állandóan úton van, hogy mindegyik nejével, és persze az anyjukkal élő gyerekeivel ugyanannyi időt töltsön. Nem csoda, mint panaszolja, hogy ilyen helyzetben egyszerűen nincs ideje arra, hogy munkát vállaljon, hiába szeretne dolgozni.

acs

Még szerencse, hogy a bürokraták szívtelenségét ellensúlyozza a német adófizetők önzetlensége. Ghazia és az egész – ha jól számolom – 27 tagú család ugyanis jól megél a különböző szociális juttatásokból, amelyek egyébként hozzávetőleges számítások szerint egy évben 360 ezer eurót, azaz több mint 110 millió forintot tesznek ki.
(valasz)
Bal-Rad komm: Azon is érdemes eltűnődni ennek a germán nagylelkűségnek a láttán, hogy a gyarmatok népsége mennyivel járul hozzá a tenyészet fenntartásához.
Gyaníthatóan többel, mint Germánia amúgy adakozásra nemigen nevelt népsége!
De hát nagy a Germán Gyarmatbirodalom. Partjait legalább négy tenger mossa.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ez ám a szíves vendéglátás! bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Sub Zero szerint:

  Külön otthonban helyezték el, mert a német törvények nem engedik a több feleséget. Egyébként hármat, mint barátnőjét jelentette be, mert különben elesik ettől a hatalmas összegtől. Legalábbis egy másik cikkben ezt olvastam.
  Amikor Németországban dolgoztam 7 Eurót kaptam óránként. Piszok nehéz munkáért. Hogy minél előbb Magyarországra vissza tudjak jönni, nem volt ritka a 90-95 órás munkahetem. A magyaroknak és más kelet-európaiaknak akkoriban nem adtak munkavállalási engedélyt. Pedig általában hiányszakmákban helyezkedtek el, amit német nem végzett el. A rendőrök folyamatosan a fekete munkásokat kergették. Tudok egy pár nevezetes futásról. Német nők zaklatása? Ilyen akkor..?
  Most miket olvas az ember? Nem hisz a szemének.

 2. V.kutya szerint:

  Nehogy má’ én féltsem a német adófizetők pénzét! Telik nekik szír menekültre, és ez nekik örömet okoz! Azt most hagyjuk, hogy egy (vagy több) magyar párt, csoport, szerveződés más európai országok menekültpolitikájával kampányol, ez enyhén szólva butítás. Nem hinném, hogy majd a német tartományi választásokon Orbán rokkantak elleni hadjáratával fognak kampányolni. De mi, magyarok még most is migráncsozunk, ezerrel, mert nekünk ez a legfőbb gondunk, hogy a német nyugdíjas gépészmérnöknek kevesebb pénz jut majd a portugáliai nyaralásra, netán be kell érniük Olaszországgal.

  • V.kutya szerint:

   Ha már olyan gyakran kommentelnek ide “keresztény” testvéreink, akik buzgón védik mások vagyonát (véletlenül sem az enyémet ami nincs is 🙂 ), nekik itt az ide vonatkozó Példabeszéd.
   Tessék kérem forgatni a Bibliát is, nem csak a szórólapokat!

   Példázat a szőlőmunkásokról

   20 „Isten Királysága hasonló ehhez: egyszer egy szőlősgazda korán reggel kiment, hogy napszámosokat fogadjon a szőlőjébe. 2 Megegyezett velük egy dénár napszámban, majd kiküldte őket a szőlőjébe dolgozni.

   3 Reggel kilenc óra körül ismét kiment a piactérre, s látott néhány férfit, akik tétlenül álldogáltak. 4 Ezt mondta nekik: »Menjetek ti is a szőlőmbe, és ami jár, megkapjátok!« 5 Azok el is mentek.

   Délben, majd három óra körül ismét kiment, és újabb munkásokat fogadott fel, akiket szintén kiküldött a szőlőjébe dolgozni. 6 Amikor délután öt óra körül kiment a piactérre, megint talált ott munka nélkül lézengőket, és megkérdezte tőlük: »Miért álldogáltok itt tétlenül egész nap?«

   7 »Mert még senki sem fogadott fel bennünket« — felelték.

   »Menjetek ti is a szőlőmbe dolgozni!« — mondta nekik.

   8 Amikor beesteledett, a szőlősgazda szólt a munkások vezetőjének: »Hívd ide a munkásokat, és fizesd ki a bérüket! Az utolsókkal kezdd, és az elsőket fizesd ki utoljára!«

   9 Először jöttek azok, akik csak öt óra körül kezdték a munkát. Mindegyikük egy-egy dénárt kapott. 10 Amikor az elsők következtek, azt remélték, hogy ők majd többet kapnak, de ők is csak egy-egy dénárt kaptak. 11 Amikor átvették a bérüket, méltatlankodva mondták a gazdának: 12 »Akik utoljára jöttek, azok csak egy órát dolgoztak. Te azonban ugyanúgy bántál velük, mint velünk, pedig mi egész nap keményen dolgoztunk a forró napon!«

   13 Ő így felelt egyiküknek: »Barátom! Nem vagyok igazságtalan hozzád! Nem abban egyeztünk meg, hogy egy dénár a napszám? 14 Fogd a béredet, és menj! Ennek az utolsóként érkezett munkásnak is ugyanannyit akarok adni, mint neked. 15 Vagy talán nincs jogom azt tenni a saját pénzemmel, amit akarok? Azért nézed ezt rossz szemmel és irigykedve, mert én nagylelkű vagyok hozzájuk?«

   16 Így lesznek az utolsókból elsők, és az elsőkből utolsók.”

  • Sub Zero szerint:

   Az elmúlt 20 évben egy pálfordulás lett Németországban. Nem magától alakult ez így! Ez egy irányított átalakulás! Ezt kell látni!

 3. lacii szerint:

  Nem lesz itt semmi gond.
  Úgy is jön a világbéke.
  http://www.vilaglato.info/ketterepedt-egy-egesz-hegy-olaszorszagban-az-evezred-foldrengese-is-bekovetkezhet/
  A Biblia meg jó,mert megnyugtatja azt akit fejbe vágnak vele.
  Meg aztán ahogy Ferenc Pápa is kezdi megreformálni az egyházát.
  A Pedofil papok ingyen fogják kapni az óvszert.
  Muszlin ügyben is kiadott egy “verdiktet”.
  Mégpedig aki megmossa egy muszlin ember lábát,
  Az három hétig ingyen fogja kapni a szentelt vizet.
  Egyébként szép napot mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.