Már cuccol a beköltözéshez a nyőstényördög?!

Hiába az újabb botrány, Clinton vezeti a felméréseket

nor

Hiába az FBI múlt pénteki bejelentése, hogy az egykori külügyminiszter újabb emailjeit kezdik el vizsgálni, az Ipsos hétvégi felmérése szerint továbbra is Clinton vezet. Ráadásul nem változott a két jelölt támogatottsága október eleje óta. Az is kiderült, hogy a harmadik utas jelöltek Trump elől viszik el a szavazatokat.

A Reuters megbízásából, az Ipsos által készített legfrissebb közvélemény-kutatás szerint továbbra is Hillary Clintonra szavaznának többen a jövő keddi amerikai elnökválasztáson. A felmérés október 28. és november 1. között, tehát az FBI múlt pénteki, Clinton emailbotrányáról szóló bejelentése után készült. Ebből pedig az látszik, hogy a demokrata párti jelölt őrzi 6 százalékpontos előnyét, amelyet a múlt hónap elején is mértek a javára, írja a New York Times.
Ez némi megkönnyebbülésre adhat okot a Clinton-stábnak, amely az elmúlt napokban élesen bírálta a Szövetségi Nyomozóirodát, hogy az éppen a választások előtti napokban közölte: újra vizsgálják az egykori külügyminiszter email ügyét. Ráadásul nem ez volt az FBI egyetlen vitatható lépése az elmúlt napokban, ugyanis szerdán levélben tájékoztatták a kongresszust és a szenátust, hogy nyilvánosan elérhetővé tették egy Bill Clinton elleni, 15 évvel ezelőtti nyomozási anyagukat. Annyira szorult helyzetben volt a Demokrata Párt, hogy szerdán még Barack Obama leköszönő elnök is felszólalt az FBI ellen, és Észak-Karolinában a fekete szavazókat győzködte arról, hogy szavazzanak Hillary Clintonra.
Az Ipsos felmérése 1772 fős mintán készült, olyanok körében, akik azt mondták, hogy regisztráltak a választásra. Közülük 45 százalék Clintonra, míg 39 százalék mondta azt, hogy Trumpra szavazna. Arra is rákérdeztek, hogy a négy jelölt (a két nagy párt jelöltjén túl indul még Jill Stein a Zöld Párt, és Gary Johnson a Libertariánus Párt színeiben) közül kit választanának: ebből már az látszik, hogy Clintont 44, Trumpot 37, míg Johnsont 5, Steint 2 százalék támogatja.
(mno)
Bal-Rad komm: A kijelöléses beköltözőverseny győztesének személye már akkor eldőlt, amikor a demokraták “versenyén” kimondatott: Sanders-Clintonné pártbéli vetélytársa-NEM ELÉG JÓ ZSIDÓ! (Szó szerinti idézet!)
Hogy ez mit jelent?
November 8-án 9-én megtudjuk!
Az biztos, hogy sok örömünk nem lesz a dologban! Pármillió magyar-ilyen-olyan okból-együtt izgulhat Döbrögivel!
Mrs. III. Világháború beköltözésével a Fehér Házba a világ is izgulhat! Maga a nyőstényördög fészkeli be magát oda!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Már cuccol a beköltözéshez a nyőstényördög?! bejegyzéshez 25 hozzászólás

 1. Balázs szerint:

  Kamu, hogy clinton vezetne, ezt csak a média gépezet sulykolja, ettöl persze még simán “nyerhet”.
  Egyetértek Adinnal: ha a nöstényördög nyer….itt nagy háború lesz.
  …dávidka meg mantra (és a hozzájuk hasonlók) majd örömködnek egy darabig….de csak egy darabig, aztán rájönnek, hogy ebben a háborúban nem lesznek nyertesek…..egyik oldalon sem.
  Egyedül lacii ússza meg…ő majd fényt eszik. 🙂

 2. Big szerint:

  Admin!Te jó zsidó vagy!Az iGazságot nem tűröd el az oldalatokon.Sosem felejtem el,hogy lepöckölted az oldalról az 56-os linkeim.

