Véletlen

Mészáros Lőrinc egy kikötőben luxusjachtozott Pharaonnal

Idén júliusban a horvát partoknál nyaraló Mészáros Lőrincről, Felcsút polgármesteréről közölt felvételeket a Magyar Narancs. A lap birtokába jutott, Zadar közelében készült videón például a gázszerelőből lett milliárdos vállalkozó egy fehér luxusjacht fedélzetére száll fel egy fekete gumicsónakból.

A lap most egy annál is szebb érdekességre mutat rá: éppen azon a napon, abban a kikötőben egy másik luxusjacht is kikötött. Az pedig azé a Chaith Pharaoné, akiről az elmúlt napokban többször is szó esett, leginkább úgy, hogy ő az az Oszama bin Ladennel is üzletelő, Interpol körözési listán szereplő milliárdos, aki cégén keresztül Orbán házával szemben szerzett ingatlant nemrég, illetve Orbán vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető üzleti köröktől vásárol be budapesti luxusingatlanokból.

A lap utánanézett, Pharaon az elmúlt három évben nem járt jachtjával ebben az adriai kikötőben, idén augusztusban azonban éppen azon a napon tette, amikor Mészáros Lőrinc is abban a kikötőben parkolt egy luxusjachttal.
Ez alapján úgy tűnik, az éjszakát mindkét “vállalkozó” Splitben töltötte, de Mészáros Lőrinc nem volt hajlandó válaszolni a Magyar Narancsnak a kérdésre, hogy találkozott-e Pharaonnal.
Pharaonnal kapcsolatban Orbán is megszólalt a parlamentben. Azt mondta, hogy “a szóban forgó úr” letelepedésének nemzetbiztonsági kockázatát megvizsgálta a magyar hatóság, és nem talált ilyet. Szerinte ez az egész “egy amerikai titkosszolgálati játszma” lehet, ugyanis egyetlen schengeni ország sem emelt kifogást Ghaith Pharaon beutazásával kapcsolatban.
(index)
Bal-Rad komm: A jó Lórinc komát ringató tutajt-vagy Pharaon ladikját-a tengeri áramlatok sodorták egy kikötőbe. Ahová vélhetően más vízi alkalmatosságokat is betévedtek éjszakára. Pénztáros Lőrinc pedig-jól is kinéznénk-ha minden ilyen alkalmatosság utasaival randizgatott volna. Mert éppen ezen az alapon gyanúba lehetne keverni a jó Lőrincet bárkivel, akit aznap ugyanaz a víz ringatott.
ABSZOLÚT VÉLETLEN VOLT A DOLOG!
Az aranykezű gázszerelő Lőrinc – aki legújabban MÁV-vízhordó szamarának is fölcsapott-egyébként fölküzdötte magát a leggazdagabb magyarok listájának 28. helyére. A Mészáros és Mészáros Kft. 20 milliárd forint árbevételt ért el, a Felcsúff község első emberének. futballakadémiai elnöknek és fociklub, valamint tengeri sziget és kastély és még ki tudja milyen holmik tulajdonosának, valamint Döbrögi gyerekkori jókomájának vagyona 35,4 milliárdra rúg.

Az általa diktált irgalmatlan iramú értékteremtés és vagyongyarapítás közepette nem ér ő rá mindenféle körözött arabbal trécselni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Véletlen bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Anonymous visszatér szerint:

  Ez a hir is azt mutatja hogy Magyarországnak jelenleg terrorista kormánya van!

 2. Misa szerint:

  Az a kormány , amely kizsigereli az itt élőket, hogy a rablott javakat külföldre mentse, finoman szólva sem nemzet, nép az itt élők érdekeit képviseli.
  A segített, hazai nagytőkés osztály, nem képes az állami pénz tömés, előjogok nélkül működni, az haszontalan,alkalmatlan, az ország, az itt élők kárára létezik, jött létre, további terheket ró az itt élőkre.
  Az alkalmatlan , tehetségtelen hazai nagy tőkés rendszer, több okból is gátja, a tehetséges vállakozások felemelkedésének:
  1. a kifosztott hazai lakosság, nem képes fizetőképes hazai piacot adni.
  2.az állam pátyolgatott tőkésekre illeszkedő jogrend, korrupt rendszer működés gát.
  pl.Ha egy vállalkozó sikeres és keres, a rendszer bamba zsírdisznóinak, lehetőséget teremt, végrehajtó hatalmi ágaival (adóhatóság, rendőrség, jogrend,állami hivatalok,…), hogy megszerezzék a működő vállalkozást.
  A tehetség a rendszerben értelmetlen, mivel minden döntési szintet, hozzá nem értő, inkompotens rokonok, ismerősök töltenek be.
  A rendszer, hivatal célja nem a támogatás, hanem minnél nagyobb mértékű bürokrácia, túlbonyolítás, “papír önigazolás”, önmagának túlhizlalása
  3.mivel a nagy tőkéseink tehetségtelen senkik, az állam emlőin tudnak élősködni, ezért, hogy őket az állam eltartsa, működését biztosítsa, magasabb adókat kell kirónia, ezekkel versenyképtelenné teszi őket.
  A kormányzásnak nem is célja a működőképes gazdaság,mivel akkor nem szolgáltatná ki a hazai piacot teljesen a transzatlanti imperialimusnak, ezzel minden esélyét elvéve a hazai vállalkozások felemelkedésének.
  Ez a tudatlan hazaárulás nagyon magasfoka.
  Ezért ültetnek az imperializmus valódi nagyurai, tudatlan, tartás nélküli, lelkileg sérült, kompenzálni akaró bábokat, a gyarmatok élére.
  Ráadásul ezek a bábok, nem fogják fel, hogy a vagyonuk nem örök, mert a tőkének áramolnia kell és ezt nem ők mozgatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.