  Admin:

  Igazság?! Hol élsz ember?! De valamit vegyél tudomásul: A Bal-Rad egy KOMMUNISTA OLDAL! A Kuruttyon meg a neked tetszó oldalakon hintsd a TI IGAZSÁGOTOKAT! Jah! Hogy OTT A FENE SEM KÍVÁNCSI A HÜLYESÉGEKRE?

  Arról én nem tehetek!

  • Balázs szerint:

   Tévedsz.

   • ... szerint:

    Itt esz már a fene megint te szerencsétlen? Mikor dolgozol, hogy a egész nap itt szórod az egyszavas összetett gondolatokból álló eszetlenségeidet kisssszbalázz!
    Tán nem hogy anyád jordánpozitív vakegér?..
    Neked nem elég egy nivcknév bőrharisnya?

    • cicvarek szerint:

     Ne ajvékolj dávidka. A fejedre ragadt a nyúlszőr kalapod? 🙂

     • ... szerint:

      Bunkókám megjöttél? Gyors vagy cickány, csak nem hogy egy a péniszetek kissszbalázzzal?! Ejnye-ejnye. Csak nem??…..
      Eredj már el gályázni bakker, ahelyett hogy itt ücsörögsz naphosszat a leragadt lemezeddel, meg a lepusztult fejeddel.
      Anyádnak nem jön be a strichelés kellene a píz a mostohaöcsi tápolásához.
      Legyél már hasznos tagja ennek a társadalomnak cickány ahelyett, hogy böfögöd fel éjt nappallá téve ugyan azt a romlott fost, amely okozza a refluxodat is, s amely okozza egyre súlyosabb diszlexiád ! A szürkeállományod teljes hiánya miatt a kommentelésekhez meg abszolút de hülye vagy, keress már valami egészségesebb életmódot a non-stop itteni szakszolgálat helyett amőba .

    • cicvarek szerint:

     A rabbid mondta, hogy jelenésed van? 🙂

    • Mr Y. szerint:

     Szerintem neked valami komoly mentális problémád van. Keress magadnak egy jó szakembert. Rád férne 🙂

 3. Balázs szerint:

  A statisztikákat hamisítják, a média hazudik.
  Trump vezet, bár ez semmit nem jelent, simán “nyerhet” a nöstényördög.
  Lesznek akik örömködnek majd, de a háború a legtöbbjüknek leradírozza majd a mosolyt az arcáról.

  • ... szerint:

   Ejnye-ejnye kissszbaláz!
   Honnan ezek a magvas gondolatok? Beszéltél talán az Eufrátesz partján élő rokonaiddal?
   Lesznek akik örömködnek majd? Talán tele szartad a gatyát kisszbaláz? Ganézz ki magad alól nyekere ide ér a szagod!
   Anyukád hazajött már telavívból?…
   Trump nyerhet?,, A nöstényördög is? Huhh! Mekkora gondolatok! Meddig törted rajta azt a hülye fejedet, mikorra kijött belőle, hogy mindkettő esélyes?
   Kisssszbaláz szégyen már válaszolgatni a faszságaidra!

 4. Botond szerint:

  A ribancnak megint van 2 kemény problémája … AZ egyik : A FBI újabb e-mail mocskosságokat talált a levelezéseiben. Az egyik sorozatból kiderül, hogy működik
  egy olyan kör Washingtonban, amely pedofíliával és gyermekkereskedelemmel is foglalkozik. A kör kapcsolódik a Clinton Alapítványhoz. A kiszivárogtatott jelentések közül a kongresszus minimum 6 tagjáról találtak bizonyítékot, hogy kiskorúakat szexuális tárgyaknak tekintették. A személyek mind kötődtek a Clinton Alapítványhoz.

  A forrás közölte, hogy Anthony Werner gépén lelt e-mailekben említést tesznek Jeffrey Epstein pedofil milliárdos a Clinton házaspárral folytatott párbeszédről.
  Ebben szó van a „szexrabszolga szigetként” emlegetett titkos helyről. Az FBI nyomozói arra is találtak bizonyítékot, hogy Hillary Clinton kongresszusi tagokat fenyegetett meg azzal, hogy amennyiben nem érik el, hogy az ellene indított FBI vizsgálatot megszüntessék, akkor a pedofil ügyekről kitálal! Hát nem egy tündi-bündi ez a féreg?

  Már annyi van a rovásán, hogy más normális ember minimum 2 életfogytost kapna a balhékért …

 5. Öcsi szerint:

  Átköltözött a Kuruc komment stáb ?

  • Balázs szerint:

   Félre érted, a pajeszosok próbálnak másokat pajeszosnak beállítani, hogy megint mások azt higgyék: hazudnak(akikre ráfogják, hogy pajeszosok…pedig nem is)
   🙂

 6. Botond szerint:

  A másik kellemetlen ügy Killary szeretője, Huma Abedin … az FBI azért kezdett újabb nyomozást, mert Abedin olyan szaudi tagokkal áll kapcslatban, akik neve felmerült a korábbi terrorcselekmények finanszírozói között is. Az csak hab a tortán, hogy ezektől kapott 25 millió USD-t a Clinton Alapítványon keresztül Hillary (kampánytámogatás címén) …

  Erre a vén ribanc reakciója : Putyin irányítja az FBI-t … 🙂 …

 7. .... szerint:

  cicvarek, vagyis az admin távolról sem kommunista, egy kommunista nem ideológiai terrorista, mint az admin, nyitott a fejlődésre, akár saját személyében is, az admin nem ilyen tehát nem is kommunista. De szereti a pénzt, mint minden jüde.

  Admin:

  Ez a fröccseneted HAJNALI HÁROM ÓRAKOR került fel. Te több időt lógsz a Bal-Rad kommentoldalán mint én, aki munkanélküli vagyok, és a 94 éves anyukámat gondozom. (Ezért van időm balradozni!)

  DE TE, aki legkevesebb tizennyolc órán keresztül bohóckodsz itt-NEM INGYEN CSINÁLOD!

  Akkor hát ki kicsoda?

  • Balázs szerint:

   tev.hu
   Itt dolgozik a srác, de nem ö az egyetlen ami használja a regisztrációt(több müszak van)
   Azért mocskolódik, hogy kiprovokáljon egy olyan kommentet/reakciót a fajtája történelmével kapcsolatosan, ami a jelenlegi törvények szerint már büntetendö.
   Ha ez megvan, akkor másnap már az index.hu címlapon hozná, hogy micsoda gyalázat folyik itt, ök meg futnának a Pintér Sanyához.
   Ne üllj fel neki, mosolyogj rajta! 😉

 8. .... szerint:

  Az igazi hatalom megsoztott abban, hogyan legyen. Egységes, hogy csakis vh. útján vihetik át a változásokat. Egy rész nem bizzik az eu-s államok harckészségében s szerintük csakis az Usa hadereje lehet a szükséges kiegészítő. A másik szerint, ahogy szokott az Usa maradjon ki az elején és csak közben szálljon be a háborúba. Ezeket képviseli Clinton és trump.
  A kérdést Kina döntheti el, jelenleg kivár és csak remélni lehet, hogy ezt meg is tartja.

 9. .... szerint:

  Fröccsenet admin nem kommentelő, tehát fizetett ügynök. De kié ? Az igazi baloldalé nem lehet, de ettől lehet az Mssp _é, vagy akár a fideszé is. Az orosz kapitalista fóbiája miatt az utóbbira szavaznék.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